Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 35 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ .....ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ....
Επισκέφθηκα την εν λογο τσιγγανοαλβανιδα μιας και η αναγκη για την εκτονωτική βαλβίδα ηταν εντονη αλλα και περιξ του χωρου τη συγκεκριμενη μεταμεσονυκτυα στιγμη ηταν κυριολεκτικα .....για τα μπαζα ( ελληνιδα δαναη πανω απο 65 η βουλγαρα μονικα με την κιλουμπα που κρυβει επιμελως με τα κροσια του ολοσομου μαγιο μπελκα αν ηθελα να πηδηξω τη γιαγια μου κλπ κλπ )
Ειπα λοιπον να παω στην ξυνη ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑ μπας και εχει μαλακωσει ο χαρακτήρας της (μη ξερωντας τι αλλο θα ειχε αλλαξει πανω της ...αλλα και στο χαρακτηρα της μιας και δε προκειτο να την παντρευτώ ....)
Αμ τα ηθελα και τα παθα .... ο ευγενικος τσατσος (χαρας την υπομονή του κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να με βαλει στα ενδοτερα πλεκοντας και εγκωμιαζοντας τα πλεονεκτηματα της εν λογο τσιγγανοαλβανιδας η οποια με ενα καλο μακιγιάζ στο προσωπο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ !!!!! ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ οτι ειναι υγιής ).
Καταβαλωντας τα διόδια μπήκα στον αποπνυκτηκης ατμόσφαιρας χωρο απο αεροζλ (πρεπει να προσέχουν οσοι εχουν ασθμα ) με μια κιτρινη καρδούλα που αναγράφει νούμερο 3 γδύθηκα και περίμενα την .....περιπέτεια .....τα κλασικά ξυνα της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ηρθες να με γαμησεις κλπ κλπ ΤΗ ΡΩΤΑΩ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ? ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΦΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ να μου λεει δεν εχω ανάγκη είμαι μικρη κοπελα ....της λεω ελα στα 4 οπου και στήθηκε οπως τη βολευει εκεινη .Ο φωτισμος ομως για κακη της τύχη με βοηθησε να διακρίνω σημάδια στα εμφανη σημεια τοσο στα χερια της σαν καψηματα απο τσιγάρο πολλά ( όμως ειναι απο μύκητες )αλλα και στα κολομαγουλα της όπου πιανωντας τα διαπίστωσα την πληθώρα μαικαπ αποχρωσης δερματος σε ολη την επιφανεια της ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ )
Εμ δεν εφτανε που ηταν ξυνη ειδα και τα σπυρια ....αυτο ηταν οχι μονο μου επεσε αλλα με επιασε και ταραχή τη ρώτησα τι ηταν αυτά και αυτή με ύφος γάτας ναζιάρικο μου λεει τι θες τωρα δε σου σηκώνεται και φταίω ???? εγω ευθείς αμέσως την έστειλα στον αγύριστο..Την επομενη μερα ειχα εντονη φαγούρα σε συγκεκριμένα σημεία στο σωμα κ τη σημερον που αναρτω στίγματα, κατεπειγον επίσκεψη σε αφροδισιολόγο δερματολογο κ καλιεργεια δερματος ( με διαδικασιες εξπρες διοτι απαιτητε χρονος στα τολιπια ετσι λεγονται εκει που βαζουν τα προς εξεταση γιαυτην την εξεταση δειγματα δειχνοντας που ειναι ανθεκτικος και που οχι )το πιθανοτερο να ειναι ειδος μυκητα σεξουαλικα μεταδιδομενος που ειναι ανθεκτικος στα αντιβιοτικα αλοιφες κλπ και απαιτηται ειδικη θεραπεία ...(βοηθεια μου....)
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤ ΔΙΚΑ ΣΑΣ και εγω καλα να παθω.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2021
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
-10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Διανοούμενος, f21 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2021
Ευχαριστούμε πολύ, τύπε. Ευχές για ταχεία ανάρρωση. Καπέλο
15 Δεκεμβρίου, 2021
Καπέλο
15 Δεκεμβρίου, 2021
τιποτα...ζωη σε μας...
G
Gamiseta1990
15 Δεκεμβρίου, 2021
Του φευγάτου η μανα δεν εκλαψε ποτε τυπε
review reaction 1 Ημεδαπος , ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
15 Δεκεμβρίου, 2021
ρε αδελφε πρεπει να ενημερωσεις τον ΕΟΔΥ....ήμαρτον δηλαδή! Εδω θα το δουν μερικοί εκαντοντάδες. Ο ΕΟΔΥ θα κανει την δουλεια του και μαλιστα σε ολα της γυρω περιοχης! Καταλαβαινεις οτι μετα καποιος αλλος θα παει και με αλλες και θα τις κολισεις! Μπράβο σου που εδρασες γρήγορα και πηγες στον γιατρο χωρις να κανεις αλλες επαφες!
review reaction 1 Ημεδαπος
15 Δεκεμβρίου, 2021
Μπράβο φίλε που σώζεις κόσμο... γρήγορη ανάρρωση
review reaction 1 Ημεδαπος
15 Δεκεμβρίου, 2021
Καλη ανάρρωση αδερφέ, τα είχα προσεξει κι εγώ αυτά τα σπυρια στα κωλομάγουλα της ένα πρωι στο μίνι μολλ στον οροφο που δουλευε παρανομα τις μέρες της καραντινας. Είχε βγει έξω στις σκάλες με τα εσώρουχα και φαινόταν τα σπυρια της εμφανεστατα στο φως της ημερας. Την εκανα με ελαφρά πηδηματακια! Αυτά έχει το σπορ μας δυστυχώς.... Γι'αυτο όταν λέω να επιδιώκετε καλό φωτισμό στα δωμάτια να με ακουτε!!!
review reaction 1 Mpourdeliarisss, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Ημεδαπος
15 Δεκεμβρίου, 2021
Περαστικά

Προσοχή στους υπόλοιπους

Τα φτηνά τα πληρώνεις με οποιοδήποτε τρόπο ακριβά
review reaction 1 jimakos900, Ημεδαπος
15 Δεκεμβρίου, 2021
Περαστικά τυπε, αλλά αυτά έχει το Μεταξουργείο.Πας εκεί που γαμανε τα λαθροορκ και οι καζαμπουμπου, που και δεν πλένονται, και έχουν ένα σωρό νοσήματα.
review reaction 1 jimakos900, Ημεδαπος , ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 1 ακόμα μέλος
15 Δεκεμβρίου, 2021
Φίλε περαστικά σου γρήγορα και ανώδυνα σου εύχομαι σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2