Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σάββατο πρωινή ήταν η Βικτώρια και η Φωτεινή. Μιά που δεν τις ήξερα μου είπε το ποίημα η τσατσά, φούλ εκτός πρωκτικό, παρτούζα 30, παρτούζα με λεσβιακό 50, η Φωτεινή ήταν δωμάτιο, η Βικτώρια "έρχεται σε 2-3 λεπτά" (άρα υποθέτω φρεσκάρεται ανάμεσα στα δωμάτια). Δώδεκα παρά θα ήταν, μόνος στο σαλόνι, αντίθετα φεύγοντας ήταν 4-5, έχει κόσμο το μαγαζί, βλέπω τη Βικτώρια, 40άρα την έκανα, ψηλή γύρω στο 1.75, πολύ καλό σώμα, μακρύ μαύρο μαλλί, μέτριο πρόσωπο αλλά οκ, πληρώνω το μπλε και μπαίνω στο κάλτ δωμάτιο, συγυρισμένο, φωτισμός νορμάλ, και ντουζιέρα.
Με τη Βικτώρια ξεκίνησα παιχνίδι στο όρθιο με γλύψιμο στα βυζάκια της και δακτυλοσκόπηση, μετά ξάπλωσα και ασχολήθηκε με την κάτω περιοχή, καραμέλωμα αρχίδια άψογη και προχώρησε γλυφοκώλι ενώ τον έπαιζα και συνέχισε πιπάρα με εναλλαγές ρυθμών. Εδώ φάνηκε λίγο διστακτική, αν θα προτιμούσα να τελειώσω στην πίπα ή αν θα προχωρούσαμε, την σταμάτησα για να τη γλύψω κι εγώ, πάλι δεν κατάλαβε αν ήθελα να γυρίσει 69 ή να ξαπλώσει, της έκανα νόημα να ξαπλώσει. Ωραία και καθαρή μουνάρα με χαρακτηριστικό κάποιες τριχούλες που έχει αφήσει στα μικρά χείλη, την έγλυψα κανά δίλεπτο, μετά πέρασμα προφυλακτικό και δυό στάσεις, ιεραποστολικό με γαρνιτούρα γλωσσόφιλα και στα τέσσερα πολύ καλή αίσθηση και στήσιμο, είχα δυνατό χύσιμο σ αυτή τη στάση κι έτσι δεν πρόλαβα να τα ρίξω στο στοματάκι της, άλλη φορά.
Με δυό λόγια η Βικτώρια έχει όλο το πακέτο που θέλω σε μιά πουτάνα, τη συστήνω ανεπιφύλακτα, και σίγουρα θα ξαναπάω να την ερευνήσω καλύτερα, βέβαια τα έχουν γράψει και οι άλλοι συναγωνιστές σε πλήθος θριαμβευτικές κριτικές..
Τι θα ήθελα ακόμα να την κάνω στανταράκι μου ; Δεν το έχει στο σόσιαλ (εντάξει είναι παραξενιά μου αυτή), κάτι αγγλικά του κώλου δεν καταλάβαινα τίποτα, μάθε κοπέλα μου δέκα είκοσι κουβέντες στα ελληνικά, επαγγελματίας είσαι και τόσο καιρό στην Ελλάδα, δε γίνεται να σου λέω θα γλύψω τη μουνάρα σου και να με κοιτάς σα χαζή..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
4.327
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alfa291, alpula και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2021
Ωραια κριτική. Τύπε, επειδή έχω φετίχ, τρίχα έχει πάνω από το νιμού ή και κάτω, γύρω απο τα χείλη?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1