Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα χρόνια να πάρω μαύρη και το έψαχνα γιατί είναι πολύ λίγες πιά, πέτυχα τη Τζόυ στον ημιόροφο, άλλοτε είν εδώ άλλοτε Φιλιππίδου, και λέω θα το φυτιλιάσω χωρίς να δώσω σημασία στο παραμύθι της τσατσάς (τα πάντα όλα πλην κώλου λέει, δεν ισχύουν).
Η Τζόυ είναι ένα μέτριο προς κοντό νεγράκι με λεπτό καλό σώμα μικρό λίγο πεσμένο βυζί και σφιχτή πεταχτή κωλάρα. Πρόσωπο μέτριο με έντονα χαρακτηριστικά και χοντρές τσιμπουκοχειλάρες.
Για μιά φάση σκέφτηκα μήπως είναι η έσκορτ Black Mamba, που έχει καρτέλα εδώ, τη βλέπω ίδια στο σώμα, μπορεί να είναι μπορεί και όχι.
Μέσα μπήκε ευγενικά, έβγαλε το μπικίνι, δε θυμάμαι αν έκανε προκατ, εγώ άρχισα να χουφτώνω κώλο και βυζιά, μετά την ξάπλωσα και άρχισα το γλυφομούνι στο μικρό πεντακάθαρο μουνάκι της, μαύρο έξω κόκκινο μέσα και τη μεγάλη κλειτορίδα της, ανταποκρινόταν πιέζοντας το μουνί στη μούρη μου και σιγανά μουγκρητά, έγλειφα κανα δίλεπτο μετά σταμάτησα.
Ξάπλωσα για την πίπα, μου έδειξε το προφυλακτικό ερωτηματικά, έκανα ναι, μου τόβαλε και άρχισε να το καθαρίζει με μωρομάντηλο ! Πίπα καλούτσικη, πάλι πηρα λίγο 69, και πέρασμα για γαμήσι, κατά σειρά ντόγκι, ιεραποστ και κάου, σημειώνω ότι στα φιλιά στην αρχή ήταν αρνητική, σιγά σιγά ξεκλείδωσε και χάρηκα τις χοντρές χειλάρες της (για γλώσσα ούτε λόγος).
Για τέλος ζήτησα με πίπα, ξεκαβαλάει κι αρχίζει πάλι να καθαρίζει την καπότα !! Της λέω χωρίς, τη βγάζει, και αρχίζει πάλι καθάρισμα πούτσου ! κάνοντας μου νόημα όχι χύσιμο στο στόμα της .. τα ριξα στα βυζιά της έπεσαν και πανω μου.. Λίγο σπαστικό το πακέτο αλλά το πηρα στην πλάκα ..
Συμπερασματικά η Τζόυ είναι χειλάρες πάνω, χειλάρες κάτω και κωλάρα. Τα ρέστα φτωχά αλλά αυτά τα τρία όλα τα λεφτά της μαύρης φυλής. Χουφτώστε τη, γλύφτε τη, γαμήστε τη. Θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζόυ
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
4.327
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, black panther, Ημεδαπος και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2021
Τι βάρδια και ηλικία περίπου;
25 Δεκεμβρίου, 2021
1η βάρδια, η τσατσά είπε 23, την κάνω μέχρι 30
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2