Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η δρόμος με έβγαλε από Φυλής και καθότι είχα λίγο ελεύθερο χρόνο έκανα βόλτα σε μερικά σπιτάκια για να θυμηθώ τα παλιά.
Στο Φωκαίας 25 όροφο παραλίγο να περάσω με ένα πανέμορφο κουβανέζικο πιπίνι με διχτυωτό καλσόν και χρυσά ψηλοτάκουνα αλλά είπα να δω και αυτή την "ταυλανδέζα" στο 86Α πρώτα και μετά να αποφασίσω.
Ανέβηκα στον όροφο και η διαχυτική και χειμαρρώδης τσατσά έκανε ένα πρόλογο για το ωραιότερο κορίτσι της Φυλής που κάνει ταϋλανδέζικα κόλπα (;)
Πράγματι το κοριτσάκι είναι πανέμορφο και καθότι και λάτρης του ασιατικού ρισκάρισα και πέρασα.
Η Άννα ήρθε στο δωμάτιο, ήταν ομιλητική (αγγλικά), με ρώτησε για το τατουάζ μου και μετά γύρισε με τα πόδια προς το κεφάλι μου μου πέρασε λάστιχο και ξεκίνησε μια πίπα την οποία θα έλεγα καλή. Εγώ χάζευα τα ποδαράκια της με το πολύ ωραίο κίτρινο πεντικιούρ και τα βαμμένα κόκκινα χειλάκια της όπως με πίπωνε. Είναι πολύ όμορφο το κορίτσι, ίσως το πιο όμορφο ασιατάκι που έχω πάρει ως τώρα. Της ζήτησα να ιππεύσει για να την χαζεύω και το έκανε αδιαμαρτύρητα. Έτσι χουφτώνοντας το μικρό στήθος της και κοιτώντας την τελείωσα σε χρόνο dt.
Σε γενικές γραμμές κάνει βασικότατο πρόγραμμα αλλά επειδή έχει το πακέτο ομορφιάς που αναζητώ πέρασα καλά . Ταϋλανδέζα δεν είναι πάντως ούτε ταϋλανδέζικα κόλπα κάνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
black crow
Τιμημένος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
255
Likes:
10.856
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, n.smirni76 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2021
Κοπέλες σαν του λόγου της με τέτοιου είδους συμπεριφορές δε πρόκειται να "στεριώσουν", ούτε να κάνουν "πελατολόγιο"! Απλώς, τράβα μία κόκκινη γραμμή (που λέει και η Νατάσα) και πάνε παρακάτω! Μην ασχολείσαι άλλο...απλά να προστατεύσουμε τους επόμενους να μη τη πατήσουν μαζί της...Αν νομίζουν κάποιες κοπέλες ότι με "σαλοναρίσματα" στη υποδοχή και μια εμφάνιση θα κοροϊδεύουν συνέχεια τον κόσμο...είναι πολύ γελασμένες!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1