Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 36 10
Γενική βαθμολογία
 
3.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Πέμπτη μεσημέρι στη πρώτη βάρδια , επαναλειτουργία του οίκου και μεταφορά σε αυτόν τα κορίτσια του 105 . Στη πρωινή μου τσάρκα όταν πέρασα συνέχιζε να δουλεύει από το βράδυ η Αφροδίτη , η υπηρεσία μου είπε ότι στις 1200 θα έρθουν άλλες κοπέλες , έτσι συνέχισα την τσάρκα μου στη Φυλής ενώ κατέθεσα και στην Ιζαμπέλα στο Φωκαίας 19 .
Ξαναγύρισα το λοιπόν , υπηρεσία ο γνωστός ασπρομάλλης τσάτσος , σαλονάρισαν η Σβέτα και η Αγάπη , δυστυχώς επέλεξα να περάσω με τη Σβέτα . Να εξηγήσω το δυστυχώς , τα τόσα χρόνια της πορνοκαριέρας μου είναι δεκάδες οι περιπτώσεις που έχω περάσει με μια κοπέλα τη πρώτη φορά να μην έχω περάσει καλά αλλά κάτι να διέκρινα κάτι να μου έκανε κλικ που να με παρακινούσε να ξαναπεράσω μαζί της και δικαιώθηκα μίας και πολλές από αυτές τις κοπέλες είχαν γίνει κάποια στιγμή στανταράκια μου . Με τη Σβέτα στη πρώτη μου φορά που την πήρα στο Φυλής 105 είχα γράψει ότι δεν είχα δεί κάτι σε αυτή τη κοπέλα και δεν θα τη δοκιμάσω 2η φορά , δυστυχώς όμως λαμβάνοντας υπόψιν μου κάποιες κριτικές αλλά και κάποια πμ (2) αμφισβήτησα τη πρώτη μου κρίση και αποφάσισα να τη πάρω πάλι … Κακός η κοπέλα δεν το έχει και δε θέλει .
Πλήρωσα και πέρασα στο μικροσκοπικό δωμάτιο(στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχα πάρει τη Στέλλα με τα γυαλάκια που τώρα δουλεύει στα κεντρικά της Φυλής σχεδόν πρίν δέκα χρόνια ), φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Μετά από λίγα λεπτά ήρθε η Σβέτα στο δωμάτιο , να πώ ότι στη πρώτη μας συνεύρεση δε μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και η όποια συνεννόηση είχε γίνει με νοήματα …ακόμα και εκεί ψεύτικη μίας και όπως αποδείχτηκε σήμερα μιλάει κάποια αγγλικά , απάντησε με άνεση ότι είναι από τη Ρωσία 23 ετών .
Έβγαλε τα άσπρα εσώρουχα της και με πλησίασε , τη φίλησα στο λαιμό και όταν πήγα να τη φιλήσω στο στόμα είπε no kisses … , φίλησα λίγο τα νερουλιασμένα βυζάκια της και την ξάπλωσα στο κρεβάτι , πήγα να της γλύψω το μουνάκι και με αυστηρό τόνο μου είπε 3 φορές no .
Ξάπλωσα , άρχισε να παίζει τον πούτσο μου και πριν καυλώσω τελείως πήρε να ανοίξει το προφυλακτικό , της λέω να με γλύψει χωρίς προφυλακτικό (η αλήθεια είναι ότι στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα) μου απάντησε μόνο με προφυλακτικό , πέρασε το προφυλακτικό και άρχισε μια αερόπιπα ρηχή και με πολύ χέρι όπως ακριβώς τη πρώτη φορά , πήγα να παίξω λίγο με το μουνάκι της όσο μου έπαιρνε το κάτι σα πίπα και μου απώθησε το χέρι .
Πρώτη στάση της είπα να ανέβει από πάνω , αφού έβάλε πολύ κρέμα στο μουνί της με καβάλησε και έριξε όλο της το κορμί στο στήθος μου και απλά καθόταν…τη γάμισα λίγο έτσι και μετά την έστησα στα τέσσερα , καλό στήσιμο αλλά τι να το κάνεις ,όλο τραβιόταν προς τα μπρος … μετά από λίγο τελείωσα .
Στο δωμάτιο έκατσα 11-12 λεπτά , δεν χρειάστηκα περισσότερο χρόνο και αυτή τη φορά ο τσάτσος δε τη φώναξε . Μία συνεδρία παντελώς αδιάφορη , εμμένω στην αρχική μου άποψη ότι η κοπέλα ούτε το έχει ούτε θέλει να βελτιωθεί και δεν την προτείνω για κανένα λόγω , αν υπήρξαν συναγωνιστές που πέρασαν καλά και πήραν έξτρα καλό γι αυτούς , έτσι πάει το πράμα και το ξέρω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 21, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σβέτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.064
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2021
Λυπάμαι πολύ που δεν πέρασες καλά, φίλτατε.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουν όλοι με όλους.

Και εγώ έχω επισκεφτεί κοπέλες που έχουν γραφτεί διθυράμβους και τράβαγα τα μαλλιά μου από τις φόλες που έτρωγα.

Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες, σου εύχομαι.
review reaction 1 n.smirni76
23 Οκτωβρίου, 2021
@amadeus_gr πολύ σωστά τα γράφεις και είναι κάτι που λέω συνέχεια κ γω, άλλωστε το αναφέρω στη τελευταία παράγραφο της κριτικής μου
"αν υπήρξαν συναγωνιστές που πέρασαν καλά και πήραν έξτρα καλό γι αυτούς , έτσι πάει το πράμα και το ξέρω."
23 Οκτωβρίου, 2021
Με την συγκεκριμένη εγώ πέρασα δύο φορές..και έκανε φουλ και χύσιμο στο στόμα.. βέβαια με παρότρυνση.. εγώ την είδα υποτακτική ..δεν ξέρω αν τις άρεσε η φάτσα μου αλλά δεν νομίζω να είμαι κάτι ξεχωριστό..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3