Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 84 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλημέρες, χτές μετά απο καιρό πήγα Μοναστηράκι και γινόταν του μουνιού! Τα μάτια μου έγδυσαν πάνω από 10 μούνες που σουλάτσαραν στα γύρω στενά και το πουλί μου, παρόλο που ήταν καλοταισμένο αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ένα λαίμαργο παιδάκι! Σήμερα δε το πρωί οι ενοχλήσεις ήταν ακόμα εντονότερες...
Ντύθηκα χαλαρά και κατέβηκα για βολτούλα στο πρωινό Μετάξι (για μένα πρωί+Μετάξι = Λατρεία). Κίνηση πολύ δεν είχε πάντως. Είχα σταμπάρει την Ειρήνη εδώ και κάποιο καιροό που κυκλοφορώ Μετάξι πρωί και αυτή κάθεται μέχρι ν ανοίξει το μπουρδέλο στο καφενείο-ψησταριά! Μου κανε πολύ εντάξει άτομο και έτσι σήμερα αποφάσισα να την επισκεφτώ.
Πάντα με πόνο στην καρδιά και πάντα όμως κωλόπαιδο και αδιόρθωτος...έκανα το τσιγάρο μου (κι όμως δεν καπνίζω) άκουσα αυτό...
https://www.youtube.com/watch?v=9qsKzXav914&list=LL&index=2&ab_channel=AfroditeCrystallikh
και πήγα βουρ να γαμήσω την Ειρήνη! Πρέπει να μου και ο πρώτος της βάρδιας!
Τώρα τι εστί Ειρήνη: μιλφ, κανονικό προς γεμάτο σώμα, καλό βυζί λιγουλάκι πεσμένο, καλούτσικο προσωπάκι, μαλλί μέχρι τους ώμους χρώματος αλλά "Ελένη Βλαχάκη"
Στα συν, το δωμάτιο με ωραίο στρώμα (σκληρό σχετικά), με αιρ κοντίσιον να δουλεύει ήδη, χαλαρή μουσική να φτάνει ως το δωμάτιο από το κουζινάκι, φρεσκοστρωμένο το σεντόνι! Γενικά πολύ καλό πρωινό feeling πολύ βοηθητικό για χαλάρωμα! (καλά δεν καίγομαι μ αυτά, μια φορά αλλού γύρισα μαξιλάρι από την άλλη και ξάπλωσα γιατί η μια πλευρά ήταν πιτσιλισμένη-ξεραμένη από άλλον αγωνιστή)
Μπήκε στο δωμάτιο μετά από κανα 2λεπτο! Όντως πολύ ευγενική ζεστή και χαμογελαστή γυναίκα, έτσι και αλλιώς αυτό μ έκανε να μπω! Λίγα τυπικά λογάκια, λίγα τυπικά προκαταρκτικά με κάποια φιλιά στο κορμί και πάμε στα καλά...
πολύ καλή πίπα, φιλότιμη, με καλή ένταση, αρκετά βαθιά, είναι του τύπου "να σ ανάψει" και όχι να σε τελειώσει άρα πάλι μπράβο της.
Την έστησα στα 4 όπου και έχει πολύ ωραίο κώλο στην αφή. Δεν είναι πλαδαρός, ούτε σφιχτός! Είναι ότι πρέπει για πιάσιμο και κώλομάγουλα που γεμίζουν το χέρι! Επίσης ανοίγουν πολύ ωραία προσφέροντας πολύ ωραία θέα του μουνιού της και του κώλου της ο οποίος μοιάζει αδούλευτος και με διαόλιζε όσο τον έβλεπα!
Στο γαμήσι δεν κλέβει καθόλου, αντέχει σε υψηλές στροφές, τον δέχεται όλον βαθιά και αδιαμαρτύρητα, στήνεται πολύ καλά με σπάσιμο της μέσης, και φαίνεται να έχει καλή/αληθοφανή συμμετοχή! Επίσης πολύ καλός ο καθρέφτης στο δωμάτιο!
Αφού έκοψα κανα 2 φορές να μην τελειώσω, ήρθε η ώρα να τελειώσω στο στόμα της! Και πάλι πολύ καλή, μάλιστα δέχτηκε ένα ήπιο Mouth fuck το οποίο βέβαια ελέγχει απόλυτα με το χέρι της και προφανώς από την πλευρά μου δεν έκανα/κάνω ποτέ τέτοια καφριλίκια.
Κάπως έτσι μια πολύ vfm συνεδρία έφτασε στο τέλος της με άλλο ένα τραγικό φτύσιμο των παιδιών μου στο νιπτήρα, με την Ειρήνη να ντύνεται να παραμένει χαμογελαστή και να φεύγει!
Να συμπληρώσω ότι η κοπέλα μύριζε και πολύ καλά και στα επίμαχα σημεία είχε μια ΌΜΟΡΦΗ μυρωδιά κάποιου αντισηπτικού! Γενικά πολύ οκ φάση την οποία και προτείνω χαλαρά για δοκιμή!
Να χτε μια καλή Κυριακή και μια καλή βδομάδα. Πάμε άλλο ένα....
https://www.youtube.com/watch?v=7baj7KrgClk&ab_channel=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B9

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.074
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koutavoulias, Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού