Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 105 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνεχιζοντας την αναζητηση της δευτερης κοπελας που θα καταφερνε να βγαλει τα παιδια μου εξω απο τα αρχιδια μου, μπηκα στον συγκεκριμενο οικο, μετα απο πολλες μπαζολες τριγυρω, και ειδα την Αντζελα. Για τσατσο, ειχαμε τον αγιο βασιλη αυτοπροσωπως, ξαδερφος του βασιλη σαββοπουλου και μακρινος συγγενης του πανοραμιξ. Η φαση εδειχνε αναλαφρη, οι πουτανες ευδιαθετες. Μολις ειχαν πιασει δουλεια.

Η πρωτη ηταν ακυρη και ασχημουλα, η Αντζελα παλι ειναι μια κλασσικη πετιτ αλβανιδα, με μετρια σκυλοφατσα, μικρο 1.5αρι βυζακι, καστανα/σκουρα μαλλια και ενα υπεροχο στητο και πεταχτο κωλαρακο. Ηταν ιδιατερα χαζοχαρουμενη στο σαλονι και αυτο σημανε για εμενα οτι δεν θα φαω δευτερη φολα. Περασα στο πρωτο δωματιο αριστερα. Ο οικος ειναι παλαιας σχολης, χωρις ερκοντισιον αλλα με ανεμιστηρα, και με τσοντουλα να παιζει στο σαπιο τηλεορασακι. Εδω να πω οτι ηταν ο πρωτος οικος (μαζι με το διπλα 30α οροφος) που τιμησα στα νιατα μου, γιαυτο και τον εχω σε αισθηματικη υποληψη, οσο σταβλος κι αν ειναι. Τα σεντονια καθαρα παντως, μιας και ηταν η αρχη της β' βαρδιας.

Μπαινει με αρκετη καθυστερηση η Αντζελα, καθεται πλαγια με τετοιο τροπο που να τα χουφτωνω ολα, γδυνεται και μου χαιδευει λιγο το πουτσο και τα αρχιδια. Εγω εχω γραπωσει το κωλαρακι της το οποιο ειναι ποιημα σε αυτα τα κυβικα, εκεινη περναει καποτα και αρχιζει να ρουφαει. Η κατοσταρα στυση ηρθε πολυ γρηγορα (οντας αχυστος απτην προηγουμενη εξορμηση με την Χριστινα στο ΜΑ 28 υπογειο), η πιπα της ηταν ικανοποιητικη σε διαρκεια αλλα ειχε πολυ, παρα πολυ δοντι. Αν δεν ημουν ηδη "μουδιασμενος" απο το προηγουμενο γαμησι θα ποναγα αρκετα. Αφου την αφησα να ρουφηξει οσο ηθελε, την ανεβασα απο πανω. Η αισθηση στο μουνακι της ηταν καλη, η συμμετοχη της ηταν υπερβολικη (τυπου τσοντας), αλλα κουνιοταν καλα πανω κατω στο πουτσο μου, εγω της φιλαγα τον λαιμο και εκεινη ειχε κουρνιασει στο στηθος μου.

Την εβαλα στα 4 για να απολαυσω τον κωλαρινγκο, εκεινη λογω σωματοτυπου ειχε κλεισει τα ποδια της, καλο στησιμο, εγω καβαλησα το
κορμι της απο πανω. Ενω ξεκινησα ηρεμα, χαιδευοντας καθε μερος του κορμιου της (και λιγο το βελουδινο αδουλευτο κωλοτρυπιδακι της), εκεινη παλι φωναζε σαν πορνοσταρ. Δεν εχουν περασει ΟΥΤΕ 5 ΛΕΠΤΑ, και ο αρχικα συμπαθης αγιος βασιλης τσατσος απεξω, της λεει να τελειωνει, τωρα εμοιαζε με χοντρο Σαρουμαν στα ματια μου. Κεφάλι σε τοίχο!

Ε δε γαμιεστε σημερα λεω, γραπωνω τα λεπτα καπουλια της και αρχιζω να της γαμαω ολα τα συνορα αλβανιας ελλαδας και ολο το αλβανικο αλφαβητο απτην σωστη κι απτην αναποδη. Κοπηκαν τα γονατα μου αλλα δεν αφησα ουτε ενα δευτερολεπτο στο οποιο δεν εριξα 2 ή 3 βαθιες πουτσιες, εκεινη εχοντας ελαφρως σοκαριστει πηγε να βαλει τα δαχτυλα της αναμεσα στην πουτσα μου και το μουνι της για να μετριασει την διεισδυση, αλλα ηταν τετοιος ο ρυθμος που (θα) εμπαιναν και τα μικροσκοπικα δαχτυλα της μεσα στο μουνι της.

Και μπαπ και μπουπ, μου λεει "λιγο ηρεμα μουρο μου", της λεω "τωρα τωρα", μετα απο μισο λεπτο εριξα ενα ποταμι κολυμβητων απογονων στην καποτα και σωριαστηκα στο κρεβατι ιδρωμενος, λαχανιασμενος και μουδιασμενος απο τη μεση και κατω. Με χαιρετησε και εφυγε η μικρη, μετα απο κανα λεπτο σηκωθηκα σιγα σιγα σαν ασθενης σε νοσοκομειο εγω, πλυθηκα λιγο, ντυθηκα και εφυγα, χαιρετωντας το σαρουμαν που εκανε επιστρατευση ολοκληρης διμοιριας ορκ στο σαλονι (πρεπει να ειχε πανω απο 6-7 πακιστανογυφτους).

Παρα το γρηγορο χτυπημα της πορτας δεν ηταν τοσο κακη η εμπειρια μου, η κοπελα ειναι ψιλοτυπικη στις υπηρεσιες αλλα ειναι ευδιαθετη, δεν αντεχει πολυ δυνατο γαμησι γιατι ειναι μινιον αλλα δεν σε ξενερωνει με καποια αυστηρη παρατηρηση. Η εμφανιση της θεωρω οτι αξιζει το δεκαρικο, αρκει να πας νωρις για να ειναι καθαρος ο σταβλος και να μην εχει πολυ κινηση.

Διακρινω μια βιασυνη στις απογευματινες βαρδιες λογω πολυκοσμιας, δεν θελουν να χασουν ουτε μισο πελατη (βεβαια μακροπροθεσμα χανουν τους πελατες που δεν θα γινουν μονιμοι), νομιζω θα ξαναγυρισω στην πρωινη βαρδια οσο το προγραμμα μου με αφηνει, γιατι ολα ειναι πιο χαλαρα τοτε (βεβαια και πολλα μπαζα).

Καλη συνεχεια, φολα στις φολες. Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Νταης, Constantinos27 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2021
Αν ήταν όλες οι κριτικές σαν και αυτή σίγουρα θα ζούσαμε σε έναν καλύτερο κόσμο.
30 Ιουλίου, 2021
Δεν έχω γελάσει έτσι με άλλη κριτική. Μπράβο στον άνθρωπο που την έγραψε.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2