Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασα πρώτα μια αναγνωριστική βόλτα και έβαλα στο μάτι το συγκεκριμένο κοράσιο που είναι ΠΟΛΥ στα γούστα μου (κοντοπουτανογαμολάτρης γαρ), μπήκα στο ενδιάμεσο σε ένα άλλο να με φτιάξει λιγάκι και κάποια στιγμή επέστρεψα να το δοκιμάσω.
Δεν είχα ακούσει πρόγραμμα, δεν συγκράτησα όνομα, η υπηρεσία με το με ξεναείδε, με ρώτησε "θα μπείς" απλά της έδωσα το εισιτήριο.
Επρόκειτο για ένα ξανθό milfaki πολύ πολύ κοντό, ξανθό με προσωπάκι λίγο πρόστυχο, 1,5 προς 2 βυζάκι αρκετά αδύνατο σε όλα τα σημεία , εκτός από το ότι στο σαλόνι δεν πρόσεξα να έχει μια σαν μπυροκοιλίτσα, που φαινόταν μόνο όταν ήρθε στο δωμάτιο και έσκυψε από πάνω μου. Άρχισε να μου λέει ότι δεν μπορεί το κρύο από το A/C και γενικά έμοιαζε να βαριέται φοβήθηκα ότι θα πέσω σε φόλα. Αλλά μόνη της σταμάτησε να μιλά και μπήκε στο πρόγραμμα.
Ξεκίνησε μια πίπα ακριβώς όπως μου αρέσει εμένα, απαλή μέτριας έντασης με αρκετές αλλά απαλές περιστροφές. Ηταν κοντά μου και μπορούσα να χαϊδέψω κάθε χιλιοστό από το μικρό τρυφερό κορμάκι της με το βελούδινο δεματάκι, το βυζάκι της στητό και απαλό, τόσο όσο! Άρχισα να παίζω λίγο και με την κλειτορίδα της αλλά όταν πήγα να την φέρω προς το κεφάλι μου για να βλέπω καλύτερα τραβήχτηκε (ίσως να νόμιζε ότι πήγαινα για 69 και να μην κάνει) αλλά συνέχισε να δέχεται γενικά χαδάκια παντού και να απαντά με ανάλαφρα μουγκρητά δεκτικά. Με ρώτησε 1-2 φορές αν θέλω κάτι άλλο εκτός από πίπα της είπα όχι και συνέχιζε κανονικά με τον ίδιο ρυθμό, που και που χρησιμοποιούσε και χέρι αλλά σε γενικές γραμμές εγώ απολάμβανα στην μεγαλύτερη διάρκεια μια υπέροχη βελούδινη πίπα. Τελικά κατέθεσα στο στόμα της (μέσα από το λάστιχο) μετά από έναν πολύ καλό χρόνο όπου η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου.

Ο χώρος από τους πιο παλιούς και φθαρμένους της περιοχής αλλά παραδόξως πολύ καθαρός. Επίσης είχε vintage tv που έπαιζε και vintage 80's τσόντα, Γενικά πολύ καλτ χώρος
Η βαθμολογία της εμφάνισης φυσικά είναι καθαρά υποκειμενική και δεν αντιστοιχεί στα γούστα του μέσου χρήστη.
Η υψηλή βαθμολογία στις υπηρεσίες είναι πάλι προσωπική, για εμένα ήταν τσιμπούκι μιλένιουμ. Δεν είναι όμως για όσους γουστάρουν άγριες καταστάσεις στην πίπα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Paliotsarkadoros
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Αυγ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
3.545
Πόντοι:
7.185
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kon_ntinos, Νίο, koutavoulias και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού