Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 156 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή στη πρώτη βάρδια , μπήκα στον οίκο και η τσατσα μου είπε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η Βαλέρια και η Στέλλα , η Βαλέρια γνωστή , παλιά καραβάνα με φθίνουσα πορεία χρόνο με το χρόνο , η Στέλλα ξανθιά κοπέλα με λεπτό ωραίο κορμί και 2άρι βυζί ,ηλικία περίπου 35 .

Αφού έκανα τη βόλτα μου επι της Κολωνού τέσσερις εργαζόμενες κοπέλες έβαλα στο μάτι και κατέληξα να δοκιμάσω τις δύο , πρώτη η Στέλλα , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο .

Δεν άργησε να έρθει , με πέτυχε την ώρα που φρεσκαριζόμουν , μου έδειξε με κινήσεις ότι έχει μωρομάντιλο , συνεννόηση μαζί της κάτι ψευτοαγγλικά και ελάχιστα ελληνικά , είπε ότι είναι από τη Μόσχα!!!

Έβγαλε το κάτω εσώρουχο της και πέταξε τα βυζιά της έξω από του σουτιέν , πολύ λίγα προκαταρκτικά , φιλιά στο στήθος στο λαιμό , χάιδεμα των μπουτιών μου και κάποια πεταχτά φιλιά χωρίς γλώσσα . Έπιασε να ανοίξει το προφυλακτικό αλλά της έδειξα ότι θέλω χωρίς .

Αφού καθάρισε με μωρομάντιλο το πούτσο μου τον έγλυψε 2-3 φορές από κάτω μέχρι το κεφαλάκι και έκανε και ένα πέρασμα από τα αρχίδια , μετά ίσα ίσα που έβαλε στο στόμα της τον πούτσο μου και των έγλυφε με τη γλώσσα της ενώ τον έπαιζε με το χέρι της , πιο πολύ με μαλάκιζε πάρα μου έκανε πίπα ενώ ανα τακτά διαστήματα σταματούσε και των χτυπούσε στα χείλη της , όλη αυτή την ώρα έπαιζα το μουνάκι της που από παντελώς στεγνό έγινε πιο υγρό και από θάλασσα … συνέχιζε να μου τον παίζει και ήταν φανερή η διάθεση της να με τελειώσει έτσι , την έπιασα το χέρι την σταμάτησα και της έδειξα το προφυλακτικό .

Μου το πέρασε κάπως άγαρμπα και πήγε να ξαπλώσει ανάσκελα αλλά της είπα να με καβαλήσει , με καβάλησε και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στον πούτσο μου , όμως σχετικά γρήγορα κουράστηκε , οπότε έγειρε προς το κορμί μου και ανέλαβα εγώ δράση , δεύτερη στάση την πήρα στα τέσσερα για πολύ λίγο και μετά της είπα/έδειξα να χύσω στο στόμα της , μου έγνεψε με το δάχτυλο της όχι αν και η τσατσα ανακοίνωσε τελειωτικό , δεν ξέρω ποιανής ήταν το φάουλ (δικό της ή της τσατσας)οπότε θα κόψω βαθμούς και από τις δύο .

Της πρότεινα να χύσω στα βυζιά της και έγνεψε καταφατικά , μάλιστα το προσπάθησε και με ισπανική , μετά από λίγο έχυσα στα βυζάκια της και στο λαιμό της .

Πήρε μωρομάντιλο μου έδωσε να σκουπιστώ ενώ εκείνη σηκώθηκε στον νιπτήρα (ο οποίος σημειωτέων είχε και ζεστό νερό) και πλύθηκε με σαπούνι .

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 14 λεπτά χωρίς καμιά βιασύνη , αν και στην αρχή προσπάθησε να αποφύγει το γαμίσι και να με τελειώσει με μαλακία εξελίχτηκε καλά η συνεδρία μέχρι που στράβωσε στο τέλος που δεν έκανε τελειωτικό .

Δε νομίζω να την ξαναπάρω , όμως για μια φορά στο δεκάρικο καλά είναι .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.782
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Ημεδαπος , FAT BASTARD και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού