Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η επισκεψη στον οικο ηταν στοχευμενη, παντα εβλεπα τη Βιολετα και παντα την απερριπτα γιατι σκεφτομουν οτι ενα τοσο γλυκο μουνι, για να γαμιεται με 10 ευρω κατι δεν κανει καλα. Παρολα αυτα ημουν προετοιμασμενος ακομα και να φαω γερη φολα, επρεπε να τη γαμησω καποια στιγμη. Λογω του καυσωνα με ολα τα κλιματιστικα του λεκανοπεδιου ανοιχτα, και με τις πυρκαγιες να καινε τη μιση δασικη αθηνα, το ραδιοφωνακι και τα φωτα στο σαλονι τρεμοπαιζαν, οποτε η ολη φαση ειχε ετσι κι αλλιως μια καταστροφικη πινελια, σαν να περιμενουμε κανα κομητη ή κανενα τσουναμι ενα πραμα.

Ο τσατσος εκανε την εμφανιση του απο το κουρτινακι, κυριλε τσατσος, μου λεει το προγραμμα και ξαναπηγαινει στην κουζινα. Η κοπελα δεν αργει να βγει απο το δωματιο, με πλησιαζει, με χαιρεταει, και αραζει το κορμακι της στον στύλο που εχει το μαγαζι κοιτωντας με στα ματια περιμενοντας αντιδραση. Εχει ομορφα χαρακτηριστικα, ξανθια με ανοιχτα ματια, γλυκια φατσουλα, γυρω στο 1.70 θα ελεγα χωρις τα πορνοτακουνα, 1.5αρι βυζακι, νεανικο σωμα αλλα ελαφρως πλαδαρο, το βλεμμα λιγο χαμενο. Πλερωνω και περναω στο μεσα δωματιο. Το ερκοντισιον παροτι ειναι ρυθμισμενο στους 19, λογω του οτι βρισκεται πανω απο την καμπινα του μπανιου, θεωρω οτι γαμαει τη θερμοκρασια του χωρου η οποια ηταν αρκετα υψηλοτερη (με 19 θα επρεπε να τσουτσουριαζεις σε τοσο μικρο δωματιο) ή απλα εχει χαλασει.. Τελος παντων, δεν ειμαι ψυκτικος, μετριο συνολικα δωματιο, τα σεντονια δεν ειχαν κατι το μεμπτο για να ξυνισω, γδυνομαι και αραζω.

Μπαινει μεσα η Βιολετα, μελαγχολικη παρουσια (γιαυτο και το blue), μου πιανει λιγο την παρλα μεχρι να γδυθει, θα ελεγα οτι ισως ειχε πατησει κανενα μπαφακι ή κανενα γερο ποτο πριν ερθει, φερνει το κορμι της παραλληλα με το δικο μου για να χουφτωνω, και περναει λαστιχο σε πεσμενο πουτσο. Η πιπα της ειναι επιεικως μετρια, αλλα εχοντας στο πιατο το κορμακι της εγινα τουρμπο αρκετα γρηγορα με τα κορμια μας "αγκαλιασμενα", παρα το μαλακο βυζι οι ρωγες της χαραζαν διαμαντι, αν δεν μου ειχε κλεισει τα ποδια θα της πασπατευα λιγο το μουνακι αλλα αρκεστηκα στα μπουτια και στα κωλομερια. Τελειωνοντας την ικανοποητικης διαρκειας πιπα η οποια ειχε λιγο δοντι, της ζητησα να ερθει απο πανω.

Με τα χερια μου οδηγο, αρχιζει να χοροπηδαει σε μετριο ρυθμο πανω στο καβλι μου, της ρουφηξα λιγο τα βυζακια ενω της ζουπαγα το κωλο, η ιδια βογκουσε διακριτικα μεχρι που κουραστηκε λιγο, εκανε εντονο eye contact το οποιο απεφυγα γιατι λεω θα αρχισει παλι να μιλαει ενω εγω θελω να γαμησω. Κουρνιασε στο στηθος μου, με εμενα να συνεχιζω το μπιστιγμα χωρις την δικη της βοηθεια. Την γυρναω στα 4. Οπως εχω πει πολλες φορες, αυτου του ειδους ο κωλος ο νεανικος αλλα ελαφρα χαλαρος, ειναι ο αγαπημενος μου, να κανει πλατσα πλουτσα και να βαραω παλαμακια με τα κωλομερια. Το στησιμο της καλο, την κατεβασα λιγο για καλυτερο handling, και ξεκινησα να την γαμαω με ρυθμο αλλα οχι με ολη μου τη δυναμη, εκεινη εβγαζε καποιες βαρετες μονοτονες κραυγουλες. Τα χερια μου χαιδευαν εναλλαξ τα κωλομαγουλα και τα μπουτακια της, σε καποια φαση περασα το ενα χερι απο μπροστα στο μουνακι της και το ετριψα λιγο καθως ανεβαζα ρυθμο, μπας και βγει κανενα τζινι. Δεν βγηκε. Μετα απο λιγο εκεινη ανασηκωσε τα γονατα, εφερε ολο το βαρος της πανω στο πουτσο μου ανοιγοντας καλα τα ποδια, και αφου με "τυλιξε" ελαφρα με τα μπουτια της, αρχισε να κουνιεται ζωηρα με το ρυθμο μου. Εκει λιγο με συνεπηρε η φαση, εβαλα τα χερια στα καπουλια της, και μετα απο 1 λεπτο πολυ δυνατου κομπρεσαριστου σεξ με πιο εντονα επιφωνηματα απο αυτην, εχυσα βαθια στο μουνακι της με εκεινη να περιμενει να στραγγιξω. Βγαινω απο μεσα της, παταω μια σφαλιαρα στο κωλι, και αραζω ιδρωμενος στο κρεβατι περιμενωντας την να φυγει.

Κατι ειπε, κατι ρωτησε, δεν καταλαβα, ή δεν ηθελα να καταλαβω, της ειπα "γειαααα" σηκωνοντας το χερι κουρασμενος, δεν ξερω αν ηταν η
σωστη απαντηση, εκεινη ειπε "ευχαριστω" και εφυγε.. Εκατσα λιγοτερο απο 10 λεπτα μεσα οποτε δεν ξερω ποτε ακριβως χτυπαει καμπανακι ο τσατσος, το σαλονι ηταν αδειο παντως.

Συνοψιζοντας, η κοπελα ειναι πολυ ομορφη (και ερωτευσιμη) για την περιοχη και την βαρδια, εχει μια δοση μελαγχολιας, ισως να πινει λιγο παραπανω στη δουλεια, το προγραμμα της ειναι υπεραπλο, η συμμετοχη της μετρια, η πιπα της επισης μετρια με δοντι, παρολα αυτα, προσωπικα θεωρω πως αξιζει ενα δεκαρικο για καποιον που δεχεται να προσπερασει τα παραπανω, εστω και για μια φορα.
Τωρα, αν απαιτειτε προκαταρτικα για να σας σηκωθει και την κοπελα να εχει συμμετοχη πορνοσταρ για να διατηρησετε την στυση σας, απλα προσπεραστε γιατι θα μεινετε αχυστοι και θα μας πρηζετε τα παπαρια οτι προμοταρουμε οικους που κερνανε φολες :)

Αυτα απο εμενα, γαματε καλα, γαματε δυνατα, καιγεται ο κωλος μας, δεν ξερουμε τι αλλο κακο θα ξημερωσει με το γκαντεμικο σκουπιδι που ανεβασαμε στο θρονο, για αυτο ριξτε οτι φλοκια προλαβαινετε γιατι δεν αργουν οι ακριδες της Αιγυπτου. Καλη τυχη, παντα θα την χρειαζομαστε ολοι. Ευλόγησον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
28.991
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, perseas, Paliotsarkadoros και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2022
Εύγε και από μένα και να ξέρεις είμαστε πιο πολύ αλλά δεν μιλάμε δεν ακουγόμαστε Δυστυχώς οι ανεγκέφαλοι ακούγονται πιο πολύ για κάποιο λόγο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1