Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Την ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ την επισκεπτομαι απο τοτε που γνωρισα στη δίδυμου χρονια τωρα , ειναι μια γυναικα που εχει κανει τον κυκλο της η πραγματικη της ηλικία πρεπει να ειναι πανω απο 62 σιγουρα και μετα βεβαιοτητα αφου το 2010 που αρχισε να εκδιδετε ηταν 50 plus.
Aυτο που τη σωζει ειναι οι πλαστικες ανόρθωσης γλουτων , στηθους (οπου δε καταλαβαινει τιποτε αμα γλυψεις ρωγα κλπ)δυστυχως ο χρονος φαινεται πανω της και δυστυχως εχει αποτυχημενες πλαστικες στο προσωπο της διοτι το παραμορφωνουν το ανδροφερνουν ....
Εχει καλοσυνατο χαρακτηρα και ειναι παντα προσχαρη σε οτι κανει ειναι δεκτικη και δε βιαζεται αρκει να μην πιασεις τα προσθετα μαλλια της (περουκα ).Σχετικα με τα ερωτικα παρεχει μια καλη πιπα και αυτο που σωζει την κατασταση ειναι το ακαποτο τσιμπουκι της οπου ειναι σχετικα μονοτονο πλεον ( για να φανταστη καποιος πανω κατω το κεφαλι συνεχεια σε αυτην την ηλικία ??κουραζεται.....)
Ο αλγερινος που εκτελει και χρεει υπηρεσιας RABA με μετρια ελληνικα δε χτυπα πορτα κ ειναι ευγενικος αλλα δεν εμπλουτιζει το μονοτονο λεξιλογιο του ,γενικα μονο οσοι ξερουν την κοπελα η θελουν να την δοκιμασουν ειναι πελατες της (εχει μονίμους πελατες απο 50 χρονων και ανω αποτι προσεξα ) φημολογητε οτι σε αυτους προσφερεται ακαποτα οπου και διαπιστωσα ο ιδιος ( καταλαθος την πουτσιασα για δευτερολεπτα χωρις πλαστικο κ χωρις αντιδραση απο εκεινη !!!!! ( αρα ειναι αληθεια ) βγηκα και μου τον πλαστηκουριασε με δωρεαν προφυλακτικo απο το red ombrela !!!!! (ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΜΝ ) , ψυχραιμος μετα το τελος της συνευρεσης το αντιμετωπισα αναλογα με πλύσιμο κλπ )
Τελικο συμπερασμα ηταν μια μετρια σεξουαλικη συνευρεση μια εκτονωση μετριας προς φθηνουσας αποδοσης ουτε κρυο ουτε ζεστη σε σχεση με αλλες εποχες ......Για εμενα πιστευω η ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ εχει κλειση αυτο το κεφαλαιο ενδοξα και εχει αφησει εποχη , καιρος νομιζω για αποσυρση ....... διοτι πρεπει να ξερει κ να καταλαβαινει τα ορια της ........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
791
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 The Keeper, koutavoulias, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Νοεμβρίου, 2021
Πήγαινα στην Αντριάννα Διδύμου και μετά Βέργας. Έλεγε ότι είχε πελατολόγιο, αλλά μάλλον ψιλοπράματα για να αναγκαστεί να μετακομίσει στο δεκάρικο. Οι γιαγιάδες του δεκάρικου για να αντέξουν στο συναγωνισμό τα συνηθίζουν τα ακάποτα. Και συνήθως μένουν στα μπουρδέλα μέχρι τελικής πτώσης..
review reaction 2 pipinokinigos28
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1