Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 110 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθες Κυριακή, λίγο πριν το τελειώμα της 1η βάρδιας, πήγα από το συγκεκριμένο σπίτι. Χτύπησα κουδούνι, μου άνοιξε η μαυροφορεμένη ξανθιά 55άρα καβλιάρα τσάτσα (την έπαιρνα άνετα) και κάθισα στο σαλόνι. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, μπήκαν άλλοι 3 συναγωνιστές. Οι 2 έφυγαν γρήγορα, καθώς η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο. Σγτα θετικά ότι η τσάτσα δεν ενόχλησε στα 10' που περιμέναμε στο σαλόνι. Όταν βγήκε η Αναστασία, ο άλλος συναγωνιστής την έκανε. Εγώ πλήρωσα και μπήκα. Το δωμάτιο πεντακάθαρο, μεγάλο, με ντους και πετσέτα (ήμουν ήδη μπανιαρισμένος και δεν έκανα χρήση). Περίμενα 6-7 λεπτά και ήρθε η Αναστασία. Γύρω στο 1.62-1.65, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, ηλικία εκεί 32-37, σώμα με πιασίματα, προσεγμένα άκρα και με λευκό καθαρό δέρμα. Βυζάκια 2,5άρια, ελαφρώς πεσμένα, αλλά με καλή υφή. Μπήκε, έβγαλε πορνοτάκουνα και τα ροζ εσώρουχα που φορούσε και ανέβηκε πάνω μου δίνοντας φιλιά στο σώμα μου και χαϊδεύοντάς με. Μετά, αφού με είδε καθαρό και χωρίς να ρωτήσει, άρχισε μία μεταξένια, βελούδινη πίπα, αργή, υγρή και αισθησιακή. Παράλληλα, δεχόταν αδιαμαρτύρητα δάχτυλο στο μουνάκι της με τα μεγάλα, πεταχτά μουνόχειλα. Αυτό κράτησε 3-4 λεπτά και μετά, αφού μου φόρεσε καπότα, την πήρα διαδοχικά σε στάσεις, cow girl, doggy και ιεροποστολικά. Η Αναστασία δέχεται αδιαμαρτύρητα τα θέλω του πελάτη, αλλά (όπως είχε διαβάσει πιο παλιά) ούτε πολυμιλάει (καλό αυτό) ούτε η συμμετοχή της είναι δυναμική (στο ιεροποστολικό είχε κλειστά τα μάτια της). Μετά, της ζήτησα να μου ξαναπάρει πίπα και σε λίγα λεπτά τελείωσα στο στόμα της. Σηκώθηκε, τα έφτυσε διακριτικά στο νιπτήρα, ευχαρίστησε κι έφυγε. Η καβλιάρα τσάτσα (αλήθεια, έχει δουλέψει πουθενά στο παρελθόν;) ούτε που ενόχλησε και, μάλιστα, με πολλή ευγένεια έφερε τα ρέστα πριν φύγω.
Συμπερασματικά, η Αναστασία είναι μία γλυκιά κοπέλα, με όμορφο πρόσωπο και καλούτσικο κορμάκι, δεκτική και υπομονετική, αλλά χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες. Θα την ξαναεπισκευτώ για την άριστη πίπα της και το καθαρό περιβάλλον στο σπίτι αυτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
3.726
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ημεδαπος , sinatra7 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2021
Η πιπα της Αναστασιας ειναι κλασσικη αξια. Μετα το χυσιμο, σφιγγει με τα χειλη της τον πουτσο κι αρχιζει να ρουφαει προς τα πανω. Τα τραβαει στο στομα ολα! τα χυσια. Αφηνει τον πουτσο καθαρο και στεγνο απο χυσι. Ομολογω ειναι κ δικη μου αδυναμια η Αναστασια με την πιπα της. Με προβληματιζει το ενδεχομενο να κολλησω σμν αφου την πρακτικη αυρη της ακαποτης πιπας μετα cim την κανει σε οσους πελατες εχουν καθαρη πουτσα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1