Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 64 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κάνοντας ένα πέρασμα είδα την κοπέλα και την στάμπαρα στα κυρίαρχα υπ όψιν. Με ώθησε ακόμα περισσότερο η προτροπή της ΄Ερρικας της υπηρεσίας που είναι μια από της καλύτερες στον χώρο, που πολύ, πολύ.....πολύ παλιά δούλευε σαν κοπέλα οπότε ξέρει και τι γίνεται στο δωμάτιο και λίγο καλύτερα τι θέλουμε.
Αφού είδα τα υπόλοιπα , μόνο 2 ήταν ανώτερα εμφάνισης αλλά είχαν στυλάκι που με προδιέθετε για παγοκολόνα-φόλα.
extra κίνητρο στον συγκεκριμένο οίκο δεν είχα περάσει ποτέ ήθελα να δώ και δωμάτια.

Γύρισα λοιπόν να πάρω την συγκεκριμένη κοπέλα, νεαρή σχετικά, γύρο στο 1,60 με 1,65, προς το γλυκό προσωπάκι, καστανή ανοιχτή, σώμα κανονικό με λίγα (ΛΙΓΑ) έξτρα κιλάκια, αλλά -παραδόξως για τόσο λίγα παραπανίσια- και κυτταρίτιδα. Σαλονάρισμα με ψηλοτάκουνα και διχτυωτές κάλτσες (με "λάστιχο" σιλικόνης) Βυζάκι 2 παρά κάτι, σχετικά χαλαρό αλλά καλό.

Στο δωμάτιο, έτυχε και με πέτυχε όρθιο στο φρεσκάρισμα (ίσως γιατί είχα κουραστεί να φρεσκάρομαι σήμερα και άργησα λίγο παραπάνω αυτή τη φορά) οπότε αφού ήμουν όρθιος είπα να της δώσω φιλάκια στο πίσω μέρος του λαιμού. Άρχισε να φωνάζει "i am no food, kiss only, no food" , σκουπίστηκε και μετά έβαλε και αντισηπτικό στο λαιμό της.

Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, ελληνικά 0, λίγα αγγλικά, μουρμούραγε συνέχεια στην γλώσσα της, όταν της είπα δεν ξέρω Ρώσικα , τσαντίστηκε και φώναξε "I am Ukranian, No Russian".
Γενικά με χαμόγελο και συγκαταβατική στάση είπα να την χαλαρώσω για να με κάνει να περάσω καλά και να μην ξενερώσω.

Πέρασε λάστιχο με το στόμα, έκανε πίπα βαθειά, υγρή με καλές απαλές περιστροφές. από τις πολύ καλές πίπες με αρκετή προσπάθεια για deepthroating. Τον δικό μου τον έφτανε μέχρι την ρίζα του αρκετές φορές. ρώτησε μερικές φορές, "σεξ?" την προέτρεψα αρκετές φορές να συνεχίσει μέχρι που κατάλαβα ότι είχε κουραστεί αρκετά και πλέον έβαζε πολύ δόντι που δεν ήξερα πως να της εξηγήσω να μην βάζει. Τελικά με καβάλησε για κλασικό cowgirl όπου δεχόταν και αργούς και γρήγορους ρυθμούς. ταυτόχρονα άρχισε να δίνει πεταχτά φιλάκια στο στόμα, με απολύτως κλειστά και τα 2 στόματα φυσικά. Τελικά χτύπησε το καμπανάκι του μαγαζιού, δεν έκατσε ούτε μισό λεπτό παραπάνω

2ος γύρος
Είχε ένα δωμάτιο στο ενδιάμεσο αλλά μοιάζει να το ξεπέταξε στο 2 λεπτο, για λίγο δεν με ξαναπέτυχε στο φρεσκάρισμα.
τον χρόνο που έφαγε από τον προηγούμενο το πέρασε να μου πλέκει το μούσι κοτσίδες ή "kacha" όπως έμαθα ότι λέγονται στα Ουκρανικά. (τελικά μοιάζουν σαν λέξεις)
Η πίπα της και πάλι πολύ καλή, αυτή την φορά ένιωθα και μια πιο έντονη ζέστη στο στόμα και την γλώσσα. Μόνη της την κράτησε λίγο παραπάνω, αλλά δεν συζητήσαμε καν για δεύτερη συνέχεια αυτή την φορά με το που κουράστηκε.
ξανακαβάλησε αλλά αυτή την φορά δεν δεχόταν τους αργούς ρυθμούς ήθελε μόνο γρήγορα και γρηγορότερα. Ενώ το ίδιο και τα πεταχτά φιλάκια ήταν σχεδόν σε κάθε πιστονιά κι από ένα.
Τελικά το κουδούνι μας έκοψε την φόρα. Αυτή την φορά τουλάχιστον δεν πετάχτηκε αμέσως, σταμάτησε μεν να ανεβοκατεβαίνει αλλά τον κράτησε έστω λίγο μέσα της.

Μοιάζει νευρική και δύσκολη στο χειρισμό στην αρχή αλλά είναι προς τιμήν τιμήν της η εμμονή με την καθαριότητα, ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή. Μόλις ξεπεραστεί η νευρικότητα δίνει τίμιο αγώνα. Κρίμα που και το δωμάτιο δεν ήταν το ίδιο καθαρό, απλά στο μέσο όρο της περιοχής. Τουλάχιστον είχε 2 ρολά χαρτί κουζίνας οπότε το στέγνωμα τόσο μετά τα φρεσκαρίσματα όσο και μετά το τελικό ξέπλυμα ήταν πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.545
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, eridon1877 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού