Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σκαστός για Κολωνού 48 και Νατάσα. Δύο φορές πέρασα, και τις δύο ήταν στο δωμάτιο.
Εκεί που κάνω βόλτες να περάσει η ώρα, μπαίνω στο ισόγειο και βγαίνει ο τσάτσος να μου παρουσιάσει δύο μικρές που "δεν θα βρω άλλες 20άρες τόσο καλές και όμορφες", όπως είπε.
Τα έχουμε ακούσει και για τις μεγαλύτερες φόλες σκέφτηκα. Απλό πρόγραμμα, και εμμέσως πλην σαφώς μου λέει πως φιλάκια και χαδάκια δίνουν σε όποιον θέλουν αυτές (=Έλληνες).
Βγαίνει η Κατερίνα και η Μαρία. Να μη λέω ψέματα, ίδιες μου φάνηκαν. Ηλικία γύρω στα 25, χαμογελαστές, αδύνατες και σχετικά ψηλές. Περνάω με την Κατερίνα μέσα.
Λίγο μαυρούλα, οπότε μάλλον πρόκειται για Βουλγάρα. Μαύρο μακρύ μαλλί, ωραίο 2άρι βυζί λίγο πεσμένο, ωραίο σώμα. Είχε ένα υπέροχο μικρό κωλαράκι, αλλά με λίγες ραγάδες που έφερναν σε ζέβρα.

Στα του αγώνα.
Χαλαρή κουβέντα όσο χούφτωνα, και ξαπλώνω για τσιμπούκι. Πέρασμα καπότας και κατευθείαν γρήγορη και βαθιά πίπα που με εξέπληξε. Κρεμούλα, ανεβαίνει επάνω, και ξεκινάει να χοροπηδάει. Κάτσε λέω να τη σταματήσω μη γίνει κανά ατύχημα και τον έχω κανά μήνα με καμπύλη. Οπότε παίρνω εγώ τον έλεγχο.
Πέρασμα στα 4, τέλειο στήσιμο, χωρίς να κλέβει ή να παραπονιέται.
Επειδή μου άρεσε σαν προσωπάκι, τη γυρνάω κανονικά για να τη βλέπω όταν χύσω. Ξεκινάω να δίνω, και αφού μέχρι στιγμής δεν είχε παραπονεθεί, της ανεβάζω τα πόδια στους ώμους μου. Παραδόξως δεν μου είπε πως πονάει, οπότε λέω σφυροκόπημα για να χύσω. Παρόλο που ήταν σχετικά αθόρυβη την υπόλοιπη ώρα, η έκφρασή της άλλαξε, μισάνοιχτα μάτια, βαριές ανάσες και άρχισε να βογγάει. Ό,τι ήθελα για να τελειώσω.
Αφού έχυσα, άρχισε να με χαϊδεύει λίγο στο στήθος και με ρώτησε αν είμαι καλά και αν της άρεσα. Την καθησύχασα πως δεν θα γράψω κακή κριτική και γέλασε. Φιλί στα τατουάζ και έφυγε.
Στα 11-12 λεπτά δεν χτύπησε πόρτα.

Φοιτήτριες γαμάω εύκολα, οι μεγάλες είναι δύσκολες, για αυτό και η προτίμηση στις 40+. Η συγκεκριμένη όμως είναι ο ορισμός του vfm, σε Μεταξουργείο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
203
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros, Nopainnogain και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουλίου, 2021
Ὁ τρισἀθλιος τσάτσος τὴν παρουσιάζει καὶ ὡς νεοφερμένη Λατίνα, ἐνῶ βρίσκεται ἀπὸ ἀρχὲς Ἰουνίου στὸν ἐν λόγω οἶκο. Τοῦ εἶχα πεῖ νὰ κόψει τὶς παπάτζες καὶ ἀπάντησε ὅτι στὴν Ἰάσονος νέες θεωροῦνται καὶ αὐτές. Γελοῦσαν καὶ τὰ τσιμέντα.
Ἀπὸ τὴν ἄλλη δὲν καταλαβαίνω τι σημαίνει "την καθησύχασα πως δεν θα γράψω κακή κριτική και γέλασε". Ἀν δὲν εἶναι μπαροῦφα τῆς στιγμῆς, πρόκειται γιὰ τὸ κατεξοχὴν μνημεῖο λόγου ἰλαροτραγωδίας. Ἀν καὶ ξέρουμε ὅτι κάποιοι πουλάνε τὸ παραμύθι τῶν κρητικογράφων.
review reaction 1 paparotriftoulas, Νταης
29 Ιουλίου, 2021
Εχει δικιο ο Borgia, το "Την καθησύχασα πως δεν θα γράψω κακή κριτική και γέλασε" ειναι μεγαλο φαουλ και οτι συνεβει και οτι το γραφεις....

Κατα τα αλλα αν η κατερινα ηταν "ο ορισμος του vfm" κλαψαμε Χαχαχα!
30 Ιουλίου, 2021
Λέτε να την ενδιέφερε στα αλήθεια αν είμαι καλά, αν έχω κάτι. τι σκέφτομαι, και αν πέρασα όμορφα; Προφανώς και το είπε για να φανεί πως δείχνει ενδιαφέρον, και να "ανέβει" στα μάτια μου.
Εγώ έκρινα από την εμπειρία μου, και το vfm βγαίνει πρωτίστως συγκριτικά από αυτές που είδα στα γύρω σπίτια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3