Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετά από διακοπές οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο και χρειαζομουν ένα καλό ξελάφρωμα.Λογω της αδυναμίας που έχω στις μεγαλύτερες γυναίκες και έπειτα από τις κριτικές που είχα διαβάσει αποφάσισα να επισκεφθώ την Αλιόνα.
Η Αλιόνα είναι μια γυναίκα που πλησιάζει στα 55 με ξανθό μαλλί κομμωτηρίου ωραίο σώμα για την ηλικία της με 2,5-3 βυζιά.
Φθάνω λοιπόν στον οίκο το απόγευμα και η τσατσά μου παρουσιάζει 3 κοπέλες: Αλιόνα Τάνια και Αναστασία.Στο σαλόνι ήταν λίγο κρύα η Αλιόνα και φοβήθηκα για φόλα.Δίνω λοιπόν το μπλε εισιτήριο και περνάω στο δωμάτιο.
Μπαίνει μέσα η μιλφαρα και έρχεται κατευθείαν πάνω μου και αρχίζουμε το χαμουρεμα.φοραγε ένα μαύρο στριγκακι και από πάνω ένα σαν φορεματακι αδιάφανο το οποίο της είπα να το βγάλει αλλά με τρόπο το απέφυγε.ξαφνικά πετάει τις βυζάρες της έξω και μου τις χώνει στο πρόσωπο. Έδειχνε να απολαμβάνει το γλυψιμο που έκανα στα βυζιά της.Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να το καταλάβω μου βγάζει το μποξερακι και πάει να τον αρπάξει με μανία να τον βάλει στο στόμα της.Της ζητάω λοιπόν να βάλει καπότα και ξεκινάει η μιλφαρα να τον ρουφάει ενώ εγώ έχω χαλαρώσει και το απολαμβάνω ταυτόχρονα δαχτυλωνω το μουνάκι της.
Φοβερή πίπα, φοβερή περιποίηση στα αρχίδια ίσως η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ.
Μετά από λίγο σταματάει και με ρωτάει αν θέλω γαμήσι ή να συνεχίσει πίπα και φυσικά της λέω να συνεχίσει.
Μετά από λίγο ήρθε το τέλος και σαν καλή μαμά συνέχισε την περιποίηση δεν βιάστηκε να φύγει. Ανταλλάξαμε καυλολογα με φίλησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας.
Εν κατακλείδι η Αλιόνα είναι μια μιλφαρα που ξέρει να σε περιποιηθεί και να σε κάνει να περάσεις καλά. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους γουστάρουν τις μεγάλες γυναίκες.
Υ.Γ. Ενώ δεν είχε αναμονή η τσατσά χτύπησε γρήγορα την πόρτα αλλά η Αλιόνα δεν έδωσε σημασία και συνέχισε κανονικά χωρίς βιασύνες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
597
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76, Constantinos27, alpula και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού