Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 95 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τρίτη , κατέβηκα για βόλτα γύρω στις 1800 παρά που ξεκινάει η 2ή βάρδια , μπαίνοντας στον οίκο η υπηρεσία μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η Τάνια και η Τατιάνα . Η Τατιάνα μόλις θα έπιανε δουλεία και η Τάνια θα καθόταν(δουλέυει πρώτη βάρδια) αν ήθελα να περάσω μέχρι τις 1830 αφού είχε και άλλα δύο δωμάτια .
Είχα διαβάσει από τον συναγωνιστή @BenDover ότι επέστρεψε η Τατιάνα και δουλεύει πια ώς Τάνια , περίμενα λίγο στο σαλόνι , την είδα πηγαίνοντας για δωμάτιο και όντως η μιλφάρα επέστρεψε.
Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μία ξανθιά μίλφ λεπτή με πολύ σφιχτό κορμί και 1,5 άρι βυζί , στη φάτσα ούτε κρύο ούτε ζέστη ενώ και τα δόντια της είναι λίγο στραβά , αλλά ο συνδυασμός του κορμιού της που για την ηλικία της είναι πολύ καλό συν τις υπηρεσίες της μόνο στα 10 ευρώ είναι vfm .
Μετά από πολύ ώρα αναμονής πέρασα σε δωμάτιο και την περίμενα όντας ο τελευταίος της πελάτης , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε στο δωμάτιο χαιρετηθήκαμε της θύμισα ένα περιστατικό που είχε γίνει μία από τις πολλές φορές που την είχα πάρει όταν δούλευε απέναντι στο 2β και με θυμήθηκε .
Στο πρόγραμμα της δεν έχει αλλάξει κάτι είναι το ίδιο καλή αλλά θα ήθελα να γράψω λίγα λόγια σαν tip (όχι φιλοδώρημα αλλά με την άλλη έννοια , της συμβουλής), κάποιος που θα πάει πρώτη φορά θα πρέπει να είναι προσεκτικός , είναι πολύ “επιθετική”… σου ορμάει και σε αρχίζει στα παθιασμένα γλωσσόφιλα σε φτιάχνει και στη συνέχεια μετά το πέρας τον όποιον προκαταρκτικών σε ρωτάει αν θές προφυλακτικό ή όχι , η πίπα της είναι πολύ δυνατή βαθιά με φτυσίματα , περάσματα για ώρα από αρχίδια και αν δεν είσαι προετοιμασμένος μπορεί να σε κάνει να χύσεις στο άψε σβήσε , δεν το κάνει επίτηδες έτσι είναι το πρόγραμμα της , αν τα καταφέρεις και κρατηθείς τότε θα συνεχίσεις σε ένα υπέροχο γαμίσι , οπότε αν σας αρέσει στήστε την να την γλύψετε για να τις κόψετε τη φόρα αλλά και τις αρέσει .
Συνεχίζω το λοιπόν , αφού για κάνα 5λεπτο φιλιόμασταν δίχως αύριο , ξαπλώσαμε με φίλησε στο λαιμό στήθος πόδια , συνέχισε γλύφοντας τα αρχίδια και αφού μου σηκώθηκε για τα καλά με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , πήρε μωρομάντιλο με σκούπισε και ξεκίνησε την χαρακτηριστική της πίπα όπου δεν χρησιμοποιεί το χέρι της παρά ελάχιστα , της είπα να την γλύψω , στήθηκε ανάσκελα , της είπα να σκουπίσει με μωρομάντιλο το μουνί της από τη κρέμα(την ένιωσα καθώς την δαχτυλομούνιαζα όσο φιλίομασταν) που είχε βάλει από πρίν , το έκανε , μετά από μερικά λεπτά άρχισε να σπαρταράει και να φωνάζει στα ρωσικά , ταυτόχρονα με τα δάχτυλα της έπαιζε την κλειτορίδα της , ένα άλλο που την καυλώνει είναι να της τραβάς απαλά τις τρίχες που αφήνει πάνω από το μουνί της .
Πέρασμα προφυλακτικού , την σήκωσα όρθια και την πήρα πισωκολλητό μπροστά από τον μεγάλο καθρέπτη , δεύτερη στάση αυτή ανάσκελα και τα πόδια της πάνω από τους ώμους μου όπου την κάρφωνα δυνατά και μπορούσαμε και να φιλιόμαστε , όταν ένιωσα ότι θα τελειώσω της είπα να τα πάρει στο στόμα , μου αφαίρεσε το προφυλακτικό πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και με στράγγιξε.
Σηκώθηκε τα έφτυσε στον νιπτήρα , πλύθηκε με χαιρέτησε και ανανεώσαμε το “ραντεβού” μας για μια από τις επόμενες μέρες . Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20λεπτά χωρίς καμία απολύτως ενόχληση και καμιά βιασύνη , δεν ξέρω αν έγινε επειδή ήμουν ο τελευταίος πελάτης αλλά και όταν δούλευε απέναντι δεν υπήρχε συνεδρία μας κάτω από 15 λεπτά πλην της πρώτης που δεν άντεξα . Μια καλή επιλογή στο 10εύρω για μιλφάκιδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
192.020
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 assmaster13, digger, pistolpit και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Προσυπογράφω !
Όταν έγραψα προπερσι την κριτική (ήταν απέναντι) Κυρία Τατιάνα, από την επόμενη μέρα και για 3.1/2-4 μήνες είχε λαϊκό προσκύνημα.
Δεν έριξε απόδοση , ήταν σταθερή στις υπηρεσίες , όπως και χθές όπως και στις επόμενες μέρες.
Όαση λοιπον η Κα Τατιάνα στον πορνικό στίβο . Δεν θα έλεγα όχι για ραντεβού εκτός οίκου.
Πιστεύω αξίζει , αλλά γρί Ελληνικά. Η τσατσά πάντως χτυπάει στο δεκάλεπτο σχεδόν .
04 Οκτωβρίου, 2021
Ρε μακακες τι εχει παθει;;; 2 Βδομαδες προσπαθω να την σκισω ( εχω 2 χρονια να την βρω) και η τσατσα μου λεει συνεχεια πως ειναι αρρωστη..

Μπορει καποιος να με ενημερωσει σε αυτο το thread ποτε θα γυρισει;
Αντε ρε παιδες και πρεπει να την παρω καμια 10αρια φορες μεχρι να τα ξανακλεισουν ολα παλι και ξαναχαθει αυτος ο παραδεισος..
10 Οκτωβρίου, 2021
Οκ ενημερωνω μολις γυρισε, βρισκεται στον αριστερο οικο μονη της, περασα τελεια.

Ελπιζω να μην την ταραξουμε στις κριτικες καθως θα πηγαινω συχνα και εχει ηδη λαοθαλασσα..
20 Δεκεμβρίου, 2022
Καλησπέρα ακόμα στον ίδιο δουλεύει ? Και τι ωράριο γιατί μάλλον την είδα μόλις έμπαινε στις 6 το πρωί αλλά δεν μπήκα για κάποιον λόγο
20 Δεκεμβρίου, 2022
Στο 1γ δουλεύει 0900-1700
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5