Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα μάγκες και χρόνια πολλά σε όλους! Είχα κάνει κάμποση βόλτα και είχα κουραστεί όταν είδα την Όλγα. Είναι λίγο απροσδιορίστου ηλικίας, γύρω στα 40 την έκανα, ξανθιά με τα μαλλιά κότσο, μάλλον κοντούλα, εναμισάρι βυζάκι και τροφαντό κώλο. Ειναι γενικώς λίγο τσουπωτή αλλά δεν τη λες και χοντρή. Αν δεν είχα βαρεθεί από τη βόλτα και αν η Αντριάννα δεν είχε φουλ δωμάτια στο δίπλα, δεν θα έμπαινα, αλλά κάτι η γλυκύτητα κάτι η τσαχπινιά και το χαμόγελο με το οποίο παρουσιάστηκε και ψήθηκα.

Η Όλγα μπήκε το ίδιο χαμογελαστή και πρόσχαρη στο δωμάτιο, ήρθε κατευθείαν από πάνω μου και με άρχισε σε κάτι ρομαντικά γλωσσόφιλα άλλο πράγμα! Στη συνέχεια είχε πίπα ακά, η οποία επίσης ήτανε πολύ καλή και θα μπορούσα εύκολα να τελειώσω κι έτσι. Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με εμένα από επάνω, έχοντας βεντουζώσει στο στόμα της με αδιάκοπα γλωσσόφιλα σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας Money Mouth

Τελικά, με χαμόγελο έφυγα κι εγώ και ευχαριστημένος, αλλά δεν είναι το μουνάκι που θα το σκεφτείς και την άλλη μέρα και θα καβλώσεις. Εάν όμως σας κάνει εμφανισιακά, είναι μια χαρά στο δωμάτιο. Επίσης, τα Χριστούγεννα θα είναι κλειστά και τα δύο μαγαζιά, από Κυριακή πάλι.

Καλές γιορτές Έτσι!



Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2.795
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, redgarland, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού