Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 115 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο μεταξουργειο ειπα να παω για ενα σβησιμο στην φυλης. Γενικα εκεινη την μερα για καποιο λογω γινοτανε πανικος με δεκαδες πιτσιρικια τα οποια λογικα κανανε την πρωτη τους μπουρδελοτσαρκα και δεν μπορουσες να συλλογιστεις και γενικα ητανε μια τραγωδια.
Με αυτα και αυτα φτανω στο πιο ηρεμο μπουρδελο της φυλης οσο αφορα τον κοσμο του. Μπαινω και βλεπω την τσατσα γυρω στα 65 να καθεται κατακιτη και να προσπαθει να μιλησει ισα ισα να καταλαβω περι τινος προκειται. Αφου δεν καταλαβα μια βγαινει η Μπιουτη, ψηλη γυρω στο 1.75 με 1.80 μαυριδερη(ebony) βυζαρες κωλαρα μαυρο μακρυ ισιο μαλλι....κλασσικη μπασταρδεμενη Βραζιλιανοαφρικανα.
Με τα πολλα μπαινω μεσα δινω παραδακι και περιμενω κανα διλεπτο. Μπαινει μεσα με ενα ωραιο πορτοκαλι κορμακι και αρχιζει και μου πιανει κουβεντα στα αγγλικα, της απαντουσα και εγω στα αγγλικα, γενικα ειχε φαση η κοπελα.
Με τα πολλα που λεγαμε παμε στο ψητο. Βαζει σκουφο και για καποιο λογο πηρε χαρτι υγειας στην καποτα και την καθαριζε( εμ δεν παιρνει και ακαποτο να σου κανει και την κριντζια στα μουτρα) Τεσπα αρχιζει πιπα φοβερη με τρομερο ρουφηγμα και μετα απο λιγο αρχισε και γρηγορα deepthroat. Γενικα στο τσιμπουκι το πηγαινε το γραμμα.
Οταν ο μητσος σηκωθηκε για τα καλα της λεω ελα να σε γαμησω και μου λεει τι θελεις ; Της λεω ελα να σε παρω στα 4 και μου λεει ααα "doggy" ! Οκ εκει λιγο πηγα να της πω ενταξει εχεις παρει το lower σου αλλα εκανα τον μαλακα. Την βαζω στα τεσσερα ωραιος κωλο στιβαρος και μεγαλος μπαινω μεσα αλλα στο μουνακι της πρεπει να εμπαιναν οι αφρικανοι απο την χωρα της ! Ισα ισα ενιωθα τα χειλια της αλλα προσπαθουσα να βαλω τα δυνατα μου, αυτη βογκαγε για καποιο λογο δεν ξερω αν τον ενιωθε καν που κολυμπουσε αλλα σε μια φαση που με επιασε το γνωστο σφυροκοπημα εκει αρχισε να σκουζει πιο πιστευτα και σε μια φαση μου λεει (plssss more slowly) . Μετα ξαπλωσα και καβαληθηκε στο αλογο πολυ ωραια με ωραιες κινησεις μεχρι να χυσω. Αυτα, τιμια εργατρια η μπιουτι κανει χαβαλε πιπα τερματισμενη αλλα για καποιο λογο μου φαινεται πολυ παραμυθι απο πολλες μεριες. Ενω κανει χαβαλε κλπ ειναι λες και το κανει απλα για να το κανει, δεν το νιωθει... το ιδιο και καποια απο τα βογκητα της. Μπορει να μαζευει λεφτα για καμια καλυτερη πατριδα ποιος ξερει ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2022
Όνομα κοπέλας
Μπιούτη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
301
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, kosamf και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού