Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλημέρες! Παντοτινός θιασώτης του: το σεξ το πρωί είναι ΟΤΙ καλύτερο κατέβηκα Φυλής! Πήγαινα για Σόφι δεν ήταν. Κοντοστάθηκα έξω από της Ισαβέλλας αλλά κάτι με κράτησε και δεν μπήκα. Είπα να κατέβω τη Διδύμου και αν δεν με τραβούσε κάτι να πήγαινα να Κατσικογάμης την Μπάρμπορα ως τη Βέργας! Anyway, ακόμα και στη Διδύμου είχε αρκετά κλειστά, αλλά το 22 που τόσες μέρες ήταν κλειστό το πρωί ήταν ανοιχτό και είπα να δω τι έχει! Γύρισε η Λυδία! Οσοι την ξέρετε οκ, όσοι όχι...Μέτριο ύψος, μέτριο βυζί, καλός κώλος, μαλλί βαμμένο ξανθό κάπου μέχρι τα μισά της μέσης, κάποια παραπάνω κιλά, με σχεδόν τα πάντα στο πρόγραμμα! Στο σαλόνι καθόταν και ένας βλάκας με φάτσα ανάμεσα σε..."μου φάγαν το μπιφτέκι μου" και "άτιμη κοινωνία" ελπίζω να γάμησε μπας και στρώσει λίγο ο κατσικανιάρης! Μπήκα χωρίς 2η σκέψη και μετά από 3 λεπτά ήρθε και αυτή, αμέσως σχεδόν μόλις είχα φρεσκαριστεί. Καλά προκαταρκτικά, μιλήσαμε και λίγο και όλη την ώρα με κοιτούσε με μισάνοιχτα πονηρά μάτια σαν τις γάτες. Και φιλιά κορμί και κάτι πεταχτά γλωσσόφιλα (να σιχαθώ εγώ δύσκολα), και τον πήρε ακα στο στόμα! Καλό βαθύ τσιμπούκι, δυνατό που αν το βαζε και πιο βαθιά θα ταν οσκαρικό αλλά οκ ας μην τα θέλουμε και όλα! Οσο μου τον ρουφούσε άκουγε προστυχόλογα, και της χούφτωνα την κωλάρα και έπαιζα λίγο-χαλαρά με τις τρύπες της. Πέρασμα σκούφου και κάρφωμα στη μούνα της με τα πόδια ανοιχτά! Δυνατό γαμήσι δεν έκλεβε καθόλου. Της ζήτησα κώλο και μου ζήτησε σχεδόν επέβαλε να της τον πάρω Ιεραποστολικά! Βασικά είπα από μέσα μου: "ε?"
Την πήρα από κώλο με τα πόδια πάλι πάνω στην αρχή πολύ σιγά και μετά όλο μέσα και με πολύ καλή ένταση αλλά πραγματικά πρόσεξα να την καρφώνω μεν αλλά να μην την πονέσω με την καμία! Ανταποκρίθηκε πολύ καλά, άρχισε να μου λέει "άνοιξέ με" (μάλλον ο πρώτος της μέρας από κώλο), να φωνάζει "έτσι" κτλ! Η φάση όσο πήγαινε και καλυτέρευε! Εγώ γαμούσα καλά το κωλί της και αυτή μου χε γραπώσει τα χέρια, που και που χάιδευε το πρόσωπό μου, το θώρακα, πλέον κοιτούσαμε κατάματα ο ένας τον άλλον σε βαθμό ύπνωσης αυτή μιλούσε Ρώσσικα εγώ κοιτούσα σαν χάνος ενώ πλέον το κωλομέρι της είχε ανοίξει για τα καλά! Ε πόσο να κρατηθώ τέλειωσα μέσα στο κωλί της με καπότα βαθιά και δυστυχώς κάπου εκεί η "μαγεία της στιγμής" άρχισε να χάνεται και εγώ πια να βλέπω τις λεπτομέρειες του δωματίου, ν ακούω ξανά τη μουσική κτλ! Πόσο κρίμα είναι να χάνονται έτσι γρήγορα οι ψευδαισθήσεις! Κάπως έτσι δεν γυρνάμε πάλι πίσω για άλλη μια γύρα? Αγγελούδι
Ντύθηκε κάπως γρήγορα και την έκανε! Οσο ντυνόμουν και γω είδα στο ένα μου μπράτσο τις γρατζουνιές της (καλά όχι κάτι σοβαρό μην τρελαθούμε, πιο πολύ κοκκινίλες ήταν)! Ντύθηκα και την έκανα και γω! Τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου! Πραγματικά σαν γυναίκες...εκεί που χέζουν οι Ρωσσίδες φύτρωσαν οι Ελληνίδες (και πολλές άλλες)!
Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λυδία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
10.139
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, giorgiodelafuentes2, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού