Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 116 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πέμπτη απόγευμα γυρίζοντας από μπανάκι πέρασα στοχευμένα από κάποια σπιτάκια ψάχνοντας συγκεκριμένους στόχους , πριν κάποιες μέρες όταν ξαναπήρα τη Ραμόνα μετά από καιρό είχα γράψει σε κριτική μου ότι θα ήθελα να τις πετύχω μαζί να τις πάρω παρτούζα μίας και μεμονωμένα τις έχω πάρει με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις .

Να που εισακούστηκα…στο ισόγειο δούλευαν Λυδία με Σοφία , ωπα λέω μέσα μου λες? Γνωρίζοντας ότι η Ραμόνα δούλευε διπλοβάρδια ανέβηκα με την ελπίδα να είναι με την Αγγέλα και πραγματικά έτσι ήταν .

Εννοείται ότι πλήρωσα χωρίς να το σκεφτώ και πέρασα στο δεξί το μεγάλο και πιο ωραίο δωμάτιο του οίκου . Η υπηρεσία μου είπε ότι θα περιμένω λίγο στο δωμάτιο μίας και τα δύο κορίτσια ήταν σε άλλο δωμάτιο .

Μετά από κάνα τέταρτο ήρθε στο δωμάτιο η Αγγέλα , μου είπε ότι σε λίγο έρχεται και η Ραμόνα μίας και δεν είχε τελειώσει από τον προηγούμενο πελάτη , την πλησίασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ της έβγαζα τα εσώρουχα , έπαιζα το μουνάκι της και φιλούσα τα βυζιά της όσο αυτή χάιδευε τον πούτσο μου , μετά από κάνα 5λέπτο το κλασσικό χτύπημα της πόρτας και είσοδος της Ραμόνας στο δωμάτιο , τι κάνετε εσείς εδώ χωρίς εμένα είπε στα αγγλικά και γέλασε , πλησίασε την Αγγέλα ζούληξε τα βυζιά της και την ρώτησε που είναι το γάλα τελείωσε?

Η Αγγέλα έβγαλε τα εσώρουχα της Ραμόνας , έσκυψαν και οι δυό μπροστά μου και ξεκίνησαν να γλύφουν το πούτσο μου κατά μήκος η μία από τη μία πλευρά και η άλλη από την άλλη , η πρώτη που τον έβαλε όλο στο στόμα της ήταν η Ραμόνα όπου τον έπαιρνε βαθιά μέχρι το λαρύγγι , η δε Αγγέλα χάιδευε τα αρχίδια μου και τα κωλομέρια μου . Τώρα ήταν η σειρά της Αγγέλας να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της καλή η πίπα της αλλά με αρκετό χέρι ανα διαστήματα , η Ραμόνα έφερνε τα βυζιά της στο στόμα της και ρουφούσε τις ρόγες της και έλεγε ούτε εγώ έχω γάλα…

Για λίγο ξανά γονατιστές και οι δύο μπροστά μου όπου ξεκίνησαν να με γλύφουν εναλλάξ σε γρήγορο ρυθμό , αφού με τα χίλια ζόρια κρατήθηκε να μη χύσω της έβαλα να ξαπλώσουν ανάσκελα στο κρεβάτι να τις γλύψω και εγώ για να κερδίσω και χρόνο , πρώτα περιποιήθηκα την Αγγέλα και στη συνέχεια τη Ραμόνα όπου προσποιήθηκε ότι έχυσε λές και είμαστε παιδάκια και δεν καταλαβαίνουμε …τέλος πάντων .

Πέρασμα προφυλακτικού και κάλεσμα της Αγγέλας να ανέβει από πάνω μου , το έχει καλή συμμετοχή ενώ η Ραμόνα έγλειφε μία τα βυζιά της και μία ερχόταν και με γλωσσοφιλούσε , αλλαγή προφυλακτικού και είπα στη Ραμόνα να στηθεί στα τέσσερα , καλό στήσιμο , την έπαιρνα πισωκολλητό και η Αγγέλα της έριχνε σκαμπίλια στο κωλομάγουλο με το γάτοπρόσωπο δεν άντεχα άλλο , σταμάτησα σηκώθηκα και έβγαλα το προφυλακτικό , τις είπα να γονατίσουν μπροστά μου , έπαιξα για λίγα δευτερόλεπτα τον πούτσο μου , τα πρώτα έφυγαν για το πρόσωπο της Αγγέλας μέχρι που η Ραμόνα τον πήρε στο στόμα της και ρούφηξε τα υπόλοιπα μέχρι που με στράγγιξε , σηκώθηκε και πήγε και τα έφτυσε στο νιπτήρα ενώ η Αγγέλα με τα χύσια στο μάγουλο της και το μάτι της πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει με μανία για κάνα λεπτό ακόμα μέχρι που απότομα σταμάτησε.

Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω από 25 λεπτά και μπορώ να πώ ότι το ευχαριστήθηκα 100% , σίγουρα μετά τις διακοπές αν τις πετύχω μαζί θα τις ξαναπάρω .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 29, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αγγέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.557
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 flo13, alpula, fluffy και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού