Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
γεια σας συναγωνιστες.μετα απο μιας βολτα στη λιοσιων αλλα και στα περισσοτερα του μεταξι αυτο το κοριτσι ηταν μακραν (και το τονιζω αυτο) το πιο ομορφο και γλυκο σε ολα τα σπιτια που μπηκα.μοιαζει σαν την φοβερη και τρομερη σε εμφανιση μικρα γυτονισα μας η συναδελφο μας που λες πολλες φορες, ενταξει τωρα εμενα θα κοιταξει, θα ειναι σιγουρα δεσμευμενη...

ειναι περιπου στο 1,65 με σωμα λαμπαδα και καστανο μαλι με λιγες ανταυγες.το στηθος στης 2 -2,50 στητοτατο.αφου ηρθε μεσα προχωρισε σε μια πιπα πολυς μικρης διαρκειας αλλα δεν της ειπα τιποτε μιας και ηθελα να εχω μεγαλητερη διαρκεια μεσα τηςπροχωρισαμε σε ιεραποστολικο που η θεα για τη σωματαρα της με εκανε και ετρεμα και μετα της ειπα και ηρθε απο πανω. μετα απο ενα περιπου λεπτο μου ζητησε να παμε σε πισοκολλυτο μιας και κανεις μας δεν ειχε βολευτει σε αυτη τη σταση. εκει ερθε και το τελος μιας ενδιαφερουσας συνευρεσης.

σε υπηρεσιες δεν ειναι τιποτε το πολυ ιδιαιτερο μιας και συναντουμε σε πολλες περιπτωσεις τετοιες παροχες, αυτο που κερδιζει ομως ειναι η εξαιρετικη εμφανιση της κοπελας και οτι δεν ειναι κομοδινο.

μπορει να μην εχει το κατι, το πολυ παραπανω αλλα εχει διαθεσει να ακολουθησει.της αρεσας πολυ τα μαλια μου και μου τα χαιδεψε πολλες φορες και τα το ιεραποστολικο, ηταν με χαμογελο συνεχεια και μιλησα αρκετα και πριν και μετα...(αυτο την κανει για εμενα οχι κομοδινο).

τα 20€ ισως ειναι πολλα (15€ ισως θα επρεπε).

εαν θα ξαναπαω ? σιγουρα ναι. ισωςοχι στο καπακι αλλα καποια στιγμη αργοτερα....

αντε και καλη συνεχεια....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού