Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 251 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρακολουθώ το bourdela εδώ και χρόνια. Ποτέ όμως δεν είχα αποφασίσει να επισκεφθώ κάποιον οίκο. Οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο (ημερομηνία ενδεικτική), οπότε πήρα και την μεγάλη απόφαση να δοκιμάσω. Είχα προετοιμαστεί κατάλληλα, δηλαδή πως μπορεί να μην περάσω καλά, να συναντήσω αγενή τσατσά ή κοπέλα αγενή και ξεπέτα, βρώμικο δωμάτιο κλπ, αλλά σκέφτηκα, για ένα εικοσάρικο, θα δοκιμάσω.
Μου άρεσαν οι φωτογραφίες της Έμμυ, η απόφαση ήταν τελεσίδικη.

Η τσατσά αυστηρή, χωρίς να είναι αγενής, με το ζόρι μου απάντησε για τις υπηρεσίες της κοπέλας. Η αλήθεια είναι πως είχε λίγη κίνηση το μαγαζί.
Βγαίνει η Έμμυ στο σαλόνι ολόγυμνη, για περίπου μισό δευτερόλεπτο. Ήταν όμως αρκετό. Πανέμορφη! Απίστευτο σώμα, ωραίο πρόσωπο, όμορφα μαλλιά.

Αρκετά λεπτά αναμονή στο δωμάτιο. Πετσέτες δεν είχε, μόνο ένα μεγάλο ρολό χαρτί κουζίνας. Πλύθηκα και μετά σκουπίστηκα μ' αυτό. Οι σκέψεις πολλές. Πότε ήταν η τελευταία φορά που άλλαξαν σεντόνια; Η κοπέλα κάνει ντους και πλένεται καλά μετά από κάθε πελάτη; Δεν θα μπορώ να φιλήσω, να γλύψω, θα μπορέσω να αντεπεξέλθω; Κι αν αργώ; Θα χτυπάει η υπηρεσία τις πόρτες;

Ευτυχώς το κάτω μυαλό δεν συμμεριζόταν τις σκέψεις μου. Με το που μπαίνει στο δωμάτιο η Έμμυ, ήμουν έτοιμος. Ξάπλωσε δίπλα μου. Μου φάνηκε καθαρή. Μιλά και Ελληνικά. Δεν χρειάστηκα και πολύ, η πίπα της πολύ καλή, την σταμάτησα εγώ για να μην τελειώσω πρόωρα και μετά ελάχιστα λεπτά ήρθε το τέλος πάνω στα όμορφα βυζιά της. Αφού σκουπίστηκε με το χαρτί κουζίνας, με χαιρέτησε γρήγορα και αποχώρησε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δεν ένιωσα καμία διάθεση να με ξεπετάξει, έστω κι αν είχε πολλή δουλειά. Ούτε εγώ βέβαια την ζόρισα, τέλειωσα πολύ γρήγορα. Ένιωσα όμορφα όμως, έφυγα με ωραία διάθεση, ένιωσα πως άξιζε το εικοσάρικο μου και με το παραπάνω.

Επειδή το σύστημα δεν μου επιτρέπει ακόμα:
Εμφάνιση: 10
Συμμετοχή: 10 (Δεν μπορώ να προβλέψω για τη συμμετοχή της αν χρειαζόμουν πιο πολύ χρόνο)
Σχέση αξίας/κόστους: 10

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
121
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, alpula, Paliotsarkadoros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Αυγούστου, 2021
Καπου ωπα τυπε! Εμφανιση 10?Σε καμια περιπτωση,ουτε για επιπεδο στουντελου δεν ειναι 10 η κοπελα.Αυτα για οποιον διαβασει τη κριτικη να ξερει οτι θα δει ενα πουτσομεζεδακι επιπεδου 7 αντε το παρα πολυ 8!Πιο πανω ξεχαστε το
review reaction 1 black panther, hustler
30 Αυγούστου, 2021
Ειναι πολύ όμορφο κοριτσι.ξανθομούνα.Γουσταρω να την χυνω και να με κοιταει με τα γαλανά ματάκια της.Γουστάρει δακτυλο στο στόμα όταν την γαμάς.
review reaction 1 review reaction 3 facepisser, Ικτίνος, baroc
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2