Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 291 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πέρασμα από Φυλής και από λοιπούς οίκους,για μια γρήγορη κατάθεση,με σκοπό να αργήσει η επόμενη εκσπερμάτωση σε εκλεκτό στουντιάκι.
Μου πρότεινε φίλους τα γνωστά τσιμπουκάδικα στη Διδύμου και συγκεκριμένα αυτό με τον αριθμό 27. Είχα μια λίστα με προτεινόμενες κοπέλες.
Οπότε αρχίζω να κατηφορίζω τη Διδύμου μέχρι το τέλος για να συναντήσω τον μαγικό αριθμό 27.Φτάνω απ'έξω και χτύπαει τον κώδωνα της εξόπορτας.Μου ανοίγουν και μπαίνω στο σπίτι.Η τσατσά πολύ εξυπηρετική,μου παρούσιασε όλες τις κοπέλες μια προς μια.Εκείνη τη μέρα βρισκόταν εκεί η Αλιόνα,η Τάνια,η Αναστασία και η Βαλεντίνα (αν δεν κάνω λάθος).Όλες κινόντουσαν οριακά στον άξονα MILF-GILF. Διάλεξα την Αναστασία,έδωσα το μπλε και πέρασα μέσα.
Το δώματιο δεν είχε κάποια εμφανή σημάδια βρωμιάς αλλά όπως και να έχει χρειάζεται προσοχή σε τέτοιους οίκους.
Έρχεται η κοπέλα,είχε λίγο κοιλίτσα παραπάνω από τα δικά μου όρια,αλλά το έσωζε λίγο στο πρόσωπο.Μου είπε ότι μιλάει μόνο αγγλικά και ξεκινάει τα φιλιά και τα χάδια στο σώμα.Φτάνει σχετικά γρήγορα στο επίμαχο σημείο όπου ακολουθεί η ερώτηση αν θέλω σκουφί ή όχι.Απαντάω όχι.
Ξεκινάει μια δυνατή πίπα η κοπέλα,όπου σταματάει σε τακτά χρονικά διαστήματα για να καραμελώνει μπάλες και να γλύφει την γύρω περιοχή.Στο καραμέλωμα να πω ήταν πολύ καλή,το γούσταρε κιόλας.Η πίπα της ήταν βαθιά με σωστές πιέσεις και ελάχιστο χέρι.Όχι πορνοσταρική (αν και κάποια στιγμή ανέβασε ένταση),αλλά πιο πολύ χαλαρωτική,δηλαδή ότι χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.Η επόμενη ερώτηση που ακολούθησει ήταν "pipa or sex" με την απάντηση "pipa μόνο" γιατί δε μου έβγαινε να την γαμήσω να πω την αλήθεια.Συνέχισε την πεολειχία ώσπου κατέθεσα στο στοματάκι της και κυριολεκτικά τα ρούφηξε όλα,δεν άφησε ούτε σταγόνα να πέσει κάτω.Έπειτα με χαιρέτησε κι έφυγε,ενώ εγώ κάθισα 2 λεπτά ακόμα ξαπλωμένος μέχρι να στανιάρω.
Ντύθηκα και αποχώρησα.Γενικά δεν ήταν άσχημη εμπειρία,αλλά δε παίζει να ξαναπάω να πω την αλήθεια για 2 λόγους κυρίως.
Ο πρώτος είναι ότι οι οίκοι σε αυτή την περιόχη είναι αμφιβόλου καθαριότητος και να νομίζω φαίνεται αυτό.
Κι ο δεύτερος είναι οτι η περιοχή εκτός οτι δεν είναι ασφαλής λόγω όλων των λαθρό που κυκλοφορούν εκεί,είναι και πολύ βρώμικη.Επικρατούσε μια μπόχα σε πολλά γύρω σημεία και πολλές πολλές ακαθαρσίες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.Πιο πολύ μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.Θα προτιμήσω πιο ποιοτικές λύσεις από δω και στο εξής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 07, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
67
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 giorgiodelafuentes2, perseas, EvilPlasma και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2021
Έγραψες: "Ντύθηκα και αποχώρησα.Γενικά δεν ήταν άσχημη εμπειρία,αλλά δε παίζει να ξαναπάω να πω την αλήθεια για 2 λόγους κυρίως.
Ο πρώτος είναι ότι οι οίκοι σε αυτή την περιόχη είναι αμφιβόλου καθαριότητος και να νομίζω φαίνεται αυτό.
Κι ο δεύτερος είναι οτι η περιοχή εκτός οτι δεν είναι ασφαλής λόγω όλων των λαθρό που κυκλοφορούν εκεί,είναι και πολύ βρώμικη.Επικρατούσε μια μπόχα σε πολλά γύρω σημεία και πολλές πολλές ακαθαρσίες στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.Πιο πολύ μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.Θα προτιμήσω πιο ποιοτικές λύσεις από δω και στο εξής."

Και έχεις ως nick: ο γαμιάς της γειτονιάς! Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
Ηγειτονιά το ξέρει??? Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
11 Αυγούστου, 2021
Οι γυναίκες τη γειτονιάς το ξέρουν από πρώτο χέρι.
Οι άντρες τους από όσο ξέρω, όχι.
12 Αυγούστου, 2021
Στο sims? Χαχαχα! Ποιά πόλη?
Anyway! Καλή κριτική! Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3