Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Σάββατο μεσημέρι δύο συναγωνιστές στο σαλόνι, η τσατσά μας λέει ότι και οι τρείς κοπέλες, Βικτωρία Φωτεινή και Τζούλια είναι δωμάτιο και θα βγούν σε λίγο. Σε λίγο βγήκε η Τζούλια και μετά η Φωτεινή για δευτερόλεπτα, που η τσατσά απλά ανακοίνωσε το όνομα τους, κόβει χρήμα το μαγαζί και δεν ασχολείται να λέει προγράμματα και τέτοια. Οι συναγωνιστές δεν έκαναν κίνηση οπότε δίνω το μπλε για Φωτεινή, που γι αυτήν είχα έρθει να δοκιμάσω. Πάω δωμάτιο στο βάθος που έχει και ντουζιέρα, και μάλιστα βρήκα ένα διακοπτάκι που ανάβει μιά λάμπα να σπάει το μισοσκόταδο, όλα καλά.
Η Φωτεινή είναι μιά ψηλή γύρω στο 1,80 αλόγα, με μοντελέ αρμονικό σώμα, ποδάρες, μακρύ μαύρο μαλλί, και σκληρό πρόσωπο καυλωτικό για τα γούστα μου. Έχει μερικά τατουάζ στο χέρια (γενικά τα τατού δεν τα πάω). Την έκανα γύρω στα 35, θα μπορούσε λίγο πιό σφιχτό σώμα αλλά όλη μέρα στο μπουρδέλο που χρόνος για γυμναστικές.
Από εμφάνιση λοιπόν πολύ καλή, τώρα στον αγώνα, μπαίνει βγάζει τα στρινγκ, ψευτοτρίβεται, πάω για βυζιά μου κάνει παρατήρηση να τα προσέχω, φιλιά μόνο με κλειστό στόμα. Ξαπλώνω λοιπόν μήπως η συνέχεια ήταν καλύτερη αλλά δεν.. Πίπα ακά μέτρια (αφου με ρώτησε αν θέλω ελεύθερο), απ τ αρχίδια ελάχιστο πέρασμα, και σύντομα να ανεβάζει ρυθμό, με ρώτησε κιόλας αν ήθελα να συνεχίσει ή θα προχωρούσαμε σεξ. Τη σταματάω λοιπόν και την ξαπλώνω για να τη γλύψω εγώ, το καλύτερο σημείο της συνεδρίας, καθαρό μουνάκι με ωραίο μουνόχειλα κι αυτή να δείχνει να της αρέσει με σιγανές φωνούλες. Συνέχεια ιεραποστολικό όπου στήθηκε πολύ καλά, μεγάλη ευλυγισία στα πόδια (πάλι δυσκολία σε φιλιά) το ίδιο καλή και στο πισωκολλητό, στήσιμο όπως ήθελα και δεκτική σε βαθιά μπασίματα με άνοιγμα κωλομεριών. Επειδή η πίπα ήταν ψιλοχάλια δεν τη ρώτησα για τελειωτικό (δεν ξέρω και αν κάνει αφού δεν άκουσα πρόγραμμα) και προτίμησα να χύσω στο πισωκολλητό όπου έμεινα αρκετά μέχρι να στραγγίξω χωρίς να τραβηχτεί. Βέβαια λίγο μου την είπε ότι με τέτοιο γαμήσι παίρνει αέρα το μουνί και ενοχλεί αλλά της είπα ότι το μουνοκλάσιμο με φτιάχνει..
Συμπέρασμα, η Φωτεινή έχει εντυπωσιακή (για μένα) εμφάνιση, αν ήθελε θα μπορούσε να έχει όλο το πακέτο, αλλά κάνει οικονομία στις υπηρεσίες και δουλεύει ξεπέτα, ή έχει κουραστεί ή βλέπει ότι και έτσι κονομάει άρα όλα καλά.
Εννοείται ότι όπως πέρασα δεν έχω λόγο να το επαναλάβω ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
Προκαταρκτικά
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
4.327
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , olddog, giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2021
Από πατούσες παρατηρησες τι λέει? Μικρές ή μεγάλες?
10 Οκτωβρίου, 2021
σε όλα τα σωματομορφικά είναι δυνατή
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2