Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 23 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απόγευμα Παρασκευής και επίσκεψη στο Νο 10. Έδωσα το αντίτιμο για ελεύθερο στοματικό και 69 και προχώρησα στο δωμάτιο. Μετά από λίγα λεπτά, ήρθε η Μαρία.
Είναι μια κοπέλα απίστευτα αισθησιακή σε όλα της. Από τις ήρεμες κινήσεις της, μέχρι την απίστευτα αισθησιακή φωνή της, που μόλις την άκουσα είπα μέσα μου, τι άγγελος είναι αυτός.
Έβγαλε τα εσώρουχα που φορούσε και με ρώτησε το όνομα μου. Όσο έβγαζε τα εσώρουχα της, φίλησα και χάιδεψα την πλάτη της, κι ένιωσα το πραγματικά δέρμα της, τόσο απαλό που κυριολεκτικά δεν χόρταινα να την χαιδεύω. Με έβαλε ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου ήρεμα και με φίλησε με τρόπο που δεν μπορώ να περιγράψω. Μόνο όποιος το νιώσει θα καταλάβει. Μετά από λίγο γύρισε σε 69 και τον πήρε στο υπέροχο στόμα της, αλλά κι εγώ την έγλυψα διψασμένα. Πολύ σύντομα είχε γίνει μούσκεμα και δεν σταμάτησε να με γλύφει, παρά μόνο μετά από πολύ ώρα. Αν δεν σταματούσε μόνη της, δεν θα τολμούσα να την σταματήσω εγώ. Μια περίεργη συμπαντική δύναμη την σταμάτησε λίγο πριν τελειώσω, ίσως για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον και με περισσότερους τρόπους.
Ύστερα ανέβηκε πάνω μου και ανεβοκατέβαινε αργά, αλλά δυνατά όπως της ζήτησα. Την κατέβασα με ήρεμες κινήσεις μετά από λίγο και ξάπλωσε ανάσκελα, όπου μπήκα μέσα της και συγχρόνως φιλιόμασταν σαν ερωτευμένοι. Το βλέμμα της και τα μάτια της απερίγραπτα με λέξεις. Τελείωσα μετά από μερικά λεπτά, και σιγά σιγά βρήκα την ανάσα μου ξανά, μυρίζοντας το απίστευτο άρωμα της στον τέλειο λαιμό της.

Μαρία σε ευχαριστώ. Είσαι μια όαση σε αυτόν τον κόσμο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
21 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
206
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gohngohn, alpula, EH2018

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2021
φιλε μου θα συμφωνήσω απολυτα σε οτι περασε μαζι σου ειναι φοβερη για εμενα ειναι το Νο1
review reaction 1 ch_alavis
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1