Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολλές φορές είχα ακούσει για τα λεγόμενα «τσιμπουκάδικα της Διδύμου». Εντούτοις, ο ανεπρόκοπος, δεν είχα αξιωθεί να τα επισκεφθώ ιδιαίτερα. Είναι ένας λόγος να νιώθει κάποιος λάτρης της πίπας… «μισός» μπουρδελιάρης. Από τον Αύγουστο έχω επισκεφθεί λίγες φορές τον εν λόγω οίκο. Παρότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η εμφάνιση της Βικτώριας, το τσιμπούκι της είναι το καλύτερο που μου έχουν κάνει. Όμως η κριτική δεν αφορά αυτή αλλά τη Φωτεινή, που δοκίμασα λόγω της απουσίας της.

Η Φωτεινή, λοιπόν, μοιάζει απίστευτα με μια κυρία, η οποία φρόντιζε για λίγο τη γιαγιά μου πριν δύο χρόνια. Η γιαγιά μου είναι μια δύστροπη κωλόγρια (πάντοτε τοξικός άνθρωπος) και καμιά εσωτερική δεν μπορούσε να αντέξει πάνω από μια εβδομάδα. Έτσι, ο θείος μου, βρήκε την… «Ετέρη».
«Δεν ξέρω πώς θα είναι. Τουλάχιστον αυτή είναι εμφανίσιμη», είχε πει. Είχα βρει το σχόλιό του επιεικώς άστοχο για την περίσταση. Αλλά δεν ήξερα τι με περίμενε… Ματάκι

Πηγαίνοντας λοιπόν στο σπίτι της γιαγιάς μου να τη γνωρίσω (έπρεπε να συνεργαζόμασταν για κάποια πράγματα), βλέπω μπροστά μου μια μιλφάρα, η οποία μάλλον χαραμίζεται με τη δουλειά που κάνει. Κατόπιν έμαθα ότι ήταν 59 αλλά θα ορκιζόταν κανείς ότι δεν ήταν πάνω από 40-45. Αλλά μιλάμε τρελό μουνί… Επέστρεψα στο σπίτι μου και η φαντασία μου να συνεχίζει να οργιάζει. Για να πω την αλήθεια, πήγα κάμποσες φορές, πολύ ευγενικά, να τη δω και να μιλήσουμε… αλλά δεν άφηνε χώρο…

Το όνομα «Ετέρη» είναι στα Γεωργιανά το αντίστοιχο του ελληνικού: «Αστέρω» και με προέλευση την αρχαιοελληνική λέξη «ἀστήρ». Λίγο πριν κλείσει μία εβδομάδα, η Ετέρη άρχισε να έχει συνεχώς τάσεις για εμετό. Εν τέλει παραιτήθηκε (και αυτή) και έφυγε κατακόκκινη και κλαίγοντας.

Δυο χρόνια μετά είδα τη Φωτεινή. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. Η εργαζόμενη είναι και αυτή μια μιλφάρα, με μαύρο μακρύ μαλλί και εκφραστικά μάτια. Είναι πολύ αδύνατη και το σώμα της είναι τρέλα -παρότι δεν έχει ιδιαίτερες καμπύλες. Ωστόσο αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι ότι με αφήνει την ώρα που στραγγίζω στο στόμα της να της κρατάω και να της πατάω (ελαφρά) το κεφάλι. Είναι σέξυ και λιγομίλητη· με λίγα λόγια, η γυναίκα όπως θα έπρεπε να είναι. Έτσι βρήκα και εγώ την «Ετέρη» μου, η οποία όπως κάθε εταίρα, υπακούει στον νόμο της περιπλάνησης. Συμπεριφέρεται ως πλάνης αστήρ και κατοικεί στον αστερισμό της Διδύμου.

(Τα γούστα και οι εμπειρίες είναι υποκειμενικά.)
Αυτά από εμένα,
υγιαίνετε και ευημερείτε Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
The Keeper
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.629
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Wolfman 42, Οξαποδω, digger και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2021
Φίλε , πραγματικά γράφεις ωραία!
review reaction 1 review reaction 2 olddog, The Keeper
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1