Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 46 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη 2η βάρδια , μπήκα στον οίκο και ο τσάτσος είπε ότι έχει δύο καινούργιες κοπέλες . Πράγματι μετά από λίγο εμφανίστηκαν στο σαλόνι δύο κοπέλες που δεν έχω ξαναδεί , η Βανέσα καστανόξανθη κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζί και η Νικόλ ξανθιά πολύ κοντή με μικρό βυζί , και οι δύο κοπέλες κάνουν απλό πρόγραμμα , μόνο που η Νικόλ είναι στα 15 ευρώ.
Φρέσκο αίμα στη πιάτσα και είπα να δοκιμάσω , επέλεξα τη Νικόλ διότι μου άρεσε λίγο περισσότερο από τη Βανέσα , πλήρωσα και πήρα σειρά μιας και για τις δύο πιτσιρίκες γινόταν χαμός από τους αλλοδαπούς συναγωνιστές .
Κάποια στιγμή ήρθε η σειρά μου και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και περίμενα , ήρθε η Νικόλ στο δωμάτιο , δυστυχώς δε μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της γιατί δε γνωρίζει ούτε αγγλικά ούτε ελληνικά .
Ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της και άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου , πριν καν μου σηκωθεί προσπάθησε να εφαρμόσει το προφυλακτικό , της έδειξα ότι είναι πεσμένο , μου τον έπαιξε λίγο μέχρι που μου σηκώθηκε και έβαλε προφυλακτικό , πίπα κακή , πολύ χέρι για να μην πώ μόνο χέρι ενώ δύστυχος και δόντι , το πολύ λίγο χρονικό διάστημα που την άφησα να μου πάρει πίπα έπαιξα με τα δάχτυλα μου το μουνάκι της ,δεν είπε όχι αλλά ήταν τίγκα στο τζελ .
Της έδειξα να σταματήσει τη πίπα και να με καβαλήσει , το έκανε πράγματι αλλά δεν έκανε τίποτα άλλο απλά με κοίταζε… έπιασα τα κωλομέρια της και την ανεβοκατέβαζα πάνα στον πούτσο μου , μετά την έστησα στα τέσσερα όπου στήθηκε με κλειστά τα πόδια και στο γαμίσι τραβιόταν μπροστά , με τα πολλά κάποια στιγμή τελείωσα .
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν δέκα λεπτά , η κοπελίτσα δεν το έχει καθόλου , μηδέν προκαταρκτικά , πίπα χάλια και συμμετοχή στο σεξ μηδενική , πραγματικά με αυτό που έζησα θα πώ ότι δε κάνει ούτε για ένα ξεφόρτωμα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, dmtrsxxx, Ημεδαπος και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού