Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 59 10
Μπουρδέλα 122012
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γειά και χαρά! Από το πρωί ξύπνησα με ορέξεις και είχα βάλει πλώρη για την περίφημη Ισαβέλα αλλά όταν πήγα γινόταν λαϊκό προσκύνημα! Ηταν στο δωμάτιο για 20 λεπτά! Και μετά είχε δωμάτιο και ΜΕΤΑ θα έμπαινα εγώ και χέσε ψηλά και αγνάντευε! Άλλη φορά είπα μέσα μου! Πάω δίπλα Φωκαίας 13 ΌΧΙ στο υπόγειο στο άλλο και πετυχαίνω τη Σόφη! Αυτή δούλευε Διδύμου! Μιλφ η Σόφη με μαύρο πολύ ωραίο μαλλί, πολύ όμορφα μάτια, ταττού στο πρόσωπο (εμένα δεν με χαλάει) , κορμί στεγνό ΟΧΙ καχεκτικό! Πραγματικά πολύ καλή, αν είχε και παραπάνω στήθος θα ταν ΠΟΛΥ καλή! Αυτή στα 20 πρέπει να περνούσε στο δρόμο και ν άναβαν φωτιές! Anyway! Μιας και η κοπέλα τα κάνει σχεδόν όλα εκτός από τελειωτικό στο στόμα είπα να δοκιμάσω! Δωμάτιο καθαρό, δροσερό! Μετά από 5 λεπτά ήρθε η κοπέλα! Καλό σόσιαλ, είναι μπεσαλού, λίγα και καλά προκαταρκτικά και κάπου εδώ αρχίζουν τα ΚΑΛΑ...
Πίπα ακάποτη ΚΑΛΗ έντονη με ΠΟΛΛΆ deep throat καλές εναλλαγές χέρι-γλύψιμο πουτσοκέφαλου-deep throat! Ώρες ώρες πραγματικά τον εξαφάνιζε! Το θέαμα στον (μεγάλο) καθρέφτη άψογο!
Πέρασμα καπότας και ιεραποστολικό! Καλό κάρφωμα καλή συμμετοχή με βογγητά, κάποια χάδια, με τον φωτισμό χαμηλό τα μάτια της φαίνονταν πραγματικά γαλάζια-φωτεινά δεν ξέρω πως να το πω, σαν σε ταινία φαντασίας! Την έστησα στα 4 όπου και της γάμησα τον κώλο εξίσου καλά! (θέλει τον χρόνο της/κάποια ηρεμία) Το θέαμα στον καθρέφτη ξανά κορυφαίο! Εγώ πίσω από τη Σόφη να βλέπω το καυλί μου να χάνεται μέσα στον πάτο της, να κουνιέται στον ρυθμό μου, να βογκάει, το μαλλί της να πιάνει και αυτό ρυθμό! Καλό και έντονο γαμήσι και έτσι τελείωσα κοιτάζοντάς μας στον καθρέφτη!
Είπαμε 2-3 λόγάκια ως σόσιαλ και πολύ ντόμπα μου και τον λόγο που άλλαξε εργοδότες (κρίμα παιδιά επειδή σας ξέρω και λίγο, έχετε χάσει και άλλες έτσι, και άλλες έχουν παράπονα, δείτε το λίγο αν τυχόν το διαβάζετε, λέμε τώρα)!
Για μένα ΠΟΛΥ ξηγημένο τυπάκι, καλό κορμί, καλό παιδί, τίμιο κρεβάτι, σίγουρα πέρα από την ποικιλία που ούτως ή άλλως επιζητάω στην σεξουαλική μου ζωή θα την έχω στο rotation στο χαλαρό!
Την προτείνω με κλειστά μάτια με την εξής προϋπόθεση...
Οσο άτυχος είμαι στις μοντέλες που τις βρίσκω κρύες και μέτριες στο sex και εκείνες κάφρο/μεγαλόσωμο/με ταττού/άγριο στο κρεβάτι και ένα σωρό μαλακίες, ΤΟΣΟ πετυχημένος είμαι σε γυναίκες 40+ σε βαθμό που με κακομαθαίνουν απίστευτα πολλές φορές. Με τη Σόφη έπιασα πολύ καλή χημεία και απλά σας το τονίζω για να ξέρετε πως ναι μεν λέω (αυτό προσπαθώ πάντα) την αλήθεια στις κριτικές μου, αλλά εδώ ΗΘΕΛΑ να γράψω (παραπάνω) καλά λόγια! Δύσκολα να περάσετε άσχημα μαζί της!
Να μαστε όλοι καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόφη
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
10.273
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 midas69, cocos30, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού