Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα μάγκες. Αφού σαπούνισα καλά τα μαζεμένα από το γήρας παπάρια μου, πήγα να δω κι εγώ την Άντζελα το κοντοπούτανο με τις βυζάρες, μιας και μου αρέσουν τα κοντοπούτανα. Τι μουνί ήταν αυτό! Κάτω από 1,60, αδυνατούλα, όμορφο, γλυκό πρόσωπο, με κάτι βυζάρες αλλοίθωρες, πιο μεγάλες η καθεμία από το κεφάλι της.. Στο μεταξύ, ήτανε κι ένας μπάρμπας μέσα που κούτσαινε, πάνω από 70, και του τρέχανε τα σάλια αλλά με ένα σάλτο του την έφερα του σάπιου και μπήκα πρώτος!

Ήμουνα και πιωμένος από την προηγούμενη μέρα, κρίμα, λέω μέσα μου, να γαμήσω με μελάτο παπάρι αυτό το μουνάκι. Και τότε μπαίνει η Άντζελα, είπαμε κάνα δυο μαλακίες και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, μου τον ψιλοέπαιζε και μου κόλλησε τους βύζους στη μάπα που μου φύγανε και οι πονοκέφαλοι και τα χανγκόβερ και όλα!

Μετά πάει να μου βάλει καπότα για πίπα, δε θέλω πίπα της λέω, άμα ήθελα θα πήγαινα στα τσιμπουκάδικα παρακάτω (αυτό δεν της το είπα), ξάπλωσε της λέω και άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες που χυνόντουσταν μια από εδώ μια από εκεί. Μην τα πολυλογώ, μια στάση με εμένα από πάνω να βλέπω τους βύζους να χορεύουν σαν τρελοί, είχε σηκώσει κι εκείνη τα χέρια της προς τα πάνω και ήτανε λέμε απίθανο θέαμα..

Αυτά με την Άντζελα, για την οποία αρκετοί δεν έχουν γράψει καλά λόγια, αλλά εγώ δεν θέλω και πολλά πολλά έτσι κι αλλιώς, οπότε σίγουρα θα ξαναπάω. Ρε τι χάνω τόσα χρόνια στο κατουρημένο μετάξι που έχω φάει τα νιάτα και τις κάβλες μου. Α, μην ξεχάσω να πω ότι φόραγε κάτι τεράστιους κοθόρνους τους οποίους δεν έβγαλε. Τέτοιο μουνί θα πρέπει να έχει τρελά πατουσάκια, το πολύ 36 νούμερο. Την επόμενη φορά θα πάω όταν θα κοντεύει να τελειώσει, που θα φοράει τους κοθόρνους ώρες, και λογικά θα έχουνε πάρει και μυρωδιά λόγω κλεισούρας, να πάρω μια βαθιά ανάσα κοντοπούτανης ποδαρίλας να ξανανιώσω Γερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2.795
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 antisthenis, giorgiodelafuentes2, Διανοούμενος και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Σεπτεμβρίου, 2021
Η ποδάριλα από τους κοθορνους δεν αντέχεται μυστη..
review reaction 3 review reaction 1 Johnny87, paiktoura
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1