Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Γραφω για να δηλώσω παρόν στις δυσκολες μέρες μας! Με το που άνοιξαν οι οίκοι άρχισα και εγώ τις επιδρομές. Ο εγκλεισμός δε με ζόρισε λόγω μιας γνωριμίας του τελευταίου χρόνου. Μια παντρεμένη, η οποία έχει ιδιαίτερη δίψα για ψωλόγαλα με αποτέλεσμα να μου τον αρμέγει εξαντλητικά! Χα χα. Όταν ξεδιψάσει, ο δεύτερος γύρος φεύγει για γκάστρωμα! Όπως λέγανε οι παλιοί, με παντρεμένη γκόμενα δε χρειάζεσαι καπότες!!! Αλλά τώρα οι αναγκες της οικογένειάς της θέλουν διακοπές και ο κρητικός σύζυγος θέλει να πουλήσει μούρη στο χωριό του, με γυναίκα αστεράτη! Οπότε η κυρία είναι Κρήτη και τηλεφωνεί καθημερινώς για αναφορά και παραπονα ότι τα κρητικά υπόθετα δεν τα αισθάνεται στην ξεχειλωμένη της κόφα! Η μαντάμ είναι μητέρα τριών τέκνων οπότε το πηγάδι έχει διαπλατυνθεί σαφώς εις φάρδος και βάθος! Ο σύζυγος είναι ηθικών αρχών και δεν έχει διανοηθεί ποτέ να αγγίξει την πίσω πορτα. Αν και εκεί το ξεχείλωμα δεν είναι μικρότερο, αλλά οπωσδήποτε το κουλούρι της δεν το λές και σκάμμα!

Βουρ Μετάξι για κάλτ πορνοϊστορίες! Μετά την Ταϊλάνδη όπου γαμάς τον πιτσιρίκο γιό ή την πιτσιρίκα κόρη και ο πατερας και η μάνα δίπλα τρώνε, νομίζω ότι το Μετάξι διεκδικεί μια καλή θέση στη λίστα πορνοσαπίλας του πλανήτη, επαξίως! Κατεβαίνω Κολωνού. Στους οίκους άφθονη Ρωσία, τα κυκλωματα έχουν περάσει σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες εδώ και καιρό! Χα χα! Το Ελλαδιστάν δεν παράγει ουτε νταβαντζήδες, τώρα πιά!

Σε ένα μπουρδέλο της Κολωνού εργάζονται δύο κομμάτια προς τη μετα-μίλφ ηλικία! Στις στέπες αφού τα κορίτσια γεννήσουν 2-3 ρωσιδάκια, αφήνουν τα παιδάκια τους και φεύγουν για να υποστηρίξουν την οικονομία! Συνήθως κάτι από τον κατιμά φτάνει και στο αγαπημένο μας Μετάξι! Το μουνί είναι έτοιμο καθότι μανούλες, αλλά ο κώλος θέλει δουλειά! Καμία από τις δύο του οίκου δε δίνει κώλο. Αν έδινε κάποια θα πέρναγα ευχαριστως γιατί εκτιμώ πάντα τα ολόλευκα ρώσικα καπούλια και τα κρεμαστά βυζομπούκαλα μιας ρωσίδας μανούλας! Η μάνα μου δεν ήταν ρωσίδα, αλλά στα χρώματα μου την θυμίζουν, κάργα! Ξέρω τις ευαισθησίες του αναγνωστικού κοινού για τις σχέσεις μάνας-γιού και δεν συνεχίζω! Αλλά ρε παιδιά όσοι έχετε τριαντάρα μανούλα, χήρα, μοντέλο, καψουροκαβλιάρα πυρωμένη-πουτάνα και εσεις είστε 17αρηδες με γαϊδουροπουτσα, εεε τότε, δοκιμάστε και τα ξαναλέμε, χα χα! Συμβουλή του Πυθαγόρα: Οι συντηρητικοί να χύνετε τα δευτερα στο κωλάντερο, εφόσον βεβαιωθήκατε ότι με τα πρώτα η μανούλα ξεδίψασε!

Συνεχίζω στη Λεωνίδου, οπου στο 28 δουλευει τσάτσος γνωστός από δεκαετίες! Οι μπουρδελιάρηδες θα τον έχουν στα υπόψην! Έχω να περάσω από προ κορονο-κοροϊδίας! Είναι απόγευμα γύρω στις 6 μμ. Στο σαλονακι υπάρχει καθήμενος, αναμένων πελάτης, ένας 75άρης με αρβανιτόφατσα. Χαιρετώ τον τσάτσο και κάθομαι δίπλα στο γέρο. Σε πολύ λίγο βγαίνει από το ένα δωμάτιο ένα γομαρι-αράπης, ξαλαφρωμένος. Ως γνωστόν ο οίκος διαθετει μόνο δύο δωματιάκια! Ο τσάτσος περνάει το γέρο αρβανίτη στο δωματιο οπου ήταν ο αράπης και μου λέει ότι η κύρια είναι απασχολημένη στο δεύτερο δωμάτιο. Κανω ολίγον σόσιαλ με τον τσάτσο και σε λίγο βγαίνει η κοπέλα από το δωματιο! Μες στην τρελή χαρά! Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η γνωστή μας Ντιάνα από το Ιάσωνος 19Α! Με έχει καταλάβει και έρχεται για φιλάκια στο σαλόνι! Εννοείται ότι λέω πως θα περάσω και αναμένω την έξοδο του πελάτη! Σε λίγο βγαίνουν δυο πάκια από το δωμάτιο, η Ντιάνα είναι επιδεκτική για τριο, χα χα! Μπαίνω!

Στον αγώνα, η Ντιάνα πρόθυμη και ευχαριστη όπως πάντα! Τα μασταρια της έχουν τραβήξει κι’άλλο τον κατήφορο και στο δεξί ψηλά έχει κάνει ένα τατού, όπου γραφει κατι το οποίο ξεχαστηκα να ρωτησω τι λέει! Αφου μου βαλε καπότα την έστησα στα τέσσερα. Είμαι φάν της τέλειας κωλάρας της! Της έκανα πινελο στη ροζ ροδέλα της που εξακολουθεί να μη τη δίνει σε πελάτες. Της τον κάρφωσα στο στενό της μουνάκι και το μουτράκι της συσπάστηκε! Η Ντιάνα είναι και αυτή μανούλα και τη θυμάμαι πάνω από 6 χρόνια στα μπουρδέλα, αλλά η μουνάρα της δεν έχει παδελέψει ακόμα. Της ρίχνω αγριες πουτσιές, την αγκαλιάζω και τη γυρίζω ανάσκελα με το παλαμάρι πάντα μέσα στο μουνί. Την ξαπλώνω για συζυγικό! Μια μανούλα δε θελω να την παρατσιτώνω, έχει άλλωστε να διανύσει κάποια χιλιομετρα πουτσα ακόμα, για απόψε! Συνεχίζω ρομαντικά με από καιρού εις καιρό κάποια καρφωματα για να μην ξεχνάει το επάγγελμά της! Τη χυνω βαθιά και μένω μεχρι να στραγγίξω καλά!

Μανούλα μου να είσαι καλά και ευχαριστώ για ένα ακόμα ξαλάφρωμα! Καλές δουλειές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Giorgaras Kalamatianos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Φεβ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
578
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 giorgiodelafuentes2, alpula, manolatsi και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Αυγούστου, 2021
Ρε Γιωργαρα δεν ήξερα ότι βγάζεις και Οιδιποδεια γούστα. Παρεπιπτοντως ούτε οι γύφτοι δεν είναι 17 με μαμά 30αρα.
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
05 Αυγούστου, 2021
Πάντα κορυφαίος στις περιγραφές!!
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
05 Αυγούστου, 2021
Πως δε σε είχα ανακαλύψει εσένα. Εσύ κι αν είσαι μαργαριτάρι
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
05 Αυγούστου, 2021
Ωραίος όπως πάντα Καλαματιανέ. Είχες όντως χαθεί.
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
05 Αυγούστου, 2021
jik αγορίνα απλά δεν εισαι ενημερωμένος! Μαλλον πηρες σοβαρα τα σποτ για την γιατρινα που δεν εκανε παιδια μεχρι τα 40-φευγα, χα χα! Αυτά ειναι μοδες τελευταίας 20-ετιας που σας ειπαν οτι αυτό ειναι Ευρώπη!!! Δες Ομόνοια-Μεταξουργείο-Βικτώρια-Αγιο Νικόλαο-Αγιο Παντελεήμονα-Πατήσια και θα καταλαβεις ποιά είναι η "Ευρώπη" που σας έφτιαξαν. Ξύπνα και ρίξε και κανα πούτσο!
voltairos ποτέ δεν ειναι αργά!
Φιλιά σε αμφοτερους και σε όλους όσους με διαβάζουν! Διδάσκω ο πούστης!!!! Χα-χα!
05 Αυγούστου, 2021
εύγε!
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
07 Αυγούστου, 2021
Δεν μας λες καμια ιστορια με την παντρεμένή??
review reaction 2 Giorgaras Kalamatianos
07 Αυγούστου, 2021
Απόλλωνα δες εδώ:
https://www.bourdela.com/forum/threads/antidrasi-tis-gynaikas-se-mia-poly-megali-poytsa.301801/page-18
18 Αυγούστου, 2021
Είσαι Δάσκαλος Γιωργάρα !!!Respect !
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9