Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ο τίτλος ειναι μια παραλλαγή απο την θρυλική ταινία του Κώστα Γκουσγκούνη "ηταν άξιος" αυτη λοιπόν ήταν καυλιάρα.... αυτός ο τίτλος πιστεύω ειναι ο καταλληλότερος για να περιγράψει την τίμια συνεύρεση που είχα με την Αλεξάνδρα στον όροφο της Χωματιανού ένα παγωμένο βράδυ προς τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 , δηλαδη απόψε.

Την Αλεξάνδρα την έχω πάρει και κατα το παρελθόν και απο οτι παρατήρησα έχει αλλάξει προς το καλυτερο, τοσο σωματικά οσο και σε υπηρεσίες. Απο Ουκρανία ειναι με πολυ ωραίο σώμα, φυσικά βυζάκια 2άρια και γυμνασμένο κορμάκι γυρω στα 25. Αλλα πέρα απο αυτά η συμπεριφορά αυτης της γυναίκας πραγματικά σε απογειώνει στο δωμάτιο....

Η διάθεση της να ευχαριστήσει τον πελάτη ειναι τρομερή.... έπεσε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει με πολυ καυλιάρικο τρόπο παντού σε ολο το κορμί μου μέχρι τα αρχίδια.... καύλωσα πολύ γρήγορα απο τα καυτά φιλιά της στα αρχιδάκια μου και μου έβαλε καπότα για να μου πάρει ενα ωραίο τσιμπούκι με κοιτάγματα πρόστυχα στο ενδιάμεσο .... ΝΑ ΈΧΕΤΕ υπόψη οτι η Αλεξάνδρα ειναι λίγο κολλημένη με τη καθαριοτητα καθως οταν έπιασα το πουτσο μου να το παιξω λιγο καθως τον ειχε στο στόματακι της , μου τραβηξε το χέρι κ μου έδωσε μωρομάντηλο... μου λεει οχι με τα χέρια μωρο μου.... ναι εντάξει αλλα θέλω κ εγω να τη παίζω ! Οποτε της ειπα να μου δώσει το μαντηλάκι να καθαριστω και να συνεχιζουμε.... αφου καθαρίστηκα δεν μου ξαναείπε κάτι ! Της έφυγε το άγχος Γλώσσα

Ήμουν ήδη αρκετά καυλωμένος με τα υπέροχα προκαταρκτικά και την άξια πίπα της, ζήτησα να στηθεί στα 4 ! Τα μουνοχειλά της ειναι λίγο χοντρά κ μεγάλα και ειχα καιρό να δω τέτοια μουνόχειλα! Χώθηκα μέσα της και άρχισα να την γαμάω.... αλλα δεν άντεξα πολύ - ΓΙΑΤΙ οπως λέει και ο τιτλος- και μετά απο 5-6 καλές ψωλιές , έχυσα μέσα στο μουνάκι της ! Μου ειπε πως και τοσο γρηγορα... ήσουν αυτο που λέει και ο τίτλος της είπα! Δεν πειράζει δεν χανόμαστε, την επόμενη φορά θα φάει πιο μεγάλης διαρκειας σφυροκόπημα !

Ζήτησα να μεινει λίγο μαζί μου να χαλαρώσουμε με φιλάκια και χαδάκια και έκατσε παρα το ότι ήταν προς το τέλος της βάρδιας και θα ήταν κουρασμένη!!! Πολύ καλή διάθεση η κοπέλα μέσα στο δωμάτιο , με χρονο παραμονής περιπου 15 λεπτά χωρις να μας ενοχλήσει καθόλου η τσατσα !
Γενικά μια πολύ τίμια περίπτωση με ένα καλό και όμορφο κοριτσάκι. Ευχαριστώ Αλεξάνδρα, ήσουν εξαιρετική !!! Καλές γιορτές σε όλους και στον κ.Γκουσγκούνη καλή του ώρα που τον θυμήθηκα απόψε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2021
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.663
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Paliotsarkadoros, alpula, Επιρρεπής και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2022
Το δοκίμασα το κορίτσι εμπιστευόμενος την κριτική σου.
Πράγματι από τις καλές περιπτωσεις.

ΕΙχες δικιο, τελικά η φυλής παρακμάζει -- εκτος μετρημενων στο ενα χερι κοριτσιών -- πολλα ακριτικά σπιτάκια όμως παρουσιαζουν ενδιαφερον.
review reaction 1 Masazonomaxos
01 Φεβρουαρίου, 2022
Τυπε ο μασαζονομαχος προσεχει τις κριτικές του είμαστε έγκριτοι μπουρδελιαρηδες.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2