Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 105 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
15 Ιουλιου κατα τις 12.00 το βραδι και μετα απο 1 ωριτσα βολτες στα δρομακια του μεταξιου ειπα να μπω μεσα σε αυτο το κοριτσι κερδιζοντας η διαθεση που ειχε στο σαλονι.

εαν θυμαμε καλα την λενε Νταρια. ειναι ενα κοριτσι περιπου στο 1.70 με ξανθο καρε και 3αρι στηθος.οι υπηρεσιες που ειχα μεσα δεν ηταν κατι που θα μου μηνει αξεχαστω, μιας και ηταν ολα στο επιπεδο του τυπικου. μπαινοντας αρχισε να μου τον παιζει εως οτου παρει ενα επιθυμητο μεγεθος και μετα φορεσε το προφηλακτικο και εκανε ενα τσι***** που και αυτο κινηθικε σε μετρια επιπεδα.

μετα απο κανα 2' με ρωτησε πως θελω να κατσουμε (αυτο στα υπερ) και της ειπα να κατσει για πισοκολλυτο.εκει παιδια τα ειδα ολα.η εως τωρα μετριοτητα αντικατασταθηκε με μια απιστευτη αισθηση οπου ειχα στο πεος μου.καταρχιν να πω οτι σε αυτη τη σταση η γυναικα πρεπει να εχει χαρισμα.ηταν απιστευτος ο τροπος οπου ειχε στηθει.με δικη της κινηση ηρθε και μπηκα μεσα της.....

επισης ειχα μια αισθηση οταν μπηκα μεσα της αλλα και μετα κατα την διαρκεια που αισθανομουν το μου***κι της παντου στο πεος μου.ειχε τεντωθει και το προφηλακτικο (χωρις προβληματα) και ηταν απιστευτη η αισθηση.ειχε βαλει λιγοτερη κρεμα απο αυτη που συνηθηζουν να βαζουν οι κοπελες ? ηταν πραγματικα στενη και ειχα αυτη την αισθηση ? δεν ξερω.

το σιγουρο ειναι οτι σε σπιτι δεν το εχω ξανανιωσει ποτε.

οπως καταλαβαινετε στο επομενο 3' ειχα ηδη τελειωσει αλλαζοντας και σταση σε ιεραποστολικο.

εαν ξαναβρεθω στην περιοχη για καποια αλλα κοριστια που θελω να δοκιμασω και δεν τα βρω, ειναι σιγουρο οτι θα ξαναπαω μιας και πιστευω οτι την επομενη φορα θα ειναι πιο περιποιητικη απο την πρωτη φορα.

αντε και καλη συνεχεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
73
Likes:
34
Πόντοι:
1.295
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού