Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 140 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετρό -> Σταθμός Λαρίσσης -> Γυαλί ηλίου και μάσκα -> Χωματιανού 11Β. Αν συμπληρώσεις και την Αντριάννα , η ακολουθία ολοκληρώνεται. Μπαίνω μέσα και υπήρχαν 3 τύποι στο σαλόνι και όλα τα δωμάτια γεμάτα. Βγαίνει η κοπέλα χαιρετάει. Και εκεί που από ευγένεια περιμένω να βγάλει κάποιος από τους άλλους το 20αρικό, έφυγαν και οι 3. Λέω από μέσα μου, ουφ θα περιμένω μόνο το πολύ κανά μισάωρο , δίνω το 20άρικο και μπαίνω στο πρώτο από αριστερά. Ο κάδος γεμάτος καπότες και χαρτί και τα σεντόνια όμως τρίχες. Έβγαλα μωρομάντηλα που είχα και καθάριζα σαν μαλάκας. Είπαμε έχουμε κάνει στρατό αλλά όχι έτσι.

Στα της κοπέλας και της συνεύρεσης. Η κοπέλα δεν είναι πάνω απο 30 , την κάνω κάπου μεταξύ 25-27 και στο ύψος σχετικά κοντή. Έχει τα μαλλιά της συνήθως πιασμένα κοτσίδα. Η φάτσα της είναι ότι πρέπει για σοβάτισμα , αλλά δεν περιέχεται. Τσιμπουκόχειλα , κωλάρα φοβερή και χορταστική, ενώ τα βυζία της είναι στητά και αξιοπρεπή.

Ξεκινάει τα προκαταρτικά που μου τον έπαιζε ένω είχε ανέβει από πάνω και τριβιόταν. Γλωσσοφιλάει φουλ για τους αγαπούληδες. Ξεκινάει τρομπόνι άνευ και επέτρεπε δακτυλιάσματα. Αλλά παρατήρησα ότι το κάνει εντελώς μηχανικά (παρότι ήταν καλή η αίσθηση) και σχεδόν σίγουρα σκεφτόταν ενα κάρο άσχετα πράγματα την ώρα που με πίπωνε. Μπάλες επίσης, δεν της αρέσει να γλύφει αλλά φυσικά και την έβαλα. Βάζω σκούφω , ξεκινάω στα 4 να σφυροκοπάω και αυτή άντεχε όση ώρα και να γάμαγα. Μιλάμε για αντοχή όχι αστεία αλλά σχεδόν ανύπαρκτη αίσθηση. Τελειώνω και στο τέλος μου έκανε για λίγα δεύτερα λίγο μασάζ στους τραπεζοειδείς. Το εκτίμησα αρκετά αυτό αλλά γενικά είναι διεκπερωτική μιας και ξέρει ότι έχει στάνταρ πελατεία.

Αν είσαι πελάτης της, νομίζω είναι και άνετη με τον χρόνο. Anyway, θεώρω πως το μειονέκτημα με την συγκεκριμένη είναι ότι την βαριέσαι γρήγορα. Επίσης στα μειον. και το ξανατονίζω ήταν η καθαριότητα των δωματίων (τόση δουλειά έχετε, φροντίστε λίγο).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
388
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kon_ntinos, giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2021
Τρία δωμάτια εχει ο εν λόγω οίκος. Βέβαια, αυτό που είναι απέναντι από τις σκάλες και γράφει wellcome κοστίζει 30€ να περάσεις, κι όχι 20€. Είναι VIP χώρος, ας πούμε. Οταν η Αντριανα παρουσιάζεται μόνη της, η τσατσά μάλλον θα κοιμάται, οπότε λογικό να μην καθαρίζονται τα δωμάτια. Εχω γράψει αναλυτική κριτική για τίς "χάρες" της. Δεν ειναι για πανω απο δυο συνευρέσεις, αλλά έχει όντως στάνταρ πελατεία, πολλοί εκ των οποίων ειναι Πακιστανοί, αφού τους δεχονται κανονικά.
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Chemical Warfare, Εκλεκτικός και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1