Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στη πρώτη βάρδια , η συμπαθητική υπηρεσία μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η Βαλέρια και μια καινούργια η Γιάννα . Την Βαλέρια την γνωρίζω μίας και υπήρξε στανταράκι μου οπότε περίμενα να δώ τη Γιάννα και περίμενα 20 λεπτά μέχρι να βγεί από το δωμάτιο .
Μελαχρινή κοπέλα 24 ετών από Ουκρανία κατά δήλωση της , με κατσαρό μαλλί σώμα με λίγα πιασιματάκια που δε χαλάνε το γενικό σύνολο και σχεδόν 3άρι βυζί , στο γοφό έχει ξεκινήσει(θέλει να το ολοκληρώσει κάποια στιγμή) και τατουάζ σαν καλτσοδέτα είναι .
Απαρνήθηκα λοιπόν τη Βαλέρια για να δοκιμάσω την καινούργια και καλά έπραξα. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαριστηκα και την περίμενα.
Στο δωμάτιο μπήκε ντροπαλή όπως και όταν σαλονάρισε για λίγο πέρασαν κάποιες σκέψεις απο το μυαλό μου αλλά γρήγορα έφυγαν.
Συνοπτικά προκαταρκτικά όπου αποδείχτηκε πολύ θερμή , παθιασμένα γλωσσόφιλα όπου αυτή αναζήτησε πρώτη χουφτώματα , φιλιά σε λαιμό όλα αυτά στα όρθια , την ξ΄παλωσα στο κρεβάτι της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της γλύφω το μουνάκι , φαίνεται πραγματικά να της αρέσει μίας και με άφησε για πολύ ώρα ενώ τράβαγε το κεφάλι μου δύο φορές που επιχείρησα να σταματήσω μουγκριχζε και υγράνθηκε πολύ , πίπα αρκετά καλή αν και χρησιμοποιεί και το χέρι της , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα τέσσερα αρχικά όπου στήθηκε πολύ καλά ενώ στην συνέχεια την "έσπρωξα"και όριζοντιώθηκε στο κρεβάτι , εκεί πέρασα και το χέρι μου κάτω απο το σώμα της και καθώς την γάμαγα έτριβα το μουνί της και αυτή είχε "λυσάξει" , δεύτερη στάση με αυτή ανάσκελα , της ανέβασα τα πόδια της πάνω απο τους ώμους μου και ανασηκωνόμουν και την κάρφωνα δυνατά αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε 4-5 φορές ώσπου με έπιασε το κεφάλι και άρχισε να με φιλάει οπότε πήγα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς , το τελείωμα έγινε στις βυζάρες της μετά απο λίγο .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 18 λεπτά χωρίς καμία απολύτως ενόχληση και καμία βιασύνη , δε θυμάμαι να την έχω δει κάπου αλλού αν θυμάται κάποιος να μας διαφωτίσει , εμένα μου έβγαλε μια φάση amateur πάντως , μου θύμισε κάπως τη πρώτη μου φορά με τη Βαλέρια , τέλος πάντων πέρασα πολύ καλά και σίγουρα θα τη δοκιμάσω πάλι για να έχω πλήρη άποψη για το αν έτυχε ή πέτυχε.
Υ.Γ η κριτική είναι για τον οίκο κάτω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.166
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, sinatra7, Paliotsarkadoros και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Νοεμβρίου, 2021
Πήγα σήμερα να την δω την συγκεκριμένη ! αλλά συγγνώμη ! Μμαζο είναι ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1