Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ο γερό πουστης Τσάτσος μου παρουσίασες 2 μωρά, την Ειρήνη, και άλλη μια όμορφη πιτσιρικα,ψηλότερη,μοντελοκατασταση η οποία δεν έβγαζε άχνα. Όνομα δεν συγκρατησα,παντως είναι μελαχρινή αδύνατη 1.70 περιπου.Γιατι δεν μιλάει το κορίτσι, τη μαλωσατε?Δεν ξέρει γρι Ελληνικά ούτε Αγγλικά με πληροφόρησαν.Αντε να συνεννοηθείς τώρα σκέφτηκα,οποτε επέλεξα την Ειρήνη,η οποία μίλαγε αρκετά Ελληνικά.Προγραμμα είχαν ίδιο, ακαποτη πίπα χυσιμο στο σώμα,οχι κωλος.Δινω το παράβολο και ενώ ντυνόμουν κι έπλενα μαλαπερδι,προσπαθουσα να θυμηθώ ποια μου θύμιζε το μωράκι και το επέλεξα.Τη Τζινα Αλλιμονου στα νιάτα της,σε κοντότερη έκδοση.Το μωρό λοιπόν έχει ωραίο σωματάκι,αδυνατη, για μοντελοπνιχτες,λιγο κοντή,κατεβηκε από τα πορνοτακουνα και την έκανα 155-160 το πολύ.Μελαχρινο,με τσαχπίνικο πρόσωπο κι ωραία κάστανα ματάκια γύρω στα 25 έτη,οχι παραπάνω.
Ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό,να μ γλύφει τις ρογες ενώ μου χάιδευε το καυλί.Τον καθάρισε με μωρομαντηλο και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα,η οποία με έφτιαξε,λογω εμφάνισης της κοπελιάς.Περασμα λάστιχου,και μετά από ένα αδιάφορο καβαλημα από μέρους της,οπου εγλυψα τα 2 άρια βυζια της,την έστησα ιεραποστολικό.Να αναφέρω ότι έγινε και λίγο 69, επειδή τέτοιο μωρό δεν το άφηνα αγλυφτο,κατι που υπέστη αδιάφορα ενώ εγλυφε ρυθμικά την πουτσα μου.Παιζει εκείνη την ώρα να σκεφτόταν ποσό έκλεισε το Ρούβλι εναντυ του Ευρώ η δεν ξέρω κι εγώ τι αλλο.Πεντακαθαρες και αποτριχωμένες τρύπες.Ιεραποστολικα ξεκίνησα να πιστονιαζω δυνατά,εκεινη είχε φωλιάσει το πρόσωπο της στο στήθος μου, βογκωντας, ενώ απεφυγε γλωσσοφιλο.Μου ήρθε μια ελαφριά μυρωδιά μασχαλιλας,καθως και μυρωδιά αλλουστων μαλλιών,τα οποία είχε πιασμένα κοτσίδα.Οι γάμπες ήταν λιγο γυαλοχαρτε,ειχε μάλλον μέρες πολλές αξύριστη.Τελικα έχυσα μεσα της ενώ της τράβαγα τα μαλλιά,βογγωντας σαν κτήνος.Το μουνι της είχε πολύ καλή και στενή αίσθηση.Ενημερωσε ότι είναι Ρωσσιδα γνήσια,σε αντίθεση με άλλες που δηλώνουν Ρωσίδες χωρίς να είναι.Την πληροφόρησα ότι με τόσες που δηλώνουν Ρωσίδες,θα έπρεπε η Ρωσία να έχει πληθυσμό όσο η Κίνα.Αυτη επέμεινε,αλλα τεσπα.Λες κι εγώ ξέρω να ξεχωρίσω προφορες και διάφορες μεταξύ Ουκρανομολδαβορωσσικων.Ενημερωσε ότι έκανε ένα χρόνο αποχή από το επάγγελμα κι έλειπε στο πατριντα,οταν ξεκίνησε ο κοβιντ.
Θα πάνω να πηδήξω και το άλλο πιπίνι προσεχώς,οι μοντελοπνιχτες περάστε βόλτα, να δείτε και να κρινετε.Πιθανως να παω να αδειάσω στο στόμα της Μπαρμπορα πρώτα για να καθυστερήσω στο δεύτερο γύρο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 09, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
2.223
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 collateral, n.smirni76, Ημεδαπος και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2021
Πωπω ρε φιλε, σου ηρθε μυρωδια μασχαλιλας και ηταν και αλουστη?Money MouthΚεφάλι σε τοίχο! Μα καλα, δεν μπορουσε να κανει ενα μπανιο? Καλοκαιρι ειναι και κανει ζεστη! Εγω θα την εδιωχνα!ΜατάκιΝαι!
14 Αυγούστου, 2021
Την ώρα εκείνη είχα ήδη χτυπήσει κοφτές, δεν γύρναγε πίσω το ποτάμι. Αν βρω μάγε το μουνι της κατά τα πρωκαταρκικα, θα είχε πάρει πόδι, κ τα λεφτά μ πίσω.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2