Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 303 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία της συνάντησης ενδεικτική.

Έχοντας σταμπάρει καιρό την Ιζαμπέλα και μένοντας εντυπωσιασμένος από τις φωτογραφίες, είπα να τη δοκιμάσω. Ευτυχώς, διαβάζοντας προηγούμενες κριτικές ήμουν προετοιμασμένος για το γεγονός ότι η κοπέλα δεν είναι όπως στις φωτογραφίες.

Η Ιζαμπέλα είναι μία ψηλή κοπέλα, μελαχρινή πλέον, και 5-6 κιλάκια πιο πάνω σε σχέση με τις φωτογραφίες. Το γεγονός ότι είναι σχετικά ψηλή και έχει αρκετά σφιχτό σώμα, ισορροπεί κάπως τα έξτρα κιλά που έχει. Μέτρια εμφανισιακά αλλά σου βγάζει αυτό το πρόστυχο, που λες θα την ξεκολιάσω στο δωμάτιο.

Εν συντομία, το δωμάτιο πολύ κακό, το επίπεδο καθαριότητας γενικώς του χώρου είναι αρκετά χαμηλό.

Στα του αγώνα, ξεκίνησε με ελεύθερο στοματικό, που το κατέχει αρκετά και αφήνει και facefuck, ρίχνοντας συνεχώς πρόστυχες ματιές όσο καραμέλωνε την περιοχή. Στήσιμο στα 4, όπου αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα και στήνεται αρκετά καλά, παρ' όλο π[ου διαμαρτυρήθηκε 1-2 φορές για την ένταση. Σε ερώτηση που να τελειώσω, μου απάντησε όπου θες, αν και επέλεξα να τελειώσω στο προφυλακτικό, ξεσκίζοντάς στην στα 4, γιατί δεν ήθελα να το χαλάσω.

Φεύγοντας με ρώτησε αν "κάνω sport" (αν γυμνάζομαι φαντάζομαι εννοούσε), όπου της είπα ναι, και μου απάντησε "φαίνεται στο πως γαμάς" Χεχε!Χεχε!

Εν κατακλείδι, φαίνεται μία τίμια επιλογή, ειδικά αν ψάχνετε για βρώμικο/πρόστυχο γαμήσι, και δύσκολα θα κλάψει κανείς το 20άρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 spor48, Bonecrusher, EvilPlasma και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού