Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Σιμόνα.. ρωσσίδα πιτσιρικά γύρω στ 25 τη κάνω.. ξανθιά κοντουλα καρέ μαλλί ωραία χείλη μεγάλα βυζιά πολύ μικρό και λίγο μεγάλο κώλο...στο δωμάτιο φαίνεται πιο μικρός από ότι έξω...τεσπά.. μπήκε η μικρή..πρώτο φάουλ κατευθείαν ερώτηση πώς θέλω πίπα...ε δε γίνεται έτσι...δε νιώθουν ότι δε καυλωνουμε έτσι και ότι δε θα ξαναπροτιμησουμε?..ας της το πει κάποιος..εγώ δε μπήκα στη διαδικασία...ξεκίνησε λοιπόν μια αερόπιπα..έλεος ρε πουστη μου..ίσα που ακουμπούσε μέσα..προσπάθησα να τη διορθώσω..αλλά μπααα...για να μη χαθεί το παιχνίδι..την έστησαν στα 4 και την έγλυψα λίγο...εκεί έδειξε ότι της άρεσε..αλλά είχε μια κρέμα....παχιά.. έλεος..δε μου το πε... κάπως....ίσα που είχα καυλώσει μου φόρεσε Καπότα και ήρθε από πάνω..γαμιεται καλά...και επειδή είναι όμορφη το σώνει...αλλά μου είχε μείνει γεύση κρέμας και ξενέρωσα...άραξα ανάσκελα και της είπα να μου κάνει handjob όπου το έχει εκεί...με κοίταζε κατάματα και αργά μου στροβιλιζε το πουλί....ώσπου με στραγγιξε καλά..η τσατσά χτυπούσε από το 7άλεπτο..άλλη από κει πέρα ναούμε...για μια φορά πολύ μέτρια...δε νομίζω να ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σιμόνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
κλεοβουλος
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
76
Likes:
9.417
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, giorgiodelafuentes2, spor48 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2021
Κλεόβουλε, για την τσατσά σημείωσες "άλλη απο κεί ναούμε". Προφανώς έγραψες γρήγορα την κριτική. Έμεινε η εντύπωση οτι δεν χάλασε ο κόσμος που φωνάζει στο 7'. Στην πονηρή γριά αναφερεσαι.
Βέβαια εγώ πριν ενα μήνα κραύγαζα επί τούτου. Και το εγραψα πολλάκις. Εις ώτα μη ακουόντων. Παλι καλά που το θύμισες ώστε να μην τα ξεχάσουμε.
Υπάρχει και το Διδ27 ως β'επιλογή, αλλά εκει η καστανοξανθη τσατσά χτυπάει πόρτα στο 8'.
27 Αυγούστου, 2021
Όχι.. χάλασε και παραχάλασε ο κόσμος..πια εντύπωση λες..ίσα ίσα αυτό είπα..άλλη από κει πέρα...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2