Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους! Πρωινή βόλτα σήμερα στο Μετάξι! Οίκοι κλειστοί οι περισσότεροι, ωραία μέρα, λιακάδα, κόσμος τσάρκαρε! Ενα παλικάρι με μηχανάκι με σταμάτησε να με ρωτήσει τι έχω δει ως τώρα και...μετά από σύντομη κουβέντα (σχεδόν πάντα απολαμβάνω κουβέντες με μπουρδελιάρηδες) κόντεψε να κλάψει στον ώμο μου που δεν βρήκε τη Βαλέρια Χεχε!Χεχε!Χεχε!
Λίγο αργότερα τον είδα και αυτόν Κολωνού 27 Λατινόσπιτο να κάθεται στο σαλόνι να δει τις κοπέλες! Μιλάμε το σαλόνι Αγιος Παντελεήμονας! Ευλόγησον Χαχαχα!
Δύο κοπέλες, Μιμή και Γκαμπριέλλα να χουν κάργα δωμάτια! Η Μιμή έσκασε μύτη με καινούργια θανατηφόρα εσώρουχα και ο απαρηγόρητος συναγωνιστής βρήκε τελικά την παρηγοριά σε αυτήν με δική μου προτροπή αφού η καλή γλυκιά Βαλέρια δεν ήταν εκεί! Αγγελούδι Εγώ πέρασα με Γκαμπριέλλα η οποία κανονικά δουλεύει στο κάτω και μια μέρα η τσατσά εκεί ορκιζόταν ότι κάνει φοβερό τσιμπούκι! Έτσι σήμερα ήθελα να δοκιμάσω!
Οκ Γκαμπριέλα = Αλόγα με σκληρό Λατίνικο πρόσωπο νέα μεν αλλά να αποπνέει αέρα κωλόμπαρου! Μπούτια και κώλος καθαρά λατίνικης σχολής, κάποια λίγα (μιλάμε για Λατίνα ετσι) παραπάνω κιλά και μικρό η αλήθεια βυζί! Ήρθε μέσα, γρι Αγγλικά, μαλάκισε λίγο το πουλί μου παραδόξως καλά, πέρασε καπότα και όντως δικαίωσε τη φήμη της! Καλό τσιμπούκι, δυνατό όσο πρέπει και μιλάμε ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΟΛΟ! Πολύ καλή φάση!
Στο γαμήσι ήταν μέτρια αλλά πολύ φιλότιμη! Τι εννοώ...
Πρώτη στάση ιεραποστολικό, κάμποσο τζελ, έδειξε να πονάει, με κοιτούσε έντονα στα μάτια, σφιγγόταν, έσφιγγε την κοιλιά της, προσπάθησε να βολέψει αλλιώς τα πόδια της ΧΩΡΙΣ η αλήθεια να με κλέβει, αλλά λίγο το όλο σκηνικό λίγο ότι έχω γαμήσει αρκετά τις τελευταίες μέρες μου ψιλοέπεσε, την γύρισα στα 4 όπου γράπωσε το μαξιλάρι σαν κάτι το πολύτιμο Χαχαχα! και δεν στήθηκε τόσο καλά, ωστόσο συμμορφώθηκε, τον έφαγε σαν κυρία με καλή ένταση και κανά 2 καλά κωλοσκάμπυλα, δεν βιάστηκε ή δυσανασχέτησε σε τίποτα και έτσι τέλειωσα.
Τι θα μείνει από όλο αυτό...
1) Η κοπέλα είναι μέτρια στο σεξ, ΔΕΝ πρέπει να χει γαμηθεί πολύ στη ζωή της, ακόμα είναι ψιλοαματούρι, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ έχει τσιμπουκωθεί σαν τρελή
2) οι Λατίνες γενικά έρχονται εδώ από 3 ως 6 μήνες την κάνουν και μετά μην τις είδατε, η Μιμή είναι από αυτές που γύρισαν και για μένα αυτό δείχνει και επαγγελματισμό και πιστεύω πως θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον, θεωρώ πως είναι από αυτές που θα μείνουν
3) Βγαίνοντας από το δωμάτιο/προς το σαλόνι έπεσε πάνω μου ένα γυφτάκι 1,60 50 κιλά με σγουρό μαλλί ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ δεν ξέρω αν ήταν το παιδί του Βας βας Παρασκευάς, αλλά μιλάμε τράτζικ! Μάλιστα μου πε: ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ Χαχαχα! Αν σε φτύσω θα πνιγείς του πα, 2-3 βάλανε τα γέλια στο σαλόνι και ο ευγενής τσάτσος απλά ηρέμησε τα πνεύματα συνοδεύοντας έξω το μικρό κάγκουρα, λέγοντάς μου ότι δεν γουστάρει να βάζει τσιγγάνους μέσα αλλά αυτό τα σκάει στη Μιμή αβέρτα (τι το κάνει το θηλάζει? Χαχαχα!) και ότι συνέχεια βρωμάει μπάφο και άρωμα! Πλάκα είχε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γκαμπριέλλα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
87
Likes:
9.782
Πόντοι:
16.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, mix, company of heroes tho και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού