Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα στα παιδιά! Τσαρκούλα σήμερα Φυλής με λίγο αέρα και επιτέλους τη ζέστη να σπάει λίγο! Είχε κόσμο κατά τις 9:30+ που πήγα εγώ!
Είδα κανα 2 περιπτώσεις, μ αρέσει ΠΟΛΥ μια Βουλγάρα στη Φωκαίας στα μικρά νούμερα αλλά τελικά πήγα Ράνια
Ο τσάτσος κλασικά την ανακοινώνει σαν να πρόκεται για μαχητή mma! Σκάει μύτη το μωρό στο σαλόνι χαμογελαστό! Με θυμήθηκε (3η φορά που πάω μαζί της)
Με συνοπτικές διαδικασίες δίνω το 20άρι και μπαίνω δωμάτιο! Ηρθε σε 5λεπτο! Με γλυκιά φάτσα με χαιρέτησε! Τσιτσιδώθηκε και ήρθε κοντά μου! Τν άρπαξα την έβαλα πάνω μου και άρχισα να χουφτώνω το κωλί της και να γλύφω τα μεμε της! Δεν κάθησε πολύ έτσι! Πέρασε με μωρομάντηλο την τσουτσού και τον πήρε στο στόμα! Εγώ ταυτόχρονα έγλυφα το μουνάκι της! Εκανα ότι μπορούσα και φαινόταν να της αρέσει γιατί η πίπα της γινόταν όλο και καλύτερη! Από τις προηγούμενες φορές μου αρέσει ΠΟΛΥ να την έχω στα 4 και να την γαμάω γιατί καλώς ή κακώς έχει μοντελέ κορμί και στον καθρέφτη φαίνεται γαμάτα να γαμάς ένα τέτοιο μουνάκι! Έτσι έγινε και σήμερα! Στήσιμο στα 4 με το καυλί να μπαίνει τέρμα μέσα! Άνοιξα τα κωλομέρια της ώστε να φαίνεται το μουνί της και την γαμούσα δυνατά με τα μουνόχειλα να "αγκαλιάζουν" και να πάνε με τον ρυθμό της πούτσας μου! Της χούφτωνα τα βυζάκια, και της γράπωνα άγρια τα κωλομέρια ενώ κοιτιόμασταν στον καθρέφτη.
Αντέχει δυνατό σφυροκόπημα και δεν κλέβει! Ανέβασα ένταση και την γαμούσα αρκετά δυνατά αλλά δεν ήθελα και σαν τρελός να μην τελειώσω γρήγορα! Anyway έτσι στα 4 τέλειωσα βαθιά μέσα στη μούνα της!
Παλιά είχα ένα φίλο από το στρατό και μια μέρα μου περιέγραφε πως γαμούσε μια πουτάνα σ΄ενα κωλόμπαρο! Να μην τα πολυλογώ παρομοίασε τη φάση "σαν τα κουνέλια" (είχε ζώα)
Την πρώτη φορά που γάμησα τη Ράνια θυμήθηκα αυτόν και την ιστορία του! Για αυτό και ο τίτλος!
Να στε όλοι καλά
Καλό vfm η Ράνια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
Εγγραφή:
21 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
10.121
Πόντοι:
17.885
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aoratos33_2, The Keeper, nick9x και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού