Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 157 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα μάγκες και καλή χρονιά σε όλους! Επίσκεψη σήμερα στο νέο κινεζόσπιτο της Αχαρνών 85, μιας και αναζητούσα κάτι διαφορετικό. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μια κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά, κοντούλα, ζουμερή, σέξι, με ένα κομπινεζόν, και μετά από λίγο εμφανίστηκαν κι άλλες δύο, μια πολύ αδύνατη που δεν έλεγε και μια μπαμπάτσικη που κι εκείνη δεν έλεγε. Ευγενέστατα τα κορίτσια, μου έδειξαν ένα κωλόχαρτο που έγραφε τα προγράμματα, που ξεκινούσαν το απλό για 10 λεπτά στα 30 ευρώ και έφταναν μέχρι τα 120 ευρώ. Τις ευχαρίστησα, ανταλλάξαμε ευχές για έναν καλύτερο νέο χρόνο και αποχώρησα. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψα, με σκοπό να πάρω αυτήν με το κομπινεζόν στο απλό πρόγραμμα.

Χτυπάω το κουδούνι και τι να δω, ένα κοριτσάκι μέχρι 25, κοντούλι και αδυνατούλι, με πολύ γλυκό προσωπάκι, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, που φορούσε ένα μπουρνούζι και παντόφλες που έγραφαν επάνω Super. Πάμε τη λέω, πριν βγούνε οι άλλες, οι οποίες στο μεταξύ άρχισαν να εμφανίζονται.

Με βάλανε στο δωμάτιο που είναι ακριβώς μπροστά στο σαλόνι. Στο κρεβάτι, δίπλα στο μαξιλάρι, υπήρχαν καμιά 10αριά καπότες στη συσκευασία τους, ένα χαρτί κουζίνας, μωρομάντιλα και ένα μπουκαλάκι τζελ. Υπήρχε και ντουζιέρα. Έβγαλα το μπουφάν μου κι έψαχνα κανένα καλόγηρο να το βάλω, καμιά καρέκλα, κάτι τέλος πάντων, τίποτα. Μπαίνει το μωρό, μου δίνει μια πετσέτα σφραγισμένη και μου λέει ότι αν θέλω, μπορώ να κάνω μπάνιο. Τη ρωτάω πού μπορώ να αφήσω τα ρούχα μου και μου έδειξε την άκρη του κρεβατιού Money Mouth

Τεσπά, γδύνομαι και ξαπλώνω δίπλα στις καπότες όταν μπαίνει το μωρό με χαμόγελο. Το όνομα δεν το έπιασα καλά, Νικόρια, κάτι τέτοιο, αλλά έχει αναφερθεί από συναγωνιστές και μια Νικόλ, ίσως είναι αυτή. Μου είπε ότι είναι από την Ταϊλάνδη και πως έχει στην Ελλάδα ένα μήνα. Κάτω από το μπουρνούζι ήταν γυμνή. Έχει μικρά ωραία βυζάκια, μικρό κωλαράκι, ωραία επιδερμίδα και λίγες ραγάδες στην κοιλιά, ίσως από γέννα.

Πίπα δεν ήθελα, της είπα να ξαπλώσει και άρχισα να της γλύφω τα βυζάκια, μετά το ξυρισμένο της μουνάκι ενώ εκείνη μου χάιδευε το κεφάλι και μετά τα πατουσάκια, τα οποία, δυστυχώς, ήτανε τελείως άοσμα. Πρώτη και τελευταία στάση με εμένα από πάνω, όπου το μωρό έβαλε τζελ και στο μουνάκι της και στο παπάρι μου, διαδικασία που επαναλήφθηκε τρεις φορές, αφού δεν έμπαινε. Με τα πολλά ξεκινάμε, πήγα να τη γλωσσοφιλιάσω αλλά μου έριξε άκυρο και σκεπτόμενος ότι ήμουνα με αυτό το μωρό και γαμιόμασταν σε μια έρημη εξωτική παραλία της Ταϊλάνδης τελείωσα.

Εν κατακλείδι, η κοπέλα για τα γούστα μου είναι πολύ όμορφη και το πρόγραμμά της είναι απλό, μην περιμένετε πορνοσταρικά γαμήσια και τέτοια, δεν ξέρω βέβαια τι κάνει σε άλλα προγράμματα, με πιο πολλά λεφτά, αλλά μου φάνηκε για αποκλειστικά GFE χαλαρή φάση. Εάν το απλό ξεκινούσε από 20 ευρώ, όπως όλα τα μπουρδέλα της περιοχής, θα ήμουνα πολύ τακτικός.

ΥΓ. Τώρα κατάλαβα γιατί το θρεντ με την Ταϊλάνδη έχει τόσες χιλιάδες σελίδες και γιατί συνταξιούχοι απ' όλο τον κόσμο σπεύδουν να κάνουν τις διακοπές τους εκεί Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2.795
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spor48, cocos30, Paliotsarkadoros και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2021
Αυτή ήταν η Νικόλ
review reaction 1 paiktoura
30 Δεκεμβρίου, 2021
και μετά τα πατουσάκια, τα οποία, δυστυχώς, ήτανε τελείως άοσμα.
Ουάου!
τι εννοεις ακριβως παιχτη εδω ?Χμμμ;
γουσταρεις ποδαριλα, μπιχλα κτλπ δηλαδη ?Money Mouth
review reaction 3 968
31 Δεκεμβρίου, 2021
papaphilips, πατουσάκια άνευ μιας μικρής έστω ποδαρίλας, είναι φαγητό χωρίς αλάτι
review reaction 4 review reaction 3 papaphilips, 968
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3