Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 85 10
Γενική βαθμολογία
 
2.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Χαίρετε! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Η συγκεκριμένη κριτική αφορά την επίσκεψή μου στον εν λόγω οίκο και εν γένει στο Μεταξουργείο μεταξύ 10 και 15 Νοεμβρίου. Επρόκειτο για τη δεύτερη βάρδια, την απογευματινή. Το επίπεδο ήταν κατώτερο από ποτέ. Μπορεί να είναι και η χειρότερη τσάρκα που έχω κάνει ποτέ στην ολιγόχρονη καριέρα μου (τέλη του 2017 ξεκίνησα). Οπωσδήποτε βρίσκει κανείς διαμαντάκια στο Μεταξουργείο, ενώ βασικό πλεονέκτημά του αποτελεί ότι τόσο η ηδονή όσο και η φόλα κοστίζουν μόλις το μισό εισιτήριο της Φυλής και πέριξ (όπου σε ατυχείς συνεδρίες μπορεί να καταντήσεις και κερατάς και δαρμένος Money Mouth ).

Βλέποντας λοιπόν ένα πρωτόγνωρο χάλι και όντας κατακαυλωμένος, επέστρεψα για να μπω στη λιγότερο χειρότερη επιλογή που είχα. Αυτή βρισκόταν στο Ιάσονος 31, όπου είχα πάρει την τίμια Ιωάννα προ μηνών. Η τσατσά ήταν η ίδια του Φυλής 66Δ, του 134Α συνεργάζετο συνήθως με την Ιωάννα τη βολλεϋμπολίστρια, ενώ παλαιότερα την έχω πετύχει και στο Πιπίνου 65Β (με τη Μαρία). Χαμηλών τόνων κυρία και δε σπάει αρχίδια. Τη ρώτησα για την Ιωάννα του οίκου (όχι τη βολλεϋμπολίστρια) και μάλλον τη σκάλωσα. Εν τέλει, πρέπει να έχει φύγει.

Οι κοπέλες ήταν δύο από την Αλβανία με καλά ελληνικά και ήταν αρκετά κοινωνικές και ομιλητικές. Και οι δύο τους, βέβαια, ήταν αρκετά κάτω του μετρίου. Μια ψηλή αδύνατη και μια κοντή παχιά με βυζάρες. Το μόνο θετικό πάνω της. Η μία λεγόταν Τζένη αλλά δεν είμαι απολύτως σίγουρος.΄ Μετά την καταφατική απάντηση της κοντής ότι δέχεται γλύψιμο στα βυζιά, έδωσα το 10ρικο. Πέρασα στο κλασικό μεταξουργιώτικο δωμάτιο και ξάπλωσα γυμνός περιμένοντάς τη.

Στο μεταξύ, η άλλη κοπέλα μπήκε στο διπλανό δωμάτιο με άλλο συναγωνιστή μιλώντας περί ανέμων και υδάτων και κάνοντας πλάκα αυτός προσπαθούσε να φτιάξει ατμόσφαιρα λέγοντάς της πόσο ωραία είναι.

Μπαίνει και η κοπέλα που επέλεξα στο «δικό μου» δωμάτιο, επιδιδόμενη σε μια ασόβαρη συμπεριφορά. Έκανε πλάκα, μιλούσε στην άλλη που ήταν δίπλα, γελούσε και πολύ απλά έκανε σαν να μην υπήρχα στο δωμάτιο. Ένα από τα αστεία που της είπε ήταν από το γνωστό βίντεο: «Πού τι ξέρεις είμαι εγώ;», το οποίο θεώρησα και κορυφαία στιγμή της συνεύρεσης. Μιλάμε για σουρεάλ καταστάσεις. Πίστευα ότι θα αλλάξει η κατάσταση άμα της ζητήσω να μου πάρει πίπα. Φόρεσε καπότα και κοπανιόταν. Πάνω κάτω το κεφάλι, έχοντας μόνο την άκρη της βαλάνου στο στόμα της…Έπειτα, της είπα να ξαπλώσει. Δοκίμασα να τη γλύψω στα βυζιά, τα οποία χύθηκαν δεξιά και αριστερά. Δουλειά δε γινόταν με τα γελάκια και τις αηδίες και της είπα ότι μπορεί να πηγαίνει. Με καληνύχτισε και έφυγε γρήγορα.

Θεώρησα ότι στερείται νοήματος να της πω οτιδήποτε αφού η απροθυμία της και η λογική του μεγαλύτερου κέρδους με την ήσσονα προσπάθεια είναι τόσο ισχυρές, ώστε αυτή η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά δεν μπορεί να αλλάξει. Έτσι έφυγα άχυστος από μπουρδέλο ύστερα από πολύ καιρό. Μαθημένος στο 20άρι της Φυλής και πέριξ χαιρετίζω τους συναγωνιστές, οι οποίοι έχουν ξεκλειδώσει την κάμαρα με τα μυστικά του Μεταξουργείου και μπορούν να γευθούν την ηδονή με μόλις 10 ευρώ. Προς το παρόν δεν το έχω καταφέρει.

Να είστε καλά και καλή δύναμη!



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
The Keeper
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.629
Πόντοι:
1.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 antisthenis, n.smirni76, Autokinitas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2021
Αυτες με τα γελακια τυπε ειναι και αυτες που φχαριστιομαστε να βαζουμε στα 4 και να τις σουβλιζουμε μεχρι να παρει το μουνι τους φωτια. Καλως ή κακως στο μεταξι πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο και ο πουτσος σου πρεπει να φωναζει "εσο ετοιμος". Καταλαβαινω οτι πολυς κοσμος θελει να μπει στο κλιμα και να κανει παιχνιδι για να πηδηξει σαν ανθρωπος, και σε αυτους παντα προτεινω να μην πηγαινουν Ντισνευλαντ, γιατι ειναι αναμφισβητητα για κομαντο η φαση.
review reaction 1 Νταης, Autokinitas, The Keeper
05 Δεκεμβρίου, 2021
Αγαπητέ @argyrotoxos , καλησπέρα Καπέλο

Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση και την απαξία σου. Με την επικράτηση το διαδικτύου στη ζωή μας επικράτησε και η μουσειακή, αποστειρωμένη αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Ο κυρίαρχος λόγος των φεμινιστριών ταύτισε αυτούς τους χώρους με την παρακμή, τη βία και την απανθρωπιά.

Η ταύτιση του επισκέπτη του Μεταξουργείου με τους ανθρώπους κατώτερης στάθμης, οφείλεται στην επικράτηση του φεμινιστικού λόγου, με τον οποίο ξέρω ότι διαφωνείς. Άρα αν θέλεις να μείνεις συνεπής στις απόψεις σου περί αγοραίου έρωτα, φοβάμαι ότι θα πρέπει να τις εγκαταλείψεις. Καπέλο

Με αφορμή τις μομφές σου θα ήθελα να υπενθυμίσω τα παρακάτω:
Το Μεταξουργείο είναι εν γένει είναι ο κατεξοχήν χώρος πολιτιστικής δημιουργίας. Το μαρτυρούν τα πολιτιστικά δρώμενα και το πλήθος θεάτρων εκεί. Οι δε οίκοι ανοχής του -όπως και κάθε οίκος ανοχής- είναι ένας τόπος συνάντησης μεταξύ ανθρώπων. Ο καθένας με τη δική του ιστορία. Από τον άνεργο, τον καθημερινό εργαζόμενο έως και τους πολιτιστικά ενήμερους φίλους, που στην ημερήσια ενημέρωση μοιράζονται τις βιβλιοπροτάσεις τους ή αξιολογούν τα κτίρια από αρχιτεκτονικής άποψης.

Τα μπουρδέλα ως τόπος συνάντησης των ανθρώπων διατηρούν τη χαμένη μας ανθρωπινότητα. Εκεί συνευρισκόμαστε, κάνουμε πλάκα, ανταλλάζουμε απόψεις με αγνώστους, λέμε τα νέα μας. Όλα αυτά που τείνουν να εξαλειφθούν με την αντικατάσταση της ανθρώπινης επαφής από την "επικοινωνία" μέσω ψηφιακών ιχνών.

Επομένως η ομογενοποίηση των ανθρώπων στην οποία προβαίνεις αλλά και η απαξία στηρίζεται σε αβασάνιστες μεταφυσικές πεποιθήσεις.

Από υγειονομικής άποψης, ο καθένας οφείλει να παίρνει τα μέτρα του. Και για να υποστηρίξω όσα ορθώς σε απασχολούν, μια κοινωνία που τρέφεται συνεχώς φανταχτερά βλαβερά σκουπίδια από ταχυφαγεία, δυστυχώς δείχνει την υποχώρηση της σημασίας της υγιεινής.

Τέλος, για το άχθος της αναζήτησης που αναφέρεις: Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί συναγωνιστές, οι οποίοι μοιράζονται τις μεταξένιες ανακαλύψεις τους. Μας προσφέρουν απλόχερα τα μέρη με τις τίμιες κορασίδες στις ενημερώσεις και μας απαλλάσσουν από τον κόπο. Δεν πρόκειται για ναυάγια αλλά για ανθρώπους που ξοδεύουν προσωπικό χρόνο και με μόχθο μας τα έχουν όλα έτοιμα. Χάρις αυτούς μπορούμε όλοι να περνάμε καλά, ακόμα και όσοι δεν προλαβαίνουμε ή δε θέλουμε να ασχοληθούμε με το ψάξιμο.

Να είσαι καλά,
καλές γιορτές Καπέλο
review reaction 1 olddog, Accountant, EvilPlasma
05 Δεκεμβρίου, 2021
Καταρχήν η δομή του λόγου σου είναι απίστευτη, ελπίδα ότι ακόμα υπάρχουν μορφωμένοι νέοι. Η αλήθεια είναι ότι το μεταξουργείο χρειάζεται τρομερή προσοχή στην επιλογή κορασίδας γιατί το κακό σεξ καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Απ' την άλλη όταν έχεις καύλες και μηδέν ρόστερ που να είναι παρόν η λογική και η διαίσθηση στρεβλώνονται παράξενα. Ευτυχώς που το μοιράστηκες για να φάνε μποηκοτάζ και αυτές οι χαζοχαρούμενες... Τα λέμε στην ημερήσια , καλό απόγευμα..!!
CB
Carl Barton
review reaction 1 review reaction 2 olddog, The Keeper
06 Δεκεμβρίου, 2021
Φίλε @Carl Barton να είσαι καλά για τα λόγια σου.
Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το βιβλίο ρίξε ένα μηνυματάκι να το προμηθευτούμε. Καπέλο
review reaction 1 olddog
06 Δεκεμβρίου, 2021
Ποιό βιβλίο;
06 Δεκεμβρίου, 2021
Στην ημερήσια ενημέρωση είχε πει ο Carl ότι θα γράφει ένα διήγημα.
Και έχει γραφίδα ο άνθρωπος, όχι αστεία.
06 Δεκεμβρίου, 2021
την καλημέρα μου όποτε και αν την δει και το ρεπορτ μου επίσης!
06 Δεκεμβρίου, 2021
Ναι φίλε EvilPlasma την είδα και έσβησα το σχόλιο. Θα σε ρωτήσω και κάτι σε pm.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8