Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Η επισκεψη στον οικο εγινε για την ελενη, για κακη μου τυχη ελειπε οποτε η αντικαταστατρια της, Χριστινα βρισκοταν εκει. Η χριστινα ειναι μαυρομαλλα με συμπαθητικο προσωπο, μεσαιου υψους, λεπτη στο σωμα με 1.5αρια βυζακια. Προδιαθετει παντως για κακο σεξ απτο σαλονι, συνηθως εχει τα μουτρα στο πατωμα.

Πλησιαζοντας τις σκαλες του οικου, η Χριστινα εβριζε εναν τυπο ο οποιος δεν μιλαγε ουτε καλα ελληνικα ουτε καλα αγγλικα, δεν ξερω τι της εκανε αλλα η ιδια ηταν εξαλλη, προτιμησα να κανω μια βολτα στα περιξ να ηρεμησει και μετα να την ξαναδω. Επιστρεφοντας ηταν σε καλυτερη κατασταση, η τσατσα, νεα σχετικα σε ηλικια, ελεγε ενα ποιημα με γαματο σεξ τρομερη κοπελα κτλ. Μη εχοντας να χασω τιποτα πληρωσα το δεκαρικο να παει στα κομματια, οποια και να γαμουσα δεν ειχε ιδιαιτερη σημασια.

Τα δωματια βρωμαγαν μεχρι το σαλονι ποδαριλα και το ερκοντισιον εβγαζε αερα 1 βαθμο πιο χαμηλα απτην εξω θερμοκρασια. Γδυνομαι και περιμενω την κοπελα η οποια ξεπεταξε σε 2 λεπτα τον προηγουμενο πελατη και μπηκε στο δωματιο. Δεν μιλαει σχεδον καθολου ελληνικα εκτος απο τα πολυ βασικα, εκατσε στα πλαγια και ξεκινησε να μου παιζει τη πουτσα για λιγο, εγω της ζητησα να βγαλει το σουτιεν οπως και εκανε, αποκαλυπτοντας μου τα ψιλοαδιαφορα βυζακια της. Χουφτωσα λιγο κωλο, εκεινη με ρωτησε αν θελω πιπα, απαντησα καταφατικα. Περασε καποτα και ξεκινησε να γλειφει το πουτσο μου αλλα δεν ενιωθα τιποτα, οταν τον πηρε στο στομα ενιωθα παλι ισα ισα τα χειλη της, δεν ξερω αν εφταιγε η καποτα που ηταν παχυδερμη, παντως οση ωρα με εγλειφε πιο πολυ καβλωσα με τα χουφτωματα που της εριχνα. Παρα την κακιστη ποιοτητα, η διαρκεια της πιπας ηταν ικανοποιητικη, απο μονη της σταματησε οταν επιασα 90% στυση, εβαλε κρεμα και με καβαλησε τεντονωντας το κορμι της προς τα πανω, κοιτωντας το ταβανι. Η συμμετοχη της ελαχιστη περα απο καποια ψευτικα βογκητα, εγω χουφτωνα τα βυζακια της και εσπρωχνα με την λεκανη μου, η βαρεμαρα της δεν με καβλωνε οποτε την εβαλα στα 4.

Για να μην τα πολυλογω, το στησιμο της ηταν σχετικα καλο, με μαξιλαρι κατω απο την κοιλια, για τα επομενα 2-3 λεπτα την γαμουσα σε αυτη τη σταση με εκεινη παλι να μην βελτιωνει τη συμμετοχη της, ειχαν περασει 5-6 λεπτα συνολο και η τσατσα την φωναζει χτυποντας την πορτα, στο σαλονι ακουγοταν πα-νι-κος, μαθαν οτι γαμιομαστε (ελενιτσα) πλακωσανε κι οι γιουφτοι. Προσπαθησα ενα λεπτο ακομα ιδρωνοντας αλλα η φαση ηταν πολυ ξενερωτη, η τυπισσα μονο που δεν κοιμηθηκε Χεχε! αποκορυφωμα οταν μου λεει "φινις".

Σταματαω, τον βγαζω εξω, καθομαι στα γονατα και απλα την κοιταω. Γυρναει, κοιταει πρωτα την καποτα που ειναι αδεια σπερματος, μετα με κοιταει στα ματια για 2 δευτερολεπτα. Της λεω επιτακτικα να φυγει, εκεινη με βλεμμα βασανισμενου κουταβιου μου λεει σορρυ, και φευγει
με τα εσωρουχα στα χερια σαν κλαμενο μουνι λες και της εθιξα την υποληψη...
Στο σαλονι η τσατσα μολις βγηκε η χριστινα αρχισε να λεει παλι για θριαμβους και μουναρες. Μαλακία

Ειχα καιρο να μην χυσω και να διωξω πουτανα, εστω και με υπερπροσπαθεια συνηθως χυνω, γιαυτο ειμαι αυστηροτατος στην βαθμολογια. Προσωπικα οταν ξαναπαω για την ελενη, δεν υπαρχει περιπτωση να περασω αν ειναι η ιδια τσατσα, κυριως γιατι βαραει πορτες στο πενταλεπτο και δεν καθαριζει τα δωματια. Μιλωντας και με τον Afypnismenos, φαινεται οτι δεν ηταν "η κακια η μερα" αλλα "η κακια η πουτανα".

Η συνεχεια εγινε στο Ιασονος 30β (ισογειο) που εριξα τα φλοκια μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 27, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
paparotriftoulas
Ανώτατος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
29.005
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, pipinokinigos28, giorgiodelafuentes2 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2021
Με την τσατσά δεν μπορείς να φανταστείς πόσα γαμωσταυρίδια έπεσαν όταν βγήκα από το δωμάτιο. Άρχισα και της έλεγα να μην βαράει στο 5λεπτο την πόρτα και αυτή έκανε σαν υστερική και προσπαθούσε να με φτύσει. Υπήρχε και ένας άλλος πελάτης στο σαλόνι, αν τυγχάνει και είναι μέλος της ιστοσελίδας μπορεί να σου περιγράψει τι έγινε και θα ξεκωλωθείς στα γέλια.
A
Afypnismenos
review reaction 1 paparotriftoulas
30 Ιουλίου, 2021
Τύπε λυπάμαι που δεν πέρασες καλα με το Χριστινάκι.
Ειναι καλο κορίτσι και καλός χαρακτήρας.
Ισως την πετύχες σε ασχημη μερα.
Δωστης αλλη μια ευκαιρία.
review reaction 1 paparotriftoulas
30 Ιουλίου, 2021
Τις κακές μέρες να μην παίρνουν λεφτά.
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, paparotriftoulas
20 Ιανουαρίου, 2023
Στο σαλόνι όταν η τσατσά την παινεύει και αυτή είναι φόλα, πρέπει να το λέμε να ακούνε και οι υπόλοιποι μπας και γλιτώσουν.Το είχα κάνει στο διπλανο όταν ο τσάτσος υποσχόταν διάφορα και κατάπιε την γλώσσα του όταν του είπα , καμία σχέση αυτά που υπόσχεται με αυτά που παίρνεις στο δωμάτιο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4