Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια , εδώ έγινε η δεύτερη δοκιμή στη βόλτα που πραγματοποίησα , μπαίνοντας στον οίκο καθόταν μια γνώριμη φιγούρα στον ξύλινο πάγκο , η υπηρεσία που δούλευε στο Φυλής 74 αριστερά μαζί με τη Κασσάνδρα αλλά και με άλλες κοπέλες παλιότερα .

Το καλό με αυτή την υπηρεσία είναι ότι σου πιάνει τη κουβέντα(και μιλάει πολύ)και έτσι δεν κατάλαβα τα σχεδόν 20 λεπτά που πέρασαν για να βγει η Μαρίνα από το δωμάτιο για να τη δω.

Τη Μαρίνα την είχα πετύχει σε κάποιες βόλτα μου παλιά αλλά δεν την είχα πετύχει πάλι , πρόκειται για μια κοπέλα μελαχρινή γύρω στα 35 + με κανονικό ωραίο σώμα , 1.5-2άρι βυζί , φορούσε ένα σέτ ωραία μαύρα εσώρουχα και ελαφρύ βάψιμο στο πρόσωπο και γενικά στο σαλονάρισμα μου έβγαλε μια θετική αύρα .

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά από μερικά λεπτά ήρθε στο δωμάτιο με χαμογελαστή και με καλή διάθεση . Η Μαρίνα το γράφω από τώρα πριν προχωρήσω είναι για gfe καταστάσεις , αγκαλίτσες φιλάκια κλπ οπότε όσοι ψάχνετε άλλες καταστάσεις δε θα την πρότεινα εκτός αν σας αρέσει απλά το σουλούπι της .

Αγκαλιές και πεταχτά φιλάκια στα όρθια για αρκετή ώρα , ξεκίνησα να της αφαιρώ τα εσώρουχα καθώς τη φιλούσα στο λαιμό και στους λοβούς των αυτιών της ενώ αυτή αναστέναζε . Μεταφορά στο κρεβάτι όπου μου είπε να ξαπλώσω , ξεκίνησε και με φιλούσε αργά αργά από τον λαιμό και κατέβηκε μέχρι ανάμεσα στα μπούτια .

Πήρε το προφυλακτικό μου το πέρασε και ξεκίνησε πίπα , αργή αλλά χωρίς χέρι έγλυφε τον πούτσο αισθησιακά ενώ με κοιτούσε κατάματα , συνέχισε για αρκετή ώρα μέχρι που της είπα να ξαπλώσει να τη γλύψω και εγώ , κάτι που της άρεσε .

Πρώτη στάση και τελικά και μοναδική ιεραποστολικό και διάφορες παραλλαγές , βρήκαμε καλό ρυθμό και χημεία γι αυτό συνέχισα έτσι , λίγο πριν τελειώσω με άρπαξε από το κεφάλι και ανταλλάξαμε γλωσσόφιλα .

Μιλήσαμε λίγο , βασικά μου έπιασε τη κουβέντα καθώς ετοιμαζόμουν και βγήκαμε μαζί από το δωμάτιο , στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά , κάποια στιγμή θα την ξαναπάρω .

Υ.Γ αναφέρομαι στο Κολωνου 15 νέο αριστερά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Accountant, Ημεδαπος , Νταης και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού