Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη στη πρώτη βάρδια. Όταν εμφανίστηκε(βασικά επανεμφανίστηκε) η Άννα , Άννα διάβαζα/άκουγα και Άννα δεν έβλεπα για αρκετές μέρες μέχρι που κάποια στιγμή την πέτυχα , σήμερα που την είδα πάλι ρώτησα τον κυρ Στέλιο τι πρόγραμμα κάνει , μου απάντησε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα , τη προηγούμενη φορά που την είχα πετύχει με άλλο τσάτσο είχε ανακοινωθεί απλό πρόγραμμα όπως είχε αναφέρει το ίδιο και συναγωνιστής . Τέλος πάντων μίας και τώρα διανύω μία περίοδο που δοκιμάζω κοπέλες που δεν έχω τιμήσει αποφάσισα να περάσω .
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , με συνόδεψε και ο κυρ Στέλιος βεβαίως βεβαίως και έλεγε τα δικά του ενώ μου έκανε και αναπαράσταση πώς θα πηδήξω την Άννα στην πολυθρόνα…τέλος πάντων , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , κάποια στιγμή αφού χτύπησε πρώτα τη πόρτα πέρασε στο σωμάτιο , έχουμε και λέμε η Άννα είναι μια ξανθιά κοπέλα 25 ετών όπως δήλωσε η ίδια από τη Ρωσία (και μάλλον είναι αφού τόσο στα ελληνικά που μιλάει όσο και στα αγγλικά έχει ρωσική προφορά)έχει ψιλοκανονικό σώμα , είναι στρογγυλοπρόσωπη και αυτό τη μεγαλώνει λίγο και βυζί 2άρι σύν αν και με το σουτιέν φαίνεται μεγαλύτερο , τώρα που την είδα πολύ καλύτερα θυμήθηκα ότι δούλεψε για 4-5 μέρες στο Φυλής 105 το νέο , κάτι που μου επιβεβαίωσε και η ίδια , αυτό που δεν ήξερα είναι ότι δεν είναι καινούργια στη δουλειά , είχε έρθει για διακοπές στη Κρήτη πριν 3 χρόνια και τελικά δεν ξαναέφυγε αλλά δούλεψε στα μπουρδέλα εκεί…άρα οι συναγωνιστές από τη Κρήτη θα την ξέρουν.
Πάμε επιγραμματικά , σχολαστικό καθάρισμα πούτσου με μωρομάντιλο για αρχή , φιλιά κανονικά με γλώσσα , φιλιά από λαιμό μέχρι και τα μπούτια , τρίψιμο με τα βυζιά της του σώματος αλλά και του πούτσου , καραμέλωμα αρχιδιών για αρκετή ώρα και στη συνέχεια πίπα καλή .
Πέρασμα προφυλακτικού , ακολούθησα τη συμβουλή του κυρ . Στέλιου κατά το ήμισυ , ναι μεν τη πήρα με εμένα καθιστό στον καναπέ αλλά όχι με αυτή πλάτη προς τα εμένα αλλά την ανέβασα πάνω μου , τη γαμούσα και φιλιόμασταν , δεύτερη και τελευταία στάση ,στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού με εμένα όρθιο από πίσω της , δε μου πολύ άρεσε το στήσιμο της ενώ τοποθέτησε και μαξιλάρι κάτω από τα βυζιά της και δε μπορούσα να χουφτώσω , τελείωμα πραγματοποιήθηκε στη κωλοτρυπίδα της .
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο σχεδόν 20λέπτο , καμία ενόχληση από κυρ Στέλιο καμία βιασύνη από τη κοπέλα , τον περισσότερο χρόνο τον φάγαμε σε προκαταρκτικά και στοματικό , χάνει λίγο στο σώμα όταν βγάζει αυτό το μαύρο διχτυωτό που φοράει , στα θετικά ότι είναι πολύ κοινωνική και δε βιάζεται , στα αρνητικά ότι φαίνεται να βαριέται , όχι τίποτα το ιδιαίτερο και ειδικά στα εξτρατζάδικα της Αλκιβιάδου , δεν το κλαις το 20αρίκο, δε νομίζω να την ξαναδοκίμαζα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Paliotsarkadoros, pistolpit και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού