Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 251 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή από διακοπές και είπα να κάνω μία βόλτα από τα εν λόγω καταστήματα να ξεμπουκώσω. Αφού έφερα μία γύρα από Φυλής και δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει, είπα να δοκιμάσω τα μαγαζιά της Λιοσίων.
Επίσκεψη πρώτα από το 73β, ήταν η Έμμυ και η Ναταλί. Εντυπωσιάστηκα από την Έμμυ αλλά είπα να δω τι παίζει και στο 73α. Εκεί ήταν η Καίτη και η Ιωάννα. Αλλά με είχε κερδίσει η Έμμυ οπότε είπα να δοκιμάσω με την Έμμυ.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια με πρόλαβαν άλλοι και χρειάστηκε να περιμένω συνολικά κάνα μισάωρο (10 λεπτά στην υποδοχή και 20 στο δωμάτιο). Κάποια στιγμή λέω πάει με ξεχάσανε μέσα στο δωμάτιο, στο τσακ ήμουν να βγω έξω με το μποξεράκι να δω τι παίζει Χεχε!. Γενικά είχε πολλή κίνηση και φοβόμουν ότι η Έμμυ, που δεν προλάβαινε να πάει από το ένα δωμάτιο στο άλλο, δεν θα είχε καθόλου όρεξη.

Μετά από αρκετή ώρα λοιπόν σκάει η Έμμυ. Πολύ ωραίο, petite καυλάκι, με πολύ ωραίο σώμα και τρομερή διάθεση. Πολύ καλά προκαταρκτικά, έκανε πολύ καλή πίπα κοιτώντας με, όσο εγώ της χάιδευα το μουνάκι. Καβάλημα, όπου το έχει αρκετά, ιεραποστολικό και τέλος στα 4 όπου ήρθε και το τέλος, με θέα το απίστευτο κωλαράκι της.

Η Έμμυ με εξέπληξε ευχάριστα, αφού παρ'όλη τη δουλειά που είχε σήμερα, η συμπεριφορά της και η συμμετοχή της ήταν καταπληκτική. Άξιζε την μεγάλη αναμονή. Από τα ελάχιστα 20ευρα που δεν έχω κλάψει.

Υ.Γ. η τσατσά ήταν αρκετά ξινή για κάποιο λόγο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.157
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 EvilPlasma, giorgiodelafuentes2, john8 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2021
** οι βαθμολογίες είναι με άριστα το 7
01 Αυγούστου, 2021
*επίσης, οι φωτογραφίες την αδικούν αρκετά έως πολύ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2