Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είναι αδύνατον να μην την πετύχεις σε κάποια τσάρκα και δικαίως έχει λάβει τον τίτλο της γυρολόγου...πρόκειται για την εντυπωσιακή Ρουσλάνα! Πραγματικά εντυπωσιακή κοπέλα! Ψηλή, μελαχρινή, με ωραίες αναλογίες στο σώμα, φοβερό κωλαράκι και σωστό μέγεθος στήθους (κατ'εμέ), αν και συλικονάτο...

Τώρα τι θες? Από τη μια η αγαμία και η αστείρευτη καύλα / και από την άλλη τα αρνητικά σχόλια σχετικά με Ρουσλάνα. Τελικά υπερίσχυσαν οι καύλες και η έλλειψη σεξ! Ευτυχώς στο εν λόγω studio οι τιμές ξεκινάνε από 40 ευρώ... δίνω το παράβολο και μπαίνω στο δωμάτιο.

Σχολιασμός δωματίου: καθαρό (?) δωμάτιο με νιπτήρα, καλοστρωμένο κρεβάτι, καθαρά σεντόνια, ένα περιτύλιγμα χρησιμοποιημένης καπότας στο δίπλα κομοδίνο (γι' αυτό και βάζω 7).

Η κοπέλα εμφανίστηκε στο δωμάτιο μετά από κανά 5λεπτο. Με χαιρετάει και κατευθείαν στο κρεβάτι, βγάζει τα εσώρουχα της (απίστευτο σώμα!!!) και αρχίζει να με χαιδεύει για μερικά δεύτερα! Ούτε να "φτιαχτώ" δεν πρόλαβα και εμφανίζει το σκουφάκι! Της λέω "κάτσε να σηκωθεί λίγο", τίποτα αυτή... άντε λέω να δούμε που θα καταλήξει η ιστορία! Από μελάτος κατάφερα να σηκωθώ! Σε αυτό βοήθησε το χούφτωμα του στήθους της καθώς και η φιλότιμη και αρκετών λεπτών πίπα της, η οποία είναι μέτρια προς καλή... Κάποια στιγμή σταματά και έρχεται από πάνω! Περίμενα κι εγώ να με ιππεύσει σαν αμαζόνα αλλά εκείνη τίποτα, απλά βρήκε ένα παλούκι και έκατσε πάνω του...Ψόφια...Μετά ήρθε το πισωκολλητό (άντε να τελειώνουμε να την κάνουμε σκέφτηκα) αλλά ενώ στήθηκε καλά ως άψογα και είχα θέα το υπέροχο κωλαράκι της, δεν υπήρχε καμιά αντίδραση από μέρους της... Με αυτά και αυτά τελείωσα χειρονακτικά γιατί η παρωδία δεν θα τελείωνε αλλιώς!

Το κορίτσι είναι εμφανίσιμο, είναι κούκλα αλλά κάτι της λείπει...(εκτός αν έπεσα στην κακιά της μέρα)! Κρίμα το κορμί...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρουσλάνα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού