Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
27/7/2009-10:30.Η Μαριάννα,μελαχροινή βυζαρού με τα τσιμπουκόχειλα βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι τείνοντας ναζιάρικα το χεράκι της.30 ευρώ-ελεύθερο στοματικό.

Σκοτεινό δωμάτιο χωρίς δυνατότητα για αύξηση του φωτός,μέτριος χώρος που δεν είχε αεριστεί (μύριζε κλεισούρα),το άλλο δωμάτιο ΒΡΩΜΑΓΕ εντονότατα όχι μόνο κλεισούρα,γι'αυτό και άλλαξα.Φυσικά δεν υπάρχουν εκεί μωρομάντηλα,υπήρχε υγροσάπουνο.



Μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή,τα τυπικά "how do you do?",πάει κατ'ευθείαν στον πούτσο ξαπλώνοντας έτσι ώστε να μην χουφτώνω ,τον σκουπίζει για ένα λεπτό κοιτώντάς με ψυχρά και άρχισα να προετοιμάζομαι για το κακό ενδεχόμενο.

Απάτη στοματικό έκανε,μόνο στο πουτσοκέφαλο αφού τον είχε κάνει σούπα-παπάρα από τα σάλια.Έριχνε συνέχεια πολύ σάλιο και δεν είχες αίσθηση της γλώσσας και του στόματός της πάνω στον πούτσο.Τα σάλια κυλούσαν από τον πούτσο στ'αρχίδια.ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΑ'ΚΑΝΕ.Της είπα να μην το κάνει και απάντησε "έτσι πρέπει".

Της είπα να το πάρει όλο μέσα (πλυμένος και αρωματισμένος πάντα) και μου απαντά ψυχρά και ενοχλημένη:

"You say to put it all in my mouth,I put it all in my mouth, Do you see?".Κολοκύθια τούμπανα.Το πουτσόκεφαλο έβαζε στο στόμα και κορόϊδευε.Προμελετημένες παραπλανητικές απάντησεις προς χρήση για όλους τους πελάτες.Έδειξε προετοιμασμένη για τέτοια υποκριτική συμπεριφορά. Αρχίδια δεν γλύφει-αρνήθηκε.



Αφού είδα οτι δεν έκανε τίποτα στην πίπα,πήρα πρωτοβουλία να παίξω τον πούτσο στο στόμα της.Αντέδρασε και απομακρύνθηκε.

Έκανε οτι δεν καταλαβαίνει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.

"Blow deeply,do deep blowjob"-Tίποτα..."What?" και "What?" έλεγε

Έκανα έπαρση σήμαιας μόνος μου χειροκίνητα ενώ αυτή είχε βγάλει την γλώσσα με το σκουλαρίκι και της τον κτύπαγα πάνω στην γλώσσα.



Βάζει μπόλικη κρέμα και αρχίζω να την πηδάω πισωκολλητό ενώ αυτή έβαζε τα δάκτυλα στο μουνί.Της τά΄βγαζα εγώ.

Κατά τα άλλα,έλεγε τα ξενέρωτα "γκαμα με","ω τι μεγκαλος πουτσος"

Εκείνη τη στιγμή ,πρώτη στάση (όρθιος στην άκρη του κρεβατιού-στα τέσσερα αυτή) πείσμωσα-φόρτωσα (που κανονικά ξενερώνεις) και άρχισα ανελέητο σφυροκόπημα σκεπτόμενος:



"Θα σου ξεσκίσω το μουνί μωρή καργιόλα απατεώνισσα παραμιθατζού μέχρι να τριφτεί και να εξαφανιστεί η κρέμα από το μουνί σου!!!"



Ακολούθησε ιεραποστολικό οπότε το ανηλεές σφυροκόπημα την έκανε να σταματήσει τις λεκτικές σαχλαμάρες και πλέον να βγάζει βογγητά και επιφωνήματα πόνου; ηδονής; δυσαρέσκειας;,στ'αρχίδια μου!!!!!!!.

Τα χέρια της τα είχα πιάσει και ακινητοποιήσει για να μην κατεβάζει στο μουνί.



Στην τελευταία λοιπόν στάση (πισωκολλητό και οι δύο πάνω στο κρεβάτι) αφού είχε τριφτεί η πολύ κρέμα, η διείσδυση είχε αίσθηση.Εχει ωραίο πισωκολλητό και εκεί τελείωσα.



Προς αποφυγήν...Καλύτερα μια βουτιά στο Αιγαίο...εποχή που είναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού