Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ύστερα από μια απολύτως επιτυχημένη συνεύρεση με την Τζένη από γειτονικό οίκο, όπως είχα πάρει το δρόμο της επιστροφής, πέρασα έξω από το συγκεκριμένό δελο... Θυμώμενος πως είχα περάσει ωραίες στιγμές εκεί μέσα με μια κάβλα τρελιαρα βυζαρου με ωραίο προσωπο, είπα να ανέβω να δω τι γίνεται και ποια κοπέλα παρελαύνει. Παρόλο που είχα μόλις καταθέσει, αν η κοπέλα μου έκανε το κλικ ή ήταν κάποια που είχα ξαναπεράσει, θα περνούσα στο δωμάτιο.

Ανεβαινω και με μια μικρή αναμονή, εμφανίζεται η Ανίτα. Μια μικροκαμωμένη κοπέλα που φοβάσαι μην την σπάσεις. Που παρόλο την εμφάνιση της, αντέχει και χωρίς παράπονο, κάθεται υπομονετικά για τα δέοντα.

Ξανθιά γύρω στο 1.50, χωρίς βυζι και γλυκο πρόσωπο αλλά κάπως τραχύ. Κωλος όμορφος στην όψη αλλά συνήθως στα στυλιαρια ο κωλος είναι στάνταρ στην όψη. Στην επαφή, καταλαβαίνεις ότι το μισό κωλί έχει πάει βόλτα. Ισως και να είναι κατω των 30 και γενικώς ΟΚ στο γενικό σύνολο.

Στο δωμάτιο μπήκε με χαμόγελο και ξεκίνησε επί τόπου τα προκαταρκτικά. Το μενού της λέει πως:
1. Γλύψιμο ρογες
2. Γλύψιμο κοιλιά
3. Πίπα
4. Σεξ

Εε... Έτσι και έκανε. By the book όλη η φάση. Φαινόταν πως έχει ένα προκαθορισμένο προγραμμα/μοτίβο και το ακολουθεί πιστά. Στο σεξ ρώτησε πως να στηθεί και την έβαλα στα 4. Ξεκίνησα απαλά απαλά αλλά την έβλεπα να μην πολυζοριζεται και συνέχισα σε πιο νορμάλ ρυθμούς. Πριν χύσω την ρώτησα που τα παίρνει και μου απάντησε στόμα και βυζια. Της λέω να γυρίσει, έχοντας στο νου μου τα βυζια (λόγω του ότι δεν ήθελα θα μου τον πάρει στο στόμα χωρίς προφυλακτικό) αλλά η Ανίτα βγάζει το προφυλακτικό και γρηγορα γρήγορα μποκωθηκε από μόνη της.... Μέσα στην κάβλα μου και γω λεω δεν γαμιεται, και αφέθηκα να χύσω στο στοματάκι της.

Τα πήρε αμίλητα και αδιαμαρτύρητα, τα έφτυσε στο νιπτήρα, είπαμε 2 λέξεις οσο ντυνοταν βιαστικά, και αποχώρησε ξανα με χαμογελο για να κατευθυνθεί στον επόμενο συναγωνιστή....

Είναι μια ιερόδουλη που εχει αποδεχθεί το επάγγελμα της και κοιτάει να κάνει την δουλειά της όπως αυτή νομίζει/της έχουν πει πως πρέπει να γίνεται.

Αποχωρώντας, θυμήθηκα πως στο παρελθόν την είχα πάρει άλλη μια φορά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.382
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, olddog και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού