Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεταμεσονύκτια βόλτα. Αφού πήγα στα Τροφωνίου 13 επιστρέφω στο όχημά μου και έξω από το μπουρδέλο του Αρ 11 επί της Τροφωνίου ήταν η Στέλλα όπου κάπνιζε. Τη ρώτησα αν αυτή είναι η κοπέλα και μου λέει το πρόγραμμα. Τα πάντα εκτός από ακάποτο στοματικό. Κάνω να φύγω και μου λέει «κάνω και αυταρχικό αν θες». Έκανα μια βόλτα από τη Βέργας και επιστρέφω όπου πάλι η Στέλλα έξω να καπνίζει. Τη ρωτάω φιλάκια στα ποδια αφήνεις? Με απαντάει: ποδολαγνεία? Ναι εννοείται…
Μπαίνουμε στο μαγαζί με κατευθυνει προς το δωμάτιο, της λέω να ξαπλώκαι και επιδίδομαι γλύψιμο των σχετικά μικρών και όμορφων πελμάτων την τα οποία ήταν και απαλά και περιποιημένα. Πολύ δεκτική σε ότι έκανα, με προέτρεψε να τελειώσω στα πόδια της ή με ρώτησε αν θέλω ποδοδομαλακια.
Επειδή λόγω κούρασης δεν μπορούσα να τελειωσω αν και απολάμβανα τις πατούσες της στο στόμα μου, προσπάθησε να με κάνει να αισθανθώ άνετε, μου πρότεινε να μου κανει πίπα, δούλευε τα πόδια και τελος πάντων με πολύ φιλότιμο και υπομονη προσπαθούσε να με κάνει να τελειωσω μάταια διότι ήμουν ήδη από δύο άλλα μπουρδέλα αλλά και κουρασμένος από δουλεια. Εξαιρετική! Δινει πόδια, κάνει αυταρχικό, μαστιγώνει, αλλα είναι και πολύ χαδιάρα χαρωπή και αισθησιακη. Αξίζει! Ειδικά για ποδολάγνους και οχι μονο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2022
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
79
Likes:
538
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, orbital80, Bonecrusher και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού