Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 227 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έχοντας καύλες Σαββατιάτικα, αν και νωρίς, είπα να κατηφορίσω προς τη διάσημη συνοικία.

Κάνοντας μία βόλτα στα σπιτάκια της Φυλής, τα περισσότερα ήταν κλειστά, και στα ανοικτά δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει. Είπα να μην πάει στράφι η βόλτα κι έτσι αποφάσισα έτσι να πάω μία βόλτα και στην Φωκαίας, αν και δεν το συνηθίζω. Αφού απέρριψα 2-3 κοπέλες, στην τελευταία επιλογή πριν φύγω με άδεια χέρια, πέρασα από το 17Β. Η τσατσά μου παρουσίασε την Άννα, ωραία κοπέλα με ωραία χαρακτηριστικά, ωραίο σώμα και καλή διάθεση. Αποφάσισα να περάσω, αν και η τσατσά παρέλειψε να μου πει ότι περιμένει κι άλλος στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να περιμένω 15-20 λεπτά.

Όσο περίμενα, άκουγα τα βογγητά από δίπλα και μου έκανε εντύπωση πόση ώρα ήταν στο δωμάτιο. Μπορεί και 15 λεπτά. Σε κάποια φάση η τσατσά ρώτησε αν είναι καλά. Λέω τουλάχιστον δεν βιάζεται και φαίνεται ότι θέλει να σε ικανοποιήσει. Επίσης, μπήκαν άλλοι 2 σε δωμάτιο μέχρι να έρθει σε εμένα, οπότε κάποιοι θα περίμεναν ίσως και μισάωρο.

Μπαίνοντας λοιπόν στο δωμάτιο η Άννα, ήταν αρκετά ευδιάθετη παρά την αυξημένη κίνηση και το ανελέητο γαμήσι που φαίνεται να έφαγε. Πίπα με σκούφο (χωρίς να ρωτήσει με ή χωρίς, αν και δεν με ενόχλησε). Πίπα αρκετά καλή, όπου καύλωσα γρήγορα. Την γάμησα σε 3-4 στάσεις, όπου στήνεται πολύ καλά. Δεν διαμαρτύρεται και γενικά δείχνει διάθεση να σε ικανοποιήσει χωρίς να βιάζεται.

Εν κατακλείδι, για τα δικά μου δεδομένα, από τις πιο VFM κοπέλες και ίσως γίνει στανταράκι. Ωραίο εμφάνιση, ωραία συμπεριφορά και γαμιέται καλά.

Υ.Γ. Σόρρυ Έμμυ που θα αλλάξω στανταράκι, αλλά πολύ ξινίλα ρε παιδί μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , Bonecrusher και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιανουαρίου, 2022
όντως πολύ καλή η Άννα και ενδιαφέρεται να περάσεις καλά αλλά πουτάνα που την έπαιρνα με ακάποτο τσιμούκι και κώλο, δεν μπορώ να την πληρώσω τα ίδια για απλό πρόγραμμα.
review reaction 1 Ημεδαπος
17 Ιανουαρίου, 2022
Δεν δίνει κώλο πλέον;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2